رفتن به مطلب

شکایت ازAMD به اتهام کلاهبرداری توسط یک ایرانی

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

پای یک ایرانی درمیان است

AMD_Logo_678x452.png

“Llano” اولین واحد پردازش شتاب یافته یاAPU ا AMD با معماری TeraScale 2 و سوکت FM1 بود که طبق زمانبندی می بایست اواخر سال 2010 عرضه میشد که بنا به دلایلی عرضه آن با تاخیر جدی روبرو شد.

amd_fusion_llano.jpg

تولید این پردازنده به GlobalFoundries و با فناوری ساخت 32 نانومتری و HKMG سپرده شده بود اما همان زمان GlobalFoundries در تولید این محصول به مشکل برخورده بود و نتوانسته در زمان مقرر آن را تولید و عرضه کند،این درحالی بوده که مادربردهای مبتنی بر این سوکت به بازار عرضه شده بودند اما خبری از این پردازنده نبود،در همین زمان AMD ناچار می شود تا تعداد کمی از این پردازنده را که تولید شده بود را به برخی شرکای خاص ارائه کند و همین مسئله کمبود پردازنده در بازار باعث زیان دهی و نارضایتی سازندگان مادربرد می شود اما ظاهرا AMD وجود هر گونه مشکل را رد می کند.

کمبود این پردازندهدر بازار تا اوایل 2012 ادامه می یابد.در اوایل سال 2012 پردازنده های جدید Trinity و مبتنی بر سوکت FM2 عرضه می شوند که نسبت به نسل پیشین به مراتب قدرت پردازشی بیشتری داشتند و همین مسئله باعث می شود تا کمتر کسی سراغ پردازنده های FM1 برود و مادربرد ها و پردازنده های Llano روی دستشان بماند.ارزش پردازنده های Llano به فروش نرفته 100 میلیون دلار تخمین زده می شود.

اکنون دادگاه فدرال Oakland کالیفرنیا AMD را به پنهان کاری این مشکل به منظور حفظ ارزش سهام این کمپانی متهم کرده است،چیزی که اگر اثبات شود باعث دردسر و احتمالا پرداخت غرامت بزرگی خواهد شد.

8cao0jz3fhyiqqsg46my.png

ظاهرا یکی از دو شاکی این پرونده یک ایرانی به نام بابک حاتمیان است.

جزئیات بیشتر(رویترز)

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یکی از دو شاکی این پرونده  شخصی به نام Babak Hatamian بابک حاتمیان است. :blink:

8cao0jz3fhyiqqsg46my.png

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

مرسی از خبات جان ببخشی + تموم شده

اما 100000+

فکر کنم همون پسر توی شرکت انودیا باشه البته ی تحقیق میکنم جواب صحیح رو توی همین فرم میزارم

لینک به دیدگاه

بیچاره AMD...چقدرباید ضرر بده..مدیریتشون خیلی ضعیفه .یه مدیر خوب مثل jen hsun huang لازم داره.

لینک به دیدگاه

دوستان به تازگی شایع شده amd توسط شرکت سامسونگ خریداری خواهد شد !!

اینم منبع

http://www.zoomit.ir/it-news/17202-samsung-amd-win-win-acquisition

واقعا amd داره چه کار میکنه !!!

لینک به دیدگاه

اینم منبع

سامسونگ بعد از اپل بزرگترین کمپانی هست این کجاش بده

به احتمال زیاد واقعیت اینه سامسونگ لایسنس تراشه موبایلیتی از ای ام دی میخواد بخره

بیچاره AMD...چقدرباید ضرر بده..مدیریتشون خیلی ضعیفه .یه مدیر خوب مثل jen hsun huang لازم داره.

CEO ای ام دی تازه چند ماهه عوض شده فرصت لازم هست . . . اکثرا که از عملکرد فعلیش راضی بودن

ویرایش شده توسط iMPACT
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینم منبع

خیلی بعیده سامسونگ همچین اشتباهی رو مرتکب بشه!

لینک به دیدگاه

جای سامسونگ در گرافیک خالی هست! بیاد با تکنولوژی های جالب و جدید و قیمت های خوب بازار رو زیرو رو بکنه باحال میشه!

صنعت تراشه ی گرافیکی شوخی بردار نیست و مستلزم داشتن یک زیرساخت اساسی مثله ای ام دی هست!

سامسونگ که از موتور هواپیما و کشتی و لوازم خونگی تا کیف و .... همه چی تولید میکنه اینم بیاره جالب میشه

لینک به دیدگاه

AMD +SAMSUNG میتونه هم به خریدار ها کمک کنه هم به پیشرفت بروز تر دانش 

امیدوارم این رویا به واقعیت نزدیک بشه و کارتی قدر در مقابل انویدیا متولد بشه 

لینک به دیدگاه

اگر از جهات مختلف بحث بشه یک بازی برد برد برای هر دو شرکت رقم خواهد زد.

