رفتن به مطلب

Recommended Posts

• کاربر ویژه

گرافیک GIGA GTX 970 G1 خوبه یا Evga GTX 970 FTW ؟

هر دو 4گیگ هستن

نسخه G1 کمی فرکانس بالاتری داره و خنک کننده قوی تر 

لینک به دیدگاه

دوستان این گرافیکای gt630-730-740 در حد گرافیکای 5770-6850 هستن؟ چون خودم از این دو مورد داشتم قدرتشنو میدونم ولی از این گرافیکای سری gt اطلاعی ندارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان این گرافیکای gt630-730-740 در حد گرافیکای 5770-6850 هستن؟ چون خودم از این دو مورد داشتم قدرتشنو میدونم ولی از این گرافیکای سری gt اطلاعی ندارم

730 و 630 حدودا نصفه یه 5770 هستن 

ولی 740 اگه DDR5 باشه از 5770 قوی تر ولی از 6850 فکر کنم ضعیف تر باشه 

لینک به دیدگاه

سلام دوستان.پیشنهاد شما برای کارت گرافیک اک با بودجه 600 تا 800 تومن چیه؟لطفا مدل دقیق و برندش رو بگید.

اینها مد نظر خودم هستن:760&750 تی ای&R9 270x &gtx 960.

لینک به دیدگاه

ضمنا سیستم که کارتو میخام روش بندازم این هست:از نظر گلو گاه مشکلی پیش نمیاد؟

i3 4160-ram:8gb 1600_main asus h81 mc

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان.پیشنهاد شما برای کارت گرافیک اک با بودجه 600 تا 800 تومن چیه؟لطفا مدل دقیق و برندش رو بگید.

اینها مد نظر خودم هستن:760&750 تی ای&R9 270x &gtx 960.

960 بردار 

ولی احتمال کمی برای گلوگاه شدن هست 

ولی ترجیحا باید ارتقا بدی سیپیو رو و مشکل بعدی هم که کمی از قدرت کارت کم میکنه مادربورد هست که PCI2 هست 

اگه فعلا نمیتونی برای الباقی قطعات هزینه کنی کارت رو بگیر 

بعدا مین سیپیو رو تغییر بده 

آنچنان مشکل ساز نمیشه 

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان من یک 970 G1 گرفتم توی رزولوشن 1080 همه چی رو روی حداکثر میزارم تیک میزنه.

چکار کنم ؟

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان من یک 970 G1 گرفتم توی رزولوشن 1080 همه چی رو روی حداکثر میزارم تیک میزنه.

چکار کنم ؟

بقیه قطعاتت چیه؟

و این خانومه کیه؟ :cool:

لینک به دیدگاه

با سلام امیدوارم خوب باشید. من قصد خرید 970 رو داشتم میخواستم ببینم سی پیو i5 3570 که دارم برای گرافیک مشکلی ایجاد نمیکنه و اینکه من 12 گیگ رم دارم که فکر میکنم 4 گیگش اضافه هست نمیدونم تاثیری تو کارایی داره یا نه ممنون.....

لینک به دیدگاه

با سلام امیدوارم خوب باشید. من قصد خرید 970 رو داشتم میخواستم ببینم سی پیو i5 3570 که دارم برای گرافیک مشکلی ایجاد نمیکنه و اینکه من 12 گیگ رم دارم که فکر میکنم 4 گیگش اضافه هست نمیدونم تاثیری تو کارایی داره یا نه ممنون.....

نه گلوگاه نمیکنه مشکلی نیست بخر.

اگر هم میخوای بخری  حتما مدل GIGA GTX 970 G1 Gaming رو بگر که هم قوی ترین هست هم خنک ترین هم گارانتی معتبر تری داره.

