رفتن به مطلب

Recommended Posts

سلام دوست عزیز.

شما در چه رزلوشنی بازی میکنید؟ احتمالا اگر 1080p ‎60hertz-75hertz هست که نیازی به ارتقا ندارید.

و جواب سؤالها....

1.‏ اگر در 1080p ‎60h-75h‏ بازی میکنید نیازی به فروش کارت فعلی و خرید دو عدد 970 نیست.

2.‏ فعلا برای کراس دست نگهدارید چون کارت شما صد در صد از Dx12 پشتیبانی نمیکنه.

3.‏ خب بهترین راه صبر هست برای Win ‎10 و Dx12 تا قدرت کارت شما در ویندوز وDX ‎‏ جدید مشخص بشود.

و در آخر توصیه بنده به شما این هست که فعلا کارت شما قدرت خوبی داره و نیاز به ارتقاء نیست.

ولی اگر قصد ارتقاء دارید به سمت سری 300 نروید چون فقط چند درصد نصبت به کارت شما قدرت بیشتری دارد.

بهترین ارتقاء ( جهش ) برای شما به کارت تک هسته ای 980‎ ti ‎‎& Fury x‏ هست و که قدرت بسیار بالاتری نصبت به کارت شما دارند.

سؤالی بود، در خدمتم.

اول تشکر میکنم بابته وقتی که گذاشتین

بعد عرض کنم که دلیلی که به 980ti فکر نمیکنم اولا قیمته بالاش هست تو بازه ی زمانی حداقل 4و5 ماه بعد از عرضه

دوما حافظه 6 گیگی که داره چون اینطور که شنیدم DX12  از تمام حافظه ی کارت تو حالته SLI  وCross استفاده میکنه و اون وقت میشه 8 گیگ که توی بازی های جدید به کار میاد

از طرفی هم شنیدم که کارته من با DX12 افزایش قدرت چشمگیری داره

لینک به دیدگاه

اول بفرمایید پردازنده و پاور شما چیه؟

1. گزینه اول رو بنده در شرایط کنونی با توجه به مسایلی که در این تاپیک از طرف خودم و برخی دوستان مطرح شد دیگه چندان توصیه نمیکنم

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=44834&hl

2. گزینه دوم بسیار پرمصرف و پرحرارته اصلا توصیش نمیکنم

3.فارغ از بحث DX12* بهتره تا ورود gtx 980ti یا Radeon Fury x به بازار دندون روی جگر بذارید این کارتها با توجه به همون دلایل مطرح شده در تاپیک مربوطه از ترکیبات چند کارتی مورد نظر شما انتخابهای بهتری هستن

* دوستان توجه داشته باشن که انتقال کامل صنعت و کلا بازیسازی به DX12 یه پروسه محتملا زمانبر هست و بعیده خیلی سریع اتفاق بیفته بنابراین انتظار نمیره که موج اولیه بازیها پس از عرضه این API از نهایت پتانسیلش بهره ببرن محتملا بازیهای اولیه بطور همزمان از DX11 و DX12 پشتیبانی خواهند کرد و به مرور که این انتقال تکمیل شه پتانسیل حقیقیش و تاثیرات مورد انتظارش هم برملا خواهد شد.

از شما هم تشکر میکنم

پردازنده ی من i7 4790k و پاور هم Green 1000B-OC هست

قطعا زمانبر هست چون تازه تقریبا یکی دو سال نهایتا سه سال هست بازی ها فقط DX11 میخوان و دیگه از DX10 پشتیبانی نمیکنن

مشکل مصرف به کنار اما با ابداعاته خودم دمای کارت رو میتونم پایین بیارم

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من تو انتخاب موندم چیکار کنم؟

من بودجم 800 تومن نقد هستش.

هر کاری میکنم تو کتم نمیره 960 با 2 گیگ حافظه و 128bit رو 800 تا 900 بخرم چون کارایی انچنانی نداره نسبت به قیمت.و 128 bit  بودنش تو ذوق میزنه.