جایی که نیاز های هر دو شرکت با زیر ساخت های یکدیگر عملی تر خواهد شد.

لینک به دیدگاه

درود بر بهمن خان

خوب از یه لحاظ شاخه به شاخه شدن در تولیدات مخطلف اشتباهه و باعث کندی پیشرفت میشه  و یه شرکت باید رو محصولات عمومی خودش تمرکز داشته باشه ,ولی نه برا سامسونگ!

چون سامسونگ در زمینه تولید چیپ هم بسیار فعال هست و در این سالهای اخیر نشون داده که میتونه تو این زمینه هم قدرتمند باشه

خوب با خرید amd هم میتونه قدرتشو 2 چندان کنه

amd هم کما اینکه دوستان به عنوان یک شرکت درپیت میشناسنش شرکتی بسیار قدرتمند و فعالی هست (هم در زمینه سرور هم در زمینه دسکتاپ هم در زمینه های دیگر)

فک نمیکنم شرکتی همچون سامسونگ که به این جایگا و رتبه در دنیا رسید به این راحتی ها اشتباهی مرتکب شه(کلی مغز متفکر پشتشه)

لینک به دیدگاه

WTF WTF!!

i love you amd after i love you pmc!

ویرایش شده توسط amooo
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

کلا همه با این شرکت دشمن خونین انگاری... می خوان هر جور شده کله پاش کنند !  :-?

لینک به دیدگاه

درود

R3XX بياد با گيماي DX12  بشيمون ميشن :D

لینک به دیدگاه

درود

از من هم دورد

خوب در مورد این شکایات که چیزی عادی هست واغلب شرکتها چون برا فروششون زیر ابیهایی میرن باش در گیر هستن

فرقی هم نمیکنه ,همشون این داستانا رو دارن

ولی در مورد عموم

خوب مشکل اینجاس صداقت و کار اخلاقی و انسانی و منصفانه در ذهن عموم جامعه شبه ایجاد میکنه(مخصوصا عموم مردم کشوری باشه که همیشه با تئوریه توطعه درگیر بوده باشن) :laughing:

من یه داستان از خودم میگم بعد  مثال شرکتی هم پشتش میزنم

من کلا مولتی شغل بودم و هستم و کماکان هر کاری که بتونم باش زندگیمو بگزرونم  انجام مید

چندین سال پیش من با یک نفر شریکی تعمیرگاه موتور سیکلت داشتیم(18 سالم بود)

هرکی برا خودش کار میکرد من خیلی مراعات میکردم و کارمو خوب انجام میدادم(اغلب تعمیر میکردم نه تعویض) ولی شریک من بسیار غیر منصفانه کار میکرد و اغلب هم به خودش زحمت نمیداد و قطعاتو تعویض میکرد یا با هزینه بسیار سنگین تعمیر میکرد

سرتو درد نیارم با اینکه مشتریها یی هم داشت گه به نتیجه هم نمیرسیدن ولی همونا هم همیشه ازش راضی بودن و اغلب کارها گیر ایشون میومد(مگر کسانی که ارزش کار منو میفهمیدن فقط و فقط کارو به من میدادن(در واقع مشتری ثابت داشتم ولی محدود)

بله تو جامعه ما پرداخت پول بیشتر باعث احساس رضایت مشتری میشه و فک میکنه انتخواب خوبه رو انجام داده

حالا داستان AMD هم دقیقا بر میگرده به خوش قیمتیش و کسانی که با هزینهای انچنانی گرافیک میخرن نیمتونن قبول کنن یک نفر دیگر با هزینه کمتر میتونه گرافیکی با قدرت مشابه بخره و موضع گیریها شکل میگیره

همیشه هم حملات از طرفدارانی هست که کلی هزینه میکنن برای برند برتر یا انتخواب بهتر ولی میبینن دیگران با هزینه کمتر نتیجه خوبی میگیرن

مثلا

حملات پی سی بازها به کنسول دارها

حمله اپل دارها به گوشی دارهای دیگه

حتی یه زمانی حملا بتل بازها به کال اف بازها(زمانی که بتل گرون بود)

جالبه زمانی که بتل ارزون شد و عمومی تر شد و رایگانشم برا مدتی اومد دیگه تو هیچ فرومی به کال اف بازها حمله نشد

یه سوالی هم منو درگیر کرده که این ایرانی چقدر خرید داشته و برای کجا !(برای ایران که نبوده چون که تحریم بوده)احتمالا میخاسته از طرف یه شرکت واسط تحریمو دور بزنه که رو دستش باد کرده :-j

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از من هم دورد

خوب در مورد این شکایات که چیزی عادی هست واغلب شرکتها چون برا فروششون زیر ابیهایی میرن باش در گیر هستن

