رفتن به مطلب

مشکل در تبدیل مولکس به 6 پین در کارت گرافیک evga gtx 970 ACX 2.0

POURIA.G
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
من به تازگی کارت evga gtx 970 ACX 2.0 رو خریداری کردم و داخل جعبش هم دو عدد تبدیل مولکس به 6 پین داشت
پاور من seasonic 620w هستش اما نمیدونم چرا فقط یه دونه کابل 6 پین داره... به همین دلیل من مجبور شدم که این یدونه کابل رو به گرافیک بزنم و برای اون یکیش از تبدیل استفاده کنم ...

حالا وقتی که به اون تبدیله نگاه میکنم میبینم به جای این که 3 تا سیم زرد داشته باشه فقط 2 تا داره و پین شماره 2 خالی هستش
میخواستم ببنیم برای چی از این حالت در این تبدیل استفاده شده؟

موقعی که من از این تبدیل استفاده میکردم موقعی که تو بازی داشت فشار زیاد به کارت گرافیک وارد میشد تصویر میرفت و مجبور بودیم ریست کنیم به همین دلیل من اون سیم گمشده رو درست کردم  و الان اون تبدیله دارای 3 تا سیم زرد هستش که دیگه تو بازی ها اون مشکل رفتن تصویر حل شده...
اما من میخواستم بدونم که چرا شرکت شازندش از اول این تبدیل رو این جوری ساخته؟ایا این کاری که من کردم به کارت صدمه میزنه؟
ممنون

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

شما برای این کارت گرافک باید قبلش سازگاری اون رو با پاور خودتون می سنجیدید.

به هر شکل، قبل از اینکه به کارت گرافیک آسیبی برسه، هرچه سریعتر یک پاور مناسب که دارای کابل های PCIE مناسب باشه تهیه کنید.

میتوانید مشخصات سیستمتون رو بفرمایید تا پاور مناسب پیشنهاد بشه.

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسختون دوست عزیز
ولی سوال من اینه که چرا تبدیلی که به صورت فابریک در جعبه کارت گرافیک بودش یه دونه از پین ها رو نداره؟
این مشکل پاورم رو قبلا تو انجمن معرفی کردم و گفتن که پاور مشکلی نداره و پاور خوبی هستش و میتونم این رو کارت بخرم...

مشحصات سیستم

CPU : AMD FX-6350
RAM : 4 x 2 GB Kingston 1333
GPU : EVGA GTX 970 ACX 2.0
HDD : 2 x 1 TB
PSU : SeaSonic 620w

ویرایش شده توسط POURIA.G
لینک به دیدگاه

پاور به شدت از برند نا معروف (تقریبا غیر قابل مصرف) هست

برای اسیب نرسیدن به کل قطعات تعویض شود

سیستم خاموش می شود چون برق کافی نمی رسد

لینک به دیدگاه

سیستم خاموش نمیشد فقط تصویر میرفت و این موقعی بود که من داشتم از تبدیلی که توی خود جعبه گرافیک بود استفاده میکردم چون یه پین از 6 پین رو نداشت...
سوال من اینه که چرا این یک پین