از کارت های amd هم تا حدودی زده شدم.بخاطر بهینه نبودن درایوراش و داشتن باگ!

از طرفی برای بازیهای روز به 1 کارت مثل 970 نیازه که پولم بهش نمیرسه.

برای خرید 960 دست دوم تاپیک زدم ولی انگار خبری نیست!

بنظرتون cpu 4790k  خودمو عوض کنم با 4460  و با باقی موندش 970 بخرم

یا اینکه asus gtx 680 top  رو دست دوم به قیمت 650 بخرم که هنوز میتونه بازیها رو با کیفیت خوبی اجرا کنه و از 960 چیزی کم نداره.

و با هاش سر کنم تا pascal  بیاد؟

لینک به دیدگاه

همه دارن سریال میبینن.

جواب بدید خیلی فوری و عجله ایه!

ممنون.

لینک به دیدگاه

هر کاری میکنم تو کتم نمیره 960 با 2 گیگ حافظه و 128bit رو 800 تا 900 بخرم چون کارایی انچنانی نداره نسبت به قیمت.و 128 bit  بودنش تو ذوق میزنه.

یا اینکه asus gtx 680 top  رو دست دوم به قیمت 650 بخرم که هنوز میتونه بازیها رو با کیفیت خوبی اجرا کنه و از 960 چیزی کم نداره.

دوست عزیز 200 دیگه بگذار رو پولت یه 970 زوتاک دوفنه دسته دوم بخر یکی تو همین سابت گذاشته 1050 خیلی خیلی بهتر از 960 هست.

سی پی یو هم کم کم  4690k بردار نه دیگه بری یه 4460 بگیری. در هر صورت بهترین کار این هست یه 970 دسته دوم بخری و سی پی یوت رو نگهداری 

نمیتونی 250 دیگه جوری کنی؟؟(اگر نه یکی هست تو همین جا سی پی یو 4790k با 4690k میخواد عوض کنه شما هم سر میگیری معامله جوش میخوره دیگه)

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

نه حتی ۱۰۰۰ تومنم دیگه راه نداره.

میدونم 970 کارت خوبیه اما دیگه دورش داره تموم میشه.منظورم اینه بازیهایی که میشد باهاش عشق و حال کرد اومدن و چیزای جدید بخوان بیان میشه یه کارت میان رده.

با همون طرف صحبت کردم میگه پولم جور بشه 2 تا 970 اگه بگیرم تست کنم گلوگاه شد اونوقت عوض میکنم باهات که معلوم نیست 1ماه طول بکشه.

خود شما که همین مدل رو داشتی حاضر شدی ضرر کنی و کارت گیگا رو بخری.منم مثل خودت حساسم رو صدا و گرما و...

میدونم 680 نمیتونه max جواب بده ولی از پس 40 fps به بالا بر میاد با کم کردن aa.

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز با سلام

یه سوال احتمالا تکراری که جواب جدید میخوام واسش!!

960 بگیرم یا 280X ??????

من میخوام حدود 750 هزینه کنم واسه گرافیک. الان موندم بین 960 از برند گلکس و زوتک و 280X از برند پاور کالر....

میخوام آینده نگرانه خرید کنم. دایرکت ایکس 12 رو میگم

الان 280 384 بیتیه، ولی 960 128 بیته.

280 با 3 گیگ رم، 960 با 2 گیگ رم.

مصرفم هم گیم و مدلسازی 3D هستش.

مشخصات سیستمم هم اینه:

Rampage 3

core i7 960

8GB 

Green 750B-OC

پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم

لینک به دیدگاه

میدونم 970 کارت خوبیه اما دیگه دورش داره تموم میشه.منظورم اینه بازیهایی که میشد باهاش عشق و حال کرد اومدن و چیزای جدید بخوان بیان میشه یه کارت میان رده.

با همون طرف صحبت کردم میگه پولم جور بشه 2 تا 970 اگه بگیرم تست کنم گلوگاه شد اونوقت عوض میکنم باهات که معلوم نیست 1ماه طول بکشه.