فرقی هم نمیکنه ,همشون این داستانا رو دارن

ولی در مورد عموم

خوب مشکل اینجاس صداقت و کار اخلاقی و انسانی و منصفانه در ذهن عموم جامعه شبه ایجاد میکنه(مخصوصا عموم مردم کشوری باشه که همیشه با تئوریه توطعه درگیر بوده باشن) :laughing:

من یه داستان از خودم میگم بعد  مثال شرکتی هم پشتش میزنم

بله تو جامعه ما پرداخت پول بیشتر باعث احساس رضایت مشتری میشه و فک میکنه انتخواب خوبه رو انجام داده

حالا داستان AMD هم دقیقا بر میگرده به خوش قیمتیش و کسانی که با هزینهای انچنانی گرافیک میخرن نیمتونن قبول کنن یک نفر دیگر با هزینه کمتر میتونه گرافیکی با قدرت مشابه بخره و موضع گیریها شکل میگیره

همیشه هم حملات از طرفدارانی هست که کلی هزینه میکنن برای برند برتر یا انتخواب بهتر ولی میبینن دیگران با هزینه کمتر نتیجه خوبی میگیرن

مثلا

حملات پی سی بازها به کنسول دارها

حمله اپل دارها به گوشی دارهای دیگه

حتی یه زمانی حملا بتل بازها به کال اف بازها(زمانی که بتل گرون بود)

جالبه زمانی که بتل ارزون شد و عمومی تر شد و رایگانشم برا مدتی اومد دیگه تو هیچ فرومی به کال اف بازها حمله نشد

یه سوالی هم منو درگیر کرده که این ایرانی چقدر خرید داشته و برای کجا !(برای ایران که نبوده چون که تحریم بوده)احتمالا میخاسته از طرف یه شرکت واسط تحریمو دور بزنه که رو دستش باد کرده :-j

درود مجدد  :-?

فکر کنم خودت بودی که گیر داده بودی یک pc با پول کنسول معرفی کنید...  :D  

بیا اینم لینکش : خوب بخون http://gamefa.com/212730/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D8%AC%D9%87-%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-%DB%8C%DA%A9-pc-%D9%82%D8%AF%D8%B1/

لینک به دیدگاه

درود مجدد  :-?

فکر کنم خودت بودی که گیر داده بودی یک pc با پول کنسول معرفی کنید...  :D  

بیا اینم لینکش : خوب بخون http://gamefa.com/212730/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D8%AC%D9%87-%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-%DB%8C%DA%A9-pc-%D9%82%D8%AF%D8%B1/

اء اء نمیا این دیگه چی بود

چطوری یاد اون داستان افتادی =)) =)) rolling%20on%20the%20floor.gif

بیخیال اون موضوع کلا دوستان اشفته خاطر میشن تاپیک هم از موضوع خارج میشه(من دوست ندارم کشش بدم بزار هرکی هر چی داره خوش باشه)

برعکس دوستانی که منو فن کنسول خطاب کردن وبا اینکه خودشونو فن نمیدونن ولی حاظرن برا تخریب یا اثبات حرفشون تاپیک بزنن  من اینطوری نیستم

تازه چند روز بعد اون مشاوره سیستمو فروختم و یه 4790k یه msi gamin3 یه پاور 700 و یه رم جدید خریدم(گرافیک تا ورود محصولات جدید صبر میکنم)

نمیا جان در کل هرچی بگی میخامت @};- :laughing:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اء اء نمیا این دیگه چی بود

چطوری یاد اون داستان افتادی =)) =)) rolling%20on%20the%20floor.gif

بیخیال اون موضوع کلا دوستان اشفته خاطر میشن تاپیک هم از موضوع خارج میشه(من دوست ندارم کشش بدم بزار هرکی هر چی داره خوش باشه)

برعکس دوستانی که منو فن کنسول خطاب کردن وبا اینکه خودشونو فن نمیدونن ولی حاظرن برا تخریب یا اثبات حرفشون تاپیک بزنن  من اینطوری نیستم

تازه چند روز بعد اون مشاوره سیستمو فروختم و یه 4790k یه msi gamin3 یه پاور 700 و یه رم جدید خریدم(گرافیک تا ورود محصولات جدید صبر میکنم)

نمیا جان در کل هرچی بگی میخامت @};- :laughing:

پس خودت بودی اونجا ول نمی کردی می گفتی سیستم معرفی کنین... تاپیک و پیدا نکردم اونجا بزارم بعدم گفتم شاید بسته باشن نگشتم دنبالش...  =))  =))  =))

اخه داشتم می خوندم یاد این بحثی که قبلا داشتیم افتادم بعد دیدم الانم گفتی تو پست بالا بحث کنسول و pc رو گفته حتمی خودت بودی... :D  :D  :D

سیستم جدیدم مبارکت باشه ایشاله یدونه از این 390x ها بخری جا ما رو هم خالی کنی ...  ^_^  :big hug:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...