رفتن به مطلب

قدرت سيستم ومچ بودن قطعات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام خدمت همه دوستان فكر كنم براي مطرح كردن اين سوال يه كم دير شده چون من بعضي از قطعات رو خريدم ولي چند تاي ديگه هنوز مونده لطفا درمورد قدرت سيستم ومچ بودن قطعات اين سيستم نظربديدمادربورد=m4a89gtd pro usb3

رمpatriut2*2 ddr3 viper2 1600

پاور=green885w

سي پي يو=amd phenom2 x6 1090t

كيس=green infinity

فن سي پي يو =tuniq 120 extremi

گرافيك= برندش احتمالا ايسوس 5850 1g ddr5

هارد=wd 500gig 32m سري مشكي

لینک به دیدگاه

باسلام خدمت همه دوستان فكر كنم براي مطرح كردن اين سوال يه كم دير شده چون من بعضي از قطعات رو خريدم ولي چند تاي ديگه هنوز مونده لطفا درمورد قدرت سيستم ومچ بودن قطعات اين سيستم نظربديدمادربورد=m4a89gtd pro usb3

رمpatriut2*2 ddr3 viper2 1600

پاور=green885w

سي پي يو=amd phenom2 x6 1090t

كيس=green infinity

فن سي پي يو =tuniq 120 extremi

گرافيك= برندش احتمالا ايسوس 5850 1g ddr5

هارد=wd 500gig 32m سري مشكي

درود

دوست عزیز قطعاتی که ذکر کردید قطعات خیلی خوبی هستش و انتخابهای معقولانه ای هست و مچ هم هست مشکلی نداره.منظورتون از باقی قطعات اگر مانیتور و اسپیکر مد نظرتون هست بهتون LG 2262 TQ و اسپیکر C2 ادیفایر پیشنهاد میدم

لینک به دیدگاه

دستت درد نكنه دوست گلم اخه من پول اين سيستم رو با هزار بدبختي جور كردم واقعا خوشحالم از نظري كه داديد در مورد مانيتوري كه گفتيد تو فروشگاه ليون نيست اخه من همه قطعات رو از ليون خريدم چون تو شهر ما همه فروشنده هاي لوازم كامپيوتر واقعا ادمهاي باخدايي هستنShame%20On%20You.gifاينجا همه سر همديگه رو مثل اب خوردن كلاه ميزارن :)

لینک به دیدگاه

اگر پولشا با بد بختی جور کردی که چرا پاورتا 300 وات از مقدار مورد نیاز بیشتر بر داشتی!

چرا فن اینقد گرون گرفتی مگه در چه حدی میخوای اور کنی 5850 هم ارزون ترین برند را انتخاب کن

ویرایش شده توسط samanuski900
لینک به دیدگاه

دستت درد نكنه دوست گلم اخه من پول اين سيستم رو با هزار بدبختي جور كردم واقعا خوشحالم از نظري كه داديد در مورد مانيتوري كه گفتيد تو فروشگاه ليون نيست اخه من همه قطعات رو از ليون خريدم چون تو شهر ما همه فروشنده هاي لوازم كامپيوتر واقعا ادمهاي باخدايي هستنShame%20On%20You.gifاينجا همه سر همديگه رو مثل اب خوردن كلاه ميزارن :)

درود

خواهش میکنم دوست عزیز. اون مانیتور هم با دفتر لیون جناب حسینی تماس بگیرید براتون تهیه میکنند.بعضی وقتها محصولات فروشگاه به دلیل مشغله کاری اپدیت نمیشه ولی شما تماس بگیرید برای خرید براتون تهیه میشه

پیروز باشید

لینک به دیدگاه

دوست عزيزم حرف شما متين به چند دليل اين سيستم رو انتخاب كردم وتمام قيمتش راهم قرض گرفتم 1 عاشق محصولات AMD/ATI هستم 2 دوست دارم هميشه بهترينها رو داشته باشم3 تا 5سال اينده قصد ارتقا ندارم 4 خيلي وقت هست كه ارزو به دل موندم همچين سيستمي داشته باشم5 اين يكي شايد خنده دار باشه من اصلا اهل اوركلاك نيستم ودرموردش فكر هم نميكنم 6 اين دوره بدبختي وبي پولي كه من دچارشم كوتاه مدت هست 7 من كيفيت رو بيشتر از كميت دوست دارم

ویرایش شده توسط DRAGON
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...