خود شما که همین مدل رو داشتی حاضر شدی ضرر کنی و کارت گیگا رو بخری.منم مثل خودت حساسم رو صدا و گرما و...

راه دیگه ای نیست 960 بگیر.

لینک به دیدگاه

قضیه 128 بودن رو بیخیال شو داداش من ! مقایسه مثل اینه که بگی 206 با موتور 1600 از 405 با موتور 1800 ضعیف تره ... تکنولوژی کلا فرق داره .  توی تمامی تست ها هم پای 280x اومده با مصرف برق یک سوم . و گرمای نصف ... و اینکه توی تمام بازیهای 1080 با حالت ماکس فریم بالای 35 داده . که با یه اورکلاک معمولی همشونو بالای 45 تا 50 میده ...

منم یه یه ماهی گیر بودم آخرش 960 سفارش دادم .  GALAX 960  تو سایت لیون هست  750 ... توی review سایت guru  هم فقط از مدل g1 کمتر بود فریمش. از بقیه 960 ها سر هست . امکان اورکلاکش هم بالاست . گرماش هم بسیار کم . . . به نظر من که بگیر ... اگه برات خیلی 384 بیت بودنه مهمه یه سایتی هست 280x رو با تخفیف ویژه زده 740 . . .

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز با سلام

960 بگیرم یا 280X ??????

من میخوام حدود 750 هزینه کنم واسه گرافیک. الان موندم بین 960 از برند گلکس و زوتک و 280X از برند پاور کالر....

مشخصات سیستمم هم اینه:

Rampage 3

core i7 960

8GB 

Green 750B-OC

منم دقیقا بین این دوتا مونده بودم و 960 گرفتم . اگه برا مدل سازی هم کار میکنی فکر کنم cuda core های Nvidia بیشتر به کارت بیاد .  در مورد vram آره 960 کم داره ولی برای رزلوشن بالای 1080 .  اگه 1080 بازی میکنی کافیه .

لینک به دیدگاه

یعنی 960 بازی هار رو 1080 اجرا میکنه؟؟؟؟ کدام 960 به صرفه تره

EVGA GTX 960 SuperSC ACX v2.04GB: 1,050,000 

بهترین 960 بازار

ویرایش شده توسط omid144
لینک به دیدگاه

gtx 960 اتفاقا کارت خیلی خوبیه ۱۲۸ بیتی بودنش هم تا رزولوشن ۱۰۸۰پی به مدد تکنولوژی بسیار کارآمد مکسولها در زمینه فشرده سازی رنگ (color compression ) مشکلساز نمیشه دو گیگ حافظشم تا پاسکالها اگر مد نظرت باشه برای اکثر بازیها بیمه هست یه چند تا بازی شاید بابت تکسچرها به مشکل بربخوری...اگر تو کتت نمیره به قول خودت ۶۵۰بده gtx 680 رو دسته دو بخر تا سال بعد که پاسکالها میان استفاده کن جواب هم میده قشنگ کارت خوبیه هنوز( هرچند محدودیت ویرم دوگیگ رو باز داره که محتمله یکم گریبانگیرش بشه اما بعیده برات در کوتاه مدت مشکل زیادی ایجاد کنه)بعد سال آینده ردش کن بره یه کارت خوب از نسل پاسکال بخر(حداقل با ۴گیگ حافظه)ایده خودت ایده بدی نیست بنظرم اگر مدنظرته که این کارت میخواد نهایتا یه سال مهمونت باشه اما سی پی یوت رو بهیچ عنوان دست نزن بزار باشه سر جاش این سی پی یو در آینده برات مزیت ایجاد میکنه.

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

اگر میخوای 960 بگیری زیاد هزینه نکن http://lioncomputer.ir/product/5139/GALAX+GTX+960+OC+2GB+GDDR5/

این مدل خوبه دیگه بخوای بیشتر هزینه کنی مدل AMP از زوتاک باید برداری که 880 هست.

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز با سلام

960 بگیرم یا 280X ??????