رم ها اگر همه از یه مدل و همه با یه فرکانس و یه تایمینگ باشه مشکل ایجاد نمیکنه در غیر این صورن مشکل ایجاد میکنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان. برای رزولوشن 1360x768 کدوم کارت گرافیک میتونه سنگین ترین بازیها رو هم با بالاترین جزئیات با میانگین فریم ۶۰ اجرا کنه. به صرفه ترین کارت منظورمه. هم از انویدیا هم amd

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان. برای رزولوشن 1360x768 کدوم کارت گرافیک میتونه سنگین ترین بازیها رو هم با بالاترین جزئیات با میانگین فریم ۶۰ اجرا کنه. به صرفه ترین کارت منظورمه. هم از انویدیا هم amd

تا چه قیمتی؟

اگر بودجه نامحدود دارید 960 خوبه ولی اگه بودجه محدود دارید 760 هم خوبه در amd هم 270 رو تو سایت های خارجی برای این رزولیشن گزینه خوبی قرارداده بودند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

علی جان با توجه به پردازندت و بقیه موارد یکی از چند مدلی که محمد جان گفتند رو میتونی انتخاب کنی 

لینک به دیدگاه

تا چه قیمتی؟

اگر بودجه نامحدود دارید 960 خوبه ولی اگه بودجه محدود دارید 760 هم خوبه در amd هم 270 رو تو سایت های خارجی برای این رزولیشن گزینه خوبی قرارداده بودند

من 970 داشتم توی بازی مثل GTA V بازی بعضی وقت ها میرفت روی 45 30 فریم :|

مانیتور 1366 * 768 هست

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مانیتور 1366 * 768 هست

نمیدونم چرا اینجوری میشه . ولی فکر کنم فرق گرافیک شما با بقیه 970 ها از زیرزمین تا اسمون باشه چون تو یوتیوب چندتا فیلم دیدم تو بازی فارکرای 4 فریم ریت میومد روی 10-20  :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

تا چه قیمتی؟

660 ti هم پاسخ گو هست؟ البته اجرا با ماکسیموم جزئیات میخام. بیشتر میخام ببینم از دوستان کسی به صورت عملی تست کرده تو این رزولوشن یا نه که بشه راحتتر استناد کرد چون ب ای این رزولوشن معمولا تست درست حسابی پیدا نمیشه تو نت. با اینکه خیلیا از این رزولوشن هنوز استفاد میکنن ویرایش شده توسط fireinpole
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

علی جان با توجه به پردازندت و بقیه موارد یکی از چند مدلی که محمد جان گفتند رو میتونی انتخاب کنی

ممنونم عطا جان. پردازنده i5 1150هست و رم دو تا 4.

محدودیت پاور هم نیست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مانیتور 1366 * 768 هست

مطمئنا به خاطر توانایی کارت گرافیک نبوده دوست عزیز

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

660 ti هم پاسخ گو هست؟ البته اجرا با ماکسیموم جزئیات میخام. بیشتر میخام ببینم از دوستان کسی به صورت عملی تست کرده تو این رزولوشن یا نه که بشه راحتتر استناد کرد چون ب ای این رزولوشن معمولا تست درست حسابی پیدا نمیشه تو نت. با اینکه خیلیا از این رزولوشن هنوز استفاد میکنن

660 و 750 تو بازی فارکرای 4 راحت روی الترا 30 تا 40 فریم دادند برید تو یوتیوب میتونید بازی های دیگه هم ببینید

لینک به دیدگاه

نمیدونم چرا اینجوری میشه . ولی فکر کنم فرق گرافیک شما با بقیه 970 ها از زیرزمین تا اسمون باشه چون تو یوتیوب چندتا فیلم دیدم تو بازی فارکرای 4 فریم ریت میومد روی 10-20  :D

ایشالا یا G1 میخرم یا AMP Exterem edtion یکی هست نو AMP رو با گارانتی آواژنگ مید 1400  پرسیدم باندل داره یا نه میگه هفته پییش آواژنگ بارش رسیده ، حالا موندم داره یا نه اگر داشته باشه میتونم 2 تا بازی هاش رو 200 بفروشم حداقل ضرر کارت قبلی جبرات بشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنونم عطا جان. پردازنده i5 1150هست و رم دو تا 4.

