رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید مانیتور در رنج 700 تا 800 تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

آقا فقط من راجع به این 5 میلی بودنش نگرانم واسه گیم مشکلی نداشته باشه یهو؟

وسطش نمی دونم سیاه بره دنبالش کشیده بشه تو صحنه ای اکشن سریع من اعصابم خورده میشه این همه خرج کنیم اخرش مهیچی 

لینک به دیدگاه

• ارسال 63
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

واقعا؟( با لحن خانوم شیرزاد ساختمان پزشکان  :laughing: )

خیلی جاها خونده بودم که پنلشو lg میزنه پس اونووخ دیگه ایسوس میگیریم 

جالبه پاناسونیک چرا خودش مانیتور نمیزنه!

داداش معلومه وقت گران بهاتو پای TV میگذرونی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =))

داره اما توی ایران نیست

لینک به دیدگاه

آقا فقط من راجع به این 5 میلی بودنش نگرانم واسه گیم مشکلی نداشته باشه یهو؟

وسطش نمی دونم سیاه بره دنبالش کشیده بشه تو صحنه ای اکشن سریع من اعصابم خورده میشه این همه خرج کنیم اخرش مهیچی 

داداشم اخ 5 میلی ثانیه چطور چشم آدم می بینه!!!!!!!!! بابا بی خیال نمیخوای عروس بیار خونه!!!!! مته به خشخاش نذار ما داریم و حالشو داریم میبریم!!! :D

لینک به دیدگاه

نه حاجی من فقط بعضی ازین طنزارو میبینم وگرنه بقیه سریالارو نمی بینم بیشتر امریکایی میبینم اواتارم گویای همه چیز هس  @};-

میدونم بابا 5 میلی رو نمیبینیم تو سایتا ملت نوشته بودن چشمت حساس باشه می فهمی  :eek:

به هر حال ما قانع شدیم ایسوس بگیریم ایسوس باس به شما پورسانت بده بابت تبلیغاتت  :big hug:

مثبتامم تموم شد بعدا از خجالت همه درمیام ممنون 

لینک به دیدگاه

نه حاجی من فقط بعضی ازین طنزارو میبینم وگرنه بقیه سریالارو نمی بینم بیشتر امریکایی میبینم اواتارم گویای همه چیز هس  @};-

میدونم بابا 5 میلی رو نمیبینیم تو سایتا ملت نوشته بودن چشمت حساس باشه می فهمی  :eek:

به هر حال ما قانع شدیم ایسوس بگیریم ایسوس باس به شما پورسانت بده بابت تبلیغاتت  :big hug:

مثبتامم تموم شد بعدا از خجالت همه درمیام ممنون 

کوچکیتیم جانگ امریکایی @};- @};- @};-

آره ی زنگ زدم به شرکت asus گفت مانیتور G-Sync رو برات پست میکنیم!!! =)) =)) =)) =))

داداش کوچیکتیم ما برای مثبت اومدیم؟ ما برای اشانتین اومدیم :D :D :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداشم اصلا LG بهتون توصیح نمیکنم چون روشنای بیش از حد و خستگی چشم می یاره اما ASUS خدای بهترین مانیتورها داره میتونید از بچه ها بپرسید

باسلام

بانظر دوستمون موافقم

بزرگترین مزیت ایسوس اینه که خستگی چشم نمیاره و رنگها طبیعی هستن ولی الجی و حتی سامسونگ برای جذابیت بیشتر رنگها و شدت نو رو بالامیبرن شایدم نقطعه ضعف باشه!

لینک به دیدگاه

باسلام

بانظر دوستمون موافقم

بزرگترین مزیت ایسوس اینه که خستگی چشم نمیاره و رنگها طبیعی هستن ولی الجی و حتی سامسونگ برای جذابیت بیشتر رنگها و شدت نو رو بالامیبرن شایدم نقطعه ضعف باشه!

10000000+

دقیقا دزی تو خال حرف کامل و صحیحیه و موافقم

لینک به دیدگاه

ممنون رفقا الان دارم از کلاس کامنت میذارم

داش ابی ما ارادتمند شماییم اون جانگ یی جین داستان داره! اصلا زندگی من یه پا رمانه واسه خودش!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من زمانی که از CRT به LCD کوچ کردم حدودا سال 86 اون موقع هنوز برندهای ایسوس ایسر بنکیو و... توی بازار موجود نبود یا شاید هم هنوز توی بازار به وفور یافت نمیشدن یا من اطلاعی نداشتم به هر حال از همون روزهای اول از این تغییر بسیار ناراحت و ناراضی بودم بگم چندتا ال سی دی LG و سامسونگ عوض کردم و سرشون ضرر دادم خدا میدونه هیچ کدومشون هم رضایتم رو جلب نمیکردن و نکردن تا زمانی که به توسط یکی از کاربران عزیز و بزرگوار این سایت به اسم فرامرز :( و کاربری بازنده(که به رحمت خدا رفتند و انشالله روحش قرین رحمت و شادی باشه) مانیتور HP مدلش یادم نیست اما پایش قابل تنظیم بود و پنل ال سی دیش براق بود و بصورت عمودی و افقی تغییر وضعیت میداد رو بهم معرفی کردن و اون رو با کمک ایشون خریداری کردم (البته الان هم بعد از اتفاقی که واسه مانیتور ایسوسم افتاد اچ پی گرفتم ولی یک مدل دیگست حدود 2 ساله پیش بود اون موقع تخم مانیتور ایسوس رو ملخ خورده بود گیر نمیومد این رو هم با جستجوی زیاد پیدا کردم) به هر حال موقعی که این HP و ال جی و سامسونگ رو کنار هم گذاشتم و تصاویرشون رو مقایسه کردم اصلا قابل توضیح دادن نیست جزئیاتی رو توی اچ پی یا بعدا ایسوس میدیدی که در اون دوتا مانیتور اصلا وجود نداشت حالا بماند رنگ و نور و باقی چیزهای دیگش از اون موقع تا الان من دیگه به هیچ وجه حتی به این الجی و سامسونگ هم فکر نکردم البته نمیدونم توی این سری IPSهاش چطور ظاهر شده ولی تا ایسوس و ... هستن این ها چرا مگر واقعا حرفی برای گفتن و رقابت داشته باشن اون هم وقتی که با چشم های خودتون ببینید عمری باشه در آینده یه 27 اینچ ایسوس هم میگیرم ^_^ .

ویرایش شده توسط apple2070
لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز انشالا که میخرین 

دیگه نمیشه نقل قول کرد نمی دونم فروم چشه هروخ میزنم نقل قول کلن صفحه قاطی میکنه  ~x(

لینک به دیدگاه

4 سال مانیتور samsung T1900 داشتم تو رنج قیمت خودش تو زمان خودش واقعا شاهکار بود

اصلا الانم که الانه با بعضیا میتونه رقابت کنه

الانم samsung BX2085plus دارم 2 ساله

نسبت به قبلیه و پولی که دادم راضی نیستم ولی خوبه اینم در حد متوسط به بالاست

ولی خوب ایسوس یه چیز دیگه هست

ولی خوب اگه مثل من می خواهید پولتون تو جیبتون بمونه می تونید سام بگیرید

به هیچ وجه قاچ آق توصیه نمیشه

benq سراغ دارم تو تبریز نمایندگی داره

DELL هم بخواهید دست دو سراغ داره یکی از دوستان

موفق باشید

لینک به دیدگاه

4 سال مانیتور samsung T1900 داشتم تو رنج قیمت خودش تو زمان خودش واقعا شاهکار بود

اصلا الانم که الانه با بعضیا میتونه رقابت کنه

الانم samsung BX2085plus دارم 2 ساله

نسبت به قبلیه و پولی که دادم راضی نیستم ولی خوبه اینم در حد متوسط به بالاست

ولی خوب ایسوس یه چیز دیگه هست

ولی خوب اگه مثل من می خواهید پولتون تو جیبتون بمونه می تونید سام بگیرید

به هیچ وجه قاچ آق توصیه نمیشه

benq سراغ دارم تو تبریز نمایندگی داره

DELL هم بخواهید دست دو سراغ داره یکی از دوستان

موفق باشید

آقا قربون دستت نمایندگی تبریزو بگو کجاس بریم ببینیم چی داره !

لینک به دیدگاه

پاساژ سهند فلکه دومو از پله هارو بری بالا میبینی

لینک به دیدگاه

خب دوستان بنا به دلایل مختلف از جمله مالی بنا  شد مدل samsung s24d395 رو بگیریم اگه کسی بدی از این مانیتور دیده بگه قبل خریدم متوجه بشم 

لینک به دیدگاه

خوبه

ویرایش شده توسط ALI.F.G
لینک به دیدگاه

مانیتوری که انتخاب کردی عالیست(سامی رو میگم)از جلو کیفیتش رو توی یک  مغازه ای دیدم واقعا عالیست.با تکنولوژی pls که از ips هم بهتره.با خیال راحت خریدت رو بکن.

لینک به دیدگاه

:laughing:  :laughing:  :laughing:  =))  =))  =))  =))

میدونین واسه چی میخندم ؟

این ملت یا ما رو سرکار گذاشته بودن و یا اونقدر خنگ هستن که نفهمیدن !!!!!  یعنی دارم از تعجب شاخ درمیارم

دو مدل 

Samsung S24D395HP

Samsung S24D595

هر دو پایه شون از لحاظ عمودی حرکت میکنه و ثابت نیستن !

نمی دونم چرا تو سایت لیون مشتریا واسشون ایراد گرفتن ! من ریویوی هر دو رو تو یوتیوب دیدم هر دو خم میشن

واقعا موندم این ملت چجوری نون شبشونو درمیارن؟ خیلی نوبره والا !

کم مونده بود واسه خاطر یه چیز دروغی اون مدل بالا رو واسه پایه از دست بدم

هر دو مدل اسمشونو سامسرویس عوض کرده و اسم واقعییشون 

http://www.samsung.com/levant/consumer/computers-peripherals/monitors/led-monitor/LS24D390HL/ZN

http://www.samsung.com/levant/consumer/computers-peripherals/monitors/led-monitor/LS24D590PL/ZN

خدایا !

ویرایش شده توسط Jang Yi Jin
لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی

مانیتور مورد نظرتون رو تهیه فرمودین ؟

من هم دقیقاً مشکل شما رو دارم و نمیدونم S24D595 رو بگیرم یا Asus !؟

لطفاً ارزیابیتون از مانیتوری که تهیه کرده اید رو در اینجا به اشتراک بگذارید

ممنون

لینک به دیدگاه

این شما و این هم مانیتور خوشگل و جوان بنده  :D  : SAMSUNG S24D590P

5cabcabb24f63d5812649ab7cd58c02f07ee6445این پایه شه 

b3eebf35e8540a92901119f3bcb436277af808fdکابل برق+قسمت دیگه پایه (بعد کلی تلاش واسه بستن پایه و عدم نتیجه گرفتن اینو وا کردم فک میکردم باتری  چیزیه در حالی که قسمت بالایی پایه بود )

b8f46ac9ebcda5d66841b95814db9fc835b4c583

سی دی و راهنما 

593923fe7f3bc13e0c829413220de7b9c9df50af

led عکس سلفی :d

248bae57f480a625941921b7fb49a71cfa8e404cو در آخر عکس دسته جمعی عومال پشت پرده و کلی به صورت یهویی  :-?

3ec66c21522dbcaeb35e5da85f65927fc3a45715

تنها مشکلی که دارم نمی تونم از hdmi صدا بگیرم ! نمی دونم شاید نرم افزاری چیزی باس نصب شه آره ؟ 

لینک به دیدگاه

مبارک باشه فقط بگو از چه پورتی الان استفا ده میکنی؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این شما و این هم مانیتور خوشگل و جوان بنده  :D  : SAMSUNG S24D590P

5cabcabb24f63d5812649ab7cd58c02f07ee6445این پایه شه 

b3eebf35e8540a92901119f3bcb436277af808fdکابل برق+قسمت دیگه پایه (بعد کلی تلاش واسه بستن پایه و عدم نتیجه گرفتن اینو وا کردم فک میکردم باتری  چیزیه در حالی که قسمت بالایی پایه بود )

b8f46ac9ebcda5d66841b95814db9fc835b4c583

سی دی و راهنما 

593923fe7f3bc13e0c829413220de7b9c9df50af

led عکس سلفی :D

248bae57f480a625941921b7fb49a71cfa8e404cو در آخر عکس دسته جمعی عومال پشت پرده و کلی به صورت یهویی  :-?

3ec66c21522dbcaeb35e5da85f65927fc3a45715

تنها مشکلی که دارم نمی تونم از hdmi صدا بگیرم ! نمی دونم شاید نرم افزاری چیزی باس نصب شه آره ؟ 

مبارک موفق باشی

در قسمت تسک بار ویندوز در بخش  کنترل صدا روی عکس بلندگو کلیک راست  کن بعد بزن playback devices

در تب playback بیا پایین مثل عکس زیر راهنمایی کردم

97205846992356637461.jpg

لینک به دیدگاه

:laughing:  :laughing:  :laughing:  =))  =))  =))  =))

میدونین واسه چی میخندم ؟

این ملت یا ما رو سرکار گذاشته بودن و یا اونقدر خنگ هستن که نفهمیدن !!!!!  یعنی دارم از تعجب شاخ درمیارم

دو مدل 

Samsung S24D395HP

Samsung S24D595

هر دو پایه شون از لحاظ عمودی حرکت میکنه و ثابت نیستن !

نمی دونم چرا تو سایت لیون مشتریا واسشون ایراد گرفتن ! من ریویوی هر دو رو تو یوتیوب دیدم هر دو خم میشن

واقعا موندم این ملت چجوری نون شبشونو درمیارن؟ خیلی نوبره والا !

کم مونده بود واسه خاطر یه چیز دروغی اون مدل بالا رو واسه پایه از دست بدم

هر دو مدل اسمشونو سامسرویس عوض کرده و اسم واقعییشون 

http://www.samsung.com/levant/consumer/computers-peripherals/monitors/led-monitor/LS24D390HL/ZN

http://www.samsung.com/levant/consumer/computers-peripherals/monitors/led-monitor/LS24D590PL/ZN

خدایا !

درود دوست عزیز

دقیقا کدام مدل رو گرفتی؟ من تابستان گذشته از یکیش گرفتم چرخش نداشت. اینی که داری چپ و راست و بالا و پایین می‌چرخه؟  برات ممکنه یک عکس برات بفرستم تمام صفحه باز کنی از چهار زاویه ازش عکس بگیری؟

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

مباركه ... !

كيفيت تصويرش چطوريه ؟!

خوبه ؟!

مانيتور ثابته يا ميشه حركتش داد ؟! بالا پايين ميشه ؟!

ویرایش شده توسط mohammad ali
لینک به دیدگاه

بالا پایین میشه فقط ! چپ و راست نداریم در کل خیلی مانیتور نیستن که قابلیت چرخش به چپ وراست داشته باشن 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...