مشخصات سیستمم هم اینه:

Rampage 3

core i7 960

8GB 

Green 750B-OC

R9 280xهم کارت یمقدار قویتریه هم یک گیگ ویرم بیشترش مزیت مهمیه و فیوچر پروف ترش میکنه پاور و سی پی یوی شما هم براش مانعی ایجاد نمیکنه مزیت اصلی gtx 960 ساپورت سطح بالاتر مکسول از DX12 و درایور بهینه تر انویدیاس اما بنظرم با توجه به قیمت مشابه هر دو کارت R9 280x انتخاب بهتریه برای شما.

*اگر 3D Modeling یه بخش جدی از کار شماست توصیه میکنم یه کارت مجزای Quadro براش تهیه کنید

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

فردا fury.x مياد!!و اينطور كه معلوم تقريبا تو همه تستها ار 980ti قوي تره،

دوباره جنگ داره شروع ميشه كه.

لینک به دیدگاه

سلام.

آیا gtx 750 یا gtx 750ti از direct x12 پشتیبانی می کنند؟

بله اما از قرار معلوم مکسولهای نسل اول شامل ایندو هم مثل خانواده های کپلر و فرمی فقط از سطح اول DX12 بهره میبرن که مربوط به مزیات پرفورمنس سی پی یو میشه

لینک به دیدگاه

سلام دوستان میخوام یک کارت galax gtx 970 blac edition بگیرم

این cpu : i5 3470 3.2ghz 6mb cache lga 1155

مشکل گلوگاه پیدا میکنه ؟

مادر برد هم giga b75m hd3 هستش با برد مشکلب نداره ؟

ممنون میشم پاور هم پیشنهاد بدید چند وات بگیرم

لینک به دیدگاه

مشکل گلوگاه پیدا میکنه ؟

لینک به دیدگاه

مشکل گلوگاه پیدا میکنه ؟

گلوگاه نمیشه دوست عزیز.

گرافیک مشکلی با مین نداره .

اول بودجه برای پاور را مشخص کنید.

لینک به دیدگاه

گلوگاه نمیشه دوست عزیز.

گرافیک مشکلی با مین نداره .

اول بودجه برای پاور را مشخص کنید.

بیشتر دنبال پاور گرین بودم قیمتاش نسبت به پاور دیگه بهتره استاندارد هم هستش

به نظرت شما برم دنبال یه برند دیگه ؟ 700 وات مناسبه برای این سیستم ؟

لینک به دیدگاه

بیشتر دنبال پاور گرین بودم قیمتاش نسبت به پاور دیگه بهتره استاندارد هم هستش

به نظرت شما برم دنبال یه برند دیگه ؟ 700 وات مناسبه برای این سیستم ؟

نه دوست عزیز، اشتباه برداشت کردید، منظورم این بود که حداکثر واسه پاور چقدر میتونید خرج کنید. گریین هم پاور هاش خیلی خوب و بصرفه هست.

کارت 970 خیلی کم مصرفی هست و با پاور 600 هم براش کافیه، ولی توصیه میکنم پاور کمی قویتر تهیه کنید چون پاور ها بعد از مدتی کاهش کارایی پیدا میکنند.

پاور Green ‎650‎ Uk Gold‏ کاملا مناسب و کافیه.

ولی اگر مشکل مالی ندارید پاور Green ‎750-oc Evo Platinum‏ تهیه کنید که راندمان بسیار بالایی داره.

توجه کنید که پاور اولی هم کاملا کفایت میکنه.

سؤالی بود در خدمتم.

ویرایش شده توسط Legend Killer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

970 نهایت مصرفش 150 وات هست

در واقع یک پاور 500 وات هم کفافش رو میکنه

شما میتونید یک پاور 550 وات از گرین بگیرید

یا نهایت یک 600 وات

این افت پاور هم بعد از 5 سال شاید اتفاق بیوفته

لینک به دیدگاه

یک سوال دیگه هم داشتم

نظر شما درباره این مدل 970 چیه

کارت های inno الان موجود هست تو ایران سایتی هست که داشته باشه ممنون میشم معرفی کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...