رفتن به مطلب

پاک شدن اطلاعات هارد لپ تاپ

roohollah020
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام. من چند مدت پیش موقع روشن شدن لپ تاپ ویندوز بالا نیومد و فقط اطلاعات هارد رو میخوند و دوباره restart میشد. با هر دردسری که داشت ویندوز رو عوض کردم.اما یکی از درایورها از کار افتاده بود و باز نمیشد. بعد چند روز دوباره ویندوز بالا نیومد و ویندوز هم نصب نمیشد. به متخصص که نشون دادم گفت  هارد دچارشوک الکترومغناطیسی شده که بخاطر نوسانات برق هست.خلاصه هاردم رو فرمت کرد و از نو پارتیشن بندی کرد. الان خیلی از اطلاعات شخصی که شامل عکس و فیلم بوده که خیلی ازشون خاطره دارم.خواهش میکنم کمکم کنید چطوری این اطلاعات رو برگردونم و ازچه نرم افزاری استفاده کنم...

ویرایش شده توسط roohollah020
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

سلام. ممنون از راهنمایت، اون تایپک رو مطالعه کردم. ولی از اونجایی که هارد من فرمت و دوباره پارتیشن بندی شده، باید کل هارد رو ریکاوری کنم.خب برای اینکار چیکار کنم؟ 

لینک به دیدگاه

سلام.شما با r-studio  بازیابی کن مثل روز اول همه پوشه هاتو برمیگردونه.آموزش هم داره که راحت میتونید پیدا کنید.

لینک به دیدگاه

سلام.شما با r-studio  بازیابی کن مثل روز اول همه پوشه هاتو برمیگردونه.آموزش هم داره که راحت میتونید پیدا کنید.

سلام . از این برنامه استفاده کردم. وسط اسکن ویندوز crash میشه و صحفه آبی میاد...

لینک به دیدگاه

سلام. ممنون از راهنمایت، اون تایپک رو مطالعه کردم. ولی از اونجایی که هارد من فرمت و دوباره پارتیشن بندی شده، باید کل هارد رو ریکاوری کنم.خب برای اینکار چیکار کنم؟ 

توی اون تاپیک که گفتم چند تا نرم افزار معرفی شده.

Get data back ntfs رو بیازما. اگر نشد بقیه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

از برنامه EASEUS partition master profesional edition استفاده کن

یه بخشی داره به نام  partition recovery wizard 

یه بار که به داد من رسید به امید خدا مشکل شما رو هم حل کنه

لینک به دیدگاه

دوست گرامی من هم چند ماهه پیش سهوا موقع نصب ویندوز بجای درایو C کل هارد رو فرمت کردم  :-?  :wacko:  :D حالت رو کاملا درک میکنم  :x  اما با نرم افزار Acronis Disk Director Suite تمام پارتیشن ها و فایل هارو بدون کم و کاستی برگردوندم حتی درایو ویندوزم رو بطور کامل برگردوند و بعد از بازیابی بوت شد و رفت داخل ویندوز طوری که انگاری زمان رو واست به قبل از خرابکاریت برگردونده  :cool:  شما فعلا هیچ اطلاعاتی رو توی درایوهات کپی نکن آخرین ورژن این نرم افزار رو دانلود و نصب کنید و سپس از قسمت Tools....>> Acronis Recovery Expert اقدام به باز گرداندن اطلاعات یا پارتیشن ها کنید چندتا گزینه بهتون میده بصورت اختیاری خودتون مشخص کنید یا اتوماتیک خودش انجام بده که البته من بصورت دستی انجامش دادم به گزینه هاش دقت کنید بعدا انتخابشون کنید واسه من بعد از اینکه هارد فرمت شد دیگه پارتیشنی درست نکرده بودم  اما در مورد شما بعد از فرمت شدن پارتیشن بندی هم شده من پیشنهاد میکنم از همین قسمت Tools گزینه Acronis Bootable Media Builder یک CD راه انداز درست کنید و از داخل این بوت اقدام به ریکاوری اطلاعاتتون کنید نگران نباشید اگه خود هارد آسیب ندیده باشه اطلاعاتتون بر میگرده انشالله.

ویرایش شده توسط apple2070
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...