رفتن به مطلب

Recommended Posts

31 دقیقه قبل، shahriar782 گفته است:

سلام دوستان تا 50 تومن کارت گرافیک دست دو چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟

به نظرم پنجاه میلیون پول کمی نیست الان بخوای کارت دسته دوم بگیرید خراب بشه ضرر زیادی دارد. نو خرید کنید ولی کمی ضعیف تر حداقل استرس خرابی کارت رو ندارید(خودم اینطور هستم) 

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است:

به نظرم پنجاه میلیون پول کمی نیست الان بخوای کارت دسته دوم بگیرید خراب بشه ضرر زیادی دارد. نو خرید کنید ولی کمی ضعیف تر حداقل استرس خرابی کارت رو ندارید(خودم اینطور هستم) 

شما کدوم مدل رو پیشنهاد میدین؟ میشه 6900xt پیدا کرد؟میخوام قسطی بگیرم

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، shahriar782 گفته است:

شما کدوم مدل رو پیشنهاد میدین؟ میشه 6900xt پیدا کرد؟میخوام قسطی بگیرم

این کارتا دیگه از سنشون گذشته برای خرید آکبند.

منتظر rx9060xt یا rtx5060 باشید.

از اوج نوسان ارزی کشور عبور کردیم تا پایان تابستون بعید هست خبری باشه.

اگر عجله دارید که خب بحثی درش نیست.

لینک به دیدگاه

image.thumb.png.4e0211ebbc15c5bce4e44bf1e3004754.png

خوب قیمت ها حتی رفت زیر قیمت پایه و رسمی

ببینیم دیگه بهونه وارد کننده ها چیه؟؟؟؟

NVIDIA RTX 50 GPUs Reportedly Available At Below MSRP in Walmart’s Return Section

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

سلام

الان خرید 5060 با 40 میلیون تومن برای رزولوشن 1080 خرید قابل قبولی هست؟ 8 گیگ بودنش دردسر نمیشه ؟

لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، amirreza گفته است:

سلام

الان خرید 5060 با 40 میلیون تومن برای رزولوشن 1080 خرید قابل قبولی هست؟ 8 گیگ بودنش دردسر نمیشه ؟

سلام

چرا عزیز ۸ گیگ بودن کارت گرافیک حتی در رزولوشن ۱۰۸۰ و بازی های جدید کم میاره

این گرافیک ها هم در بازار هست ولی خودتون یه تحقیقی از طریق آپ هوش مصنوعی مثل DeepSeek انجام بدید

RTX 4060Ti 16G 

RTX 4070 12G

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، aVaOMi گفته است:

سلام

چرا عزیز ۸ گیگ بودن کارت گرافیک حتی در رزولوشن ۱۰۸۰ و بازی های جدید کم میاره

این گرافیک ها هم در بازار هست ولی خودتون یه تحقیقی از طریق آپ هوش مصنوعی مثل DeepSeek انجام بدید

RTX 4060Ti 16G 

RTX 4070 12G

متاسفانه قیمت مدل های 16 گیگ 4060ti بالاست 4070 هم بدتر

اگر 5060 گزینه مناسبی نیست فعلا صبر میکنم 

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، amirreza گفته است:

متاسفانه قیمت مدل های 16 گیگ 4060ti بالاست 4070 هم بدتر

اگر 5060 گزینه مناسبی نیست فعلا صبر میکنم 

پردازنده چیه ؟

اینتل 580 گزینه مناسبی هست اگه پردازنده خوبی داشته باشید

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

پردازنده چیه ؟

اینتل 580 گزینه مناسبی هست اگه پردازنده خوبی داشته باشید

245k

اتفاقا میخواستم اول اینتل رو بگیرم چون قیمت خوبی داره ولی دیدم میگن مشکلات درایور و افت ناگهانی فریم داره و فقط برای گیم توصیه میشه برای کارهای ساده گرافیکی مثل یه ادیت ویدئو ساده هم انگار مشکل داره (طبق شنیده ها از ویدئو های بررسی ی- توب) 

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، amirreza گفته است:

245k

اتفاقا میخواستم اول اینتل رو بگیرم چون قیمت خوبی داره ولی دیدم میگن مشکلات درایور و افت ناگهانی فریم داره و فقط برای گیم توصیه میشه برای کارهای ساده گرافیکی مثل یه ادیت ویدئو ساده هم انگار مشکل داره (طبق شنیده ها از ویدئو های بررسی ی- توب) 

اگه کاربری غیر گیم هم داشته باشید فقط مجبورید انویدیا بگیرید
واسه بازی اینتل الان خوبه

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

سلام

من تست کردم رو Premier 2025 مشکلاتش خیلی کمتره 

روی Premier 2022 اره مشکل داره

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۴/۲۱ در 09:50، Hassan.SK گفته است:

AMD هم با نرم افزار ها مشکل داره؟ الان پله بعدی بعد از 5060 که به صرفه باشه(5060ti با16 گیگ قیمتش خیلی نزدیک 5070 هست! )پس گزینه ها یا 5070 هست که12 گیگه و یا کارت 9070، 12 گیگ 5070 هم این طور که معلومه در آینده مشکل ساز میشه درسته؟ 9070 ارزش خرید داره؟ 

ویرایش شده توسط amirreza
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، amirreza گفته است:

AMD هم با نرم افزار ها مشکل داره؟ الان پله بعدی بعد از 5060 که به صرفه باشه(5060ti با16 گیگ قیمتش خیلی نزدیک 5070 هست! )پس گزینه ها یا 5070 هست که12 گیگه و یا کارت 9070، 12 گیگ 5070 هم این طور که معلومه در آینده مشکل ساز میشه درسته؟ 9070 ارزش خرید داره؟ 

ببینید اینتل گرافیک هاش امسال فروشش نزدیک صفر بوده امار رسمی که اومده سهم اینتل از گرافیک ها صفر بوده

پس بخرید مشتری اول اخرش خودتونید

AMD هم 8 درصد بوده انویدیا 92 درصد

قیمت سری 4000 5000 درست بشه ارزش خرید دارن متاسفانه فروشنده ها از سود بالا خوششون اومده جذابیت پی سی گیمینگ از بین بردن خیلی ها رفتن سمت کنسول با این کارشون فروشون به شدت اومده پایین

unnamed-1.png

ویرایش شده توسط Slash_Slash
لینک به دیدگاه

قابلیت smooth frame به سری 4000 اضافه شده دیگه همه بازی ها حتی قدیمی ها می شه بهش فریم جنریشن اضافه کرد

اگر همراه dlss g استفاده بشه عملا فریم جنریشن 3 ایکس دارید 50 درصد دیگه به فریم ها اضافه می شه

لینک به دیدگاه

سلام

کارت های سری 40 هم دست دوم احتمال اینکه برای ماین استفاده شده باشن چقدر هست؟ برای 4070 دست دو با گارانتی محدوده قیمت چقدر خوبه؟

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، amirreza گفته است:

سلام

کارت های سری 40 هم دست دوم احتمال اینکه برای ماین استفاده شده باشن چقدر هست؟ برای 4070 دست دو با گارانتی محدوده قیمت چقدر خوبه؟

سری 4000 احتمال ماینش صفر قبل اینکه بیاد کلا ماین اتریوم تمام شده بود

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۴/۲۴ در 05:49، Slash_Slash گفته است:

قابلیت smooth frame به سری 4000 اضافه شده دیگه همه بازی ها حتی قدیمی ها می شه بهش فریم جنریشن اضافه کرد

اگر همراه dlss g استفاده بشه عملا فریم جنریشن 3 ایکس دارید 50 درصد دیگه به فریم ها اضافه می شه

همین الان میشه با lossless scaling فریم جنریشن رو به همه بازیا اضافه کرد. نیازی هم به گرافیک rtx انویدیا نداره.

من حتی باهاش روی ویدیوها هم از فریم جنریشن استفاده میکنم.

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Cantaver گفته است:

همین الان میشه با lossless scaling فریم جنریشن رو به همه بازیا اضافه کرد. نیازی هم به گرافیک rtx انویدیا نداره.

من حتی باهاش روی ویدیوها هم از فریم جنریشن استفاده میکنم.

اتفاقا اخرین نسخه ش که برای یکی دو ماهه پیشه تست کردم اشغالی بیش نیست هم اینپوت لگ به شدت بالایی داره هم ارتیفکت داره هم صفحه با حالتی بدی توی گیم ها می چرخه اصلا نزدیک کیفیت انویدیا هم نداره

اون FSR 3.0 باز سگش بهش شرف داره هر چند اونم مقابل DLSS هیچی نیست

از نظر منی که یک عمر پی سی باز بودم FSR یا این برنامه غیر قابل استفاده حتی برای شوتر های افلاین غیر سریع هست حتی به درد بازی های پلتفرم 3 بعدی هم نمی خوره خیلی حالت صابونی به تصویر می دن باز انویدیا می شه تحملش کرد انچنان ازار دهنده س نیست مگه بیس فریم داغون باشه

تازه من از سخت افزار موس تنظیمات بایوس یا ویندوز صفحه نمایش همه چیز در حداقل ترین حالت ممکن تاخیر هست اگه اینا هم بهینه نباشه که هیچی

اصلا DLSS FG انویدیا نسخه جدیدش توی یک لیگ دیگه س تفاوتش بیش از حد زیاده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...