محدودیت پاور هم نیست

علی جان در چنین وضعیتی حتی با 970 هم مشکلی نخواهی داشت و سیستمت میکشه ( البته مانیتورت خودش مانع هست

به همین خاطر 970 پیشنهاد نمیشه البته اگر در فکر تعویض مانیتور باشی 

حالا نظر من روی 760 که افتشون کردن و با قیمت خیلی خوب میتونی 

تهیه کنی البته از ای ام دی هم  270 هم خوبه به نسبت بودجه  

کارتهای قدرتمندترم هستند مثل 770 یا 280 که برای این رزولوشن پیشنهاد نمیشه ولی خب دست خودته و انتخابش با توست 

لینک به دیدگاه

علی جان در چنین وضعیتی حتی با 970 هم مشکلی نخواهی داشت و سیستمت میکشه ( البته مانیتورت خودش مانع هست

به همین خاطر 970 پیشنهاد نمیشه البته اگر در فکر تعویض مانیتور باشی 

حالا نظر من روی 760 که افتشون کردن و با قیمت خیلی خوب میتونی 

تهیه کنی البته از ای ام دی هم  270 هم خوبه به نسبت بودجه  

کارتهای قدرتمندترم هستند مثل 770 یا 280 که برای این رزولوشن پیشنهاد نمیشه ولی خب دست خودته و انتخابش با توست 

چی شد اگر رزولیشن پایین باشه از تمام توان گرافیک استفاده نمیشه؟

ولی من تو بازی GTA V چک میکردم فرکانس تا ته چسبیده بود GPU load هم میرفت روی 95 تا 100% ?

جریان چیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

چی شد اگر رزولیشن پایین باشه از تمام توان گرافیک استفاده نمیشه؟

ولی من تو بازی GTA V چک میکردم فرکانس تا ته چسبیده بود GPU load هم میرفت روی 95 تا 100% ?

جریان چیه؟

ببینید ایشون میتونن هم 760 داشته باشن و هم 970 و با هیچ کدوم تفاوت انچنانی احساس نخواهند کرد چون رزولوشن مانیتورشون پایینه 

و به نظرم ارزش نداره مبلغ اضافی برای 970 خرج کنن چون استفادشون محدوده و مانیتورشون هم رزولوشن پایینی داره 

پس بهترین انتخاب همون 760 یا 270 هست یا 770 و 280 که من باشم خریدش رو کنسل میکنم 

چون تاثیرش رو تو رزولوشنهای بالا میده / در ضمن پردازنده که نمیاد واسه رزولوشن پایین لودش رو بکنه 50درصد 

در واقع هر چه اینچ مانیتور میره بالاتر و به همراهش رزولوشن پردازنده هم باید قدرتمنتر بشه برای لود در استاندار 

به همین خاطر میگم که مانیتور خودش محدودیت ایجاد میکنه 

ویرایش شده توسط ᗩ☂ᗩ_ᔕᕮ7ᕮᘉ
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عطا جان کاملا فرمایش شما درسته

من مانیتور که همون tv هست و رزولوشن nativeش 1360x768 رو به عمد محدودیت قرار دادم که گرافیک پایینتری احتیاج باشه. درسته که تکسچرها روی رزولوشن fullhd و 2k و 4k بهتر خودشون رو نشون میدن ولی خوب وقتی رزولوشن اصلی صفحه نمایشم پایین باشه به نوعی هرینه کمتری برای بازی در نهایت تنظیمات برای گرافیک پرداخته میشه

نظر خودمم رو gtx 960 بود بیشتر. با تشکر از همه دوستان

لینک به دیدگاه

سلام می خواستم بدونم به نظر شما 280x تهیه کنم یا 960 تست ها را که نگاه کردم 280x بهتر بود و با توجه با آمدن دایرکس 12 کدام را انتخاب کنم و برای 280x پاور Green GP600A-HP مناسب هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...