رفتن به مطلب

راهنمایی! ارتقاء رم

Recommended Posts

درود

رم کنونی من این هست میراث زنده یاد مادر بورد z68 vpro:

Geil evo potenza 2400 2×8gb

cl 11-13-13-30

یک بر گیگا p75 d3 با پردازنده ی 2700k هم دارم که بدون رم هست.

برد کنونی z97 deluxe با پردازنده ی 4790k هست و قصد دارم با راهنمایی دوستان رم رو ارتقا بدم.اورکلاک نمی کنم. در هر حال باید رم بخرم.

برنامه ی یک. این 16 گیگ رو روی برد z97 بگذارم و برای برد p75 رم ارزان بخرم.

برنامه ی دو. این 16 گیگ رو روی برد p75 بگذارم و برای z97 رم بهتر بگیرم.

خودم مایل به طرح دوم هستم و خرید رم با تایمینگ کمتر. می خواستم ببینم کار درستی هست؟

در این صورت چه گزینه ای که توی بازار باشه پیشنهاد می کنین؟ خودم این رو یافته ام:

Gskill 1600 cl 7-8-8-25

با قیمت 650 تومان

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سلام سعید خان

تاثیر تایمینگ رم از زمانی که کنترولر رم به داخل سی پی یو منتقل شد خیلی کمرنگ شد

حتی زمانی هم که چیپ واسط بود تاثیرش محصوص نبود

الان فرکانس بالاتر تاثیر مثبت تری داره و خوب رمی که شما انتخواب کردید از رمی که دارید ضعیف تره

پیشنهاد میکنم رمی رو که دارید روی مادر بوردz97بزارید و گزینه XMP در مادر بوردو فعال کنید و ازش لذت ببرید

و برا مادر بورz68 هم رم ارزان تر بخرید

البت بسته به استفاده شما از سیستمها و نهایت مقدار هزینه ای که در نظر دارید داره(شاید برای هر دو سیستم رمی با فرکانس کاری بالا)

لینک به دیدگاه

سلام سعید خان

تاثیر تایمینگ رم از زمانی که کنترولر رم به داخل سی پی یو منتقل شد خیلی کمرنگ شد

حتی زمانی هم که چیپ واسط بود تاثیرش محصوص نبود

الان فرکانس بالاتر تاثیر مثبت تری داره و خوب رمی که شما انتخواب کردید از رمی که دارید ضعیف تره

پیشنهاد میکنم رمی رو که دارید روی مادر بوردz97بزارید و گزینه XMP در مادر بوردو فعال کنید و ازش لذت ببرید

و برا مادر بورz68 هم رم ارزان تر بخرید

البت بسته به استفاده شما از سیستمها و نهایت مقدار هزینه ای که در نظر دارید داره(شاید برای هر دو سیستم رمی با فرکانس کاری بالا)

درود و وقت بخیر مهرزاد گرامی

اگر بخوام از قابلیت xmp استفاده کنم پایداری رایانه کم نمی شه؟ آیا باید فرکانس مشخصی رو برای همیشه تعیین کنم یا حالت خودکار رو برگزینم؟

در این صورت رمی که کارایی بهتری از رم فعلی برای z97 داشته باشه و توی بازار موجود باشه چی پیشنهاد می کنی؟

لینک به دیدگاه

درود و وقت بخیر مهرزاد گرامی

اگر بخوام از قابلیت xmp استفاده کنم پایداری رایانه کم نمی شه؟ آیا باید فرکانس مشخصی رو برای همیشه تعیین کنم یا حالت خودکار رو برگزینم؟

در این صورت رمی که کارایی بهتری از رم فعلی برای z97 داشته باشه و توی بازار موجود باشه چی پیشنهاد می کنی؟

نه با فعال شدن xmp به صورت اتوماتیک سیستم در بهترین شرایط و فرکانسی که در رم تعریف شده و به صورت پایدار کار میکنه

خودکار باشه بهتره چون فرکانسهای دستی نیاز به تنظیمات بیشتر داره و کمی تخصص تر هست

رمهای بالا فرکانس 2400 قیکت بالایی دارن و پیشنهاد میکنم به همون رم بسنده کنید

اگر هم مشکل از لحاظ تامین هزینه ندارید رمی با فرکانس بالاتر بگیرید (من رم خاصی رو پیشنها نمیکنم )

فقط بهتون پیشنهاد میکنم برندی رو انتخواب کنید که گارانتی خوبی اشته باشه و عمویت بیشتری داشته باشه که در اینده دچار مشکل نشید(پیشنهاد من گینگستون)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

عزیز این رم هاتو نگه دار برا z97 برا اون یکی دوتا 1600 4 گیگ ساده بگیر بسشه... ! ^_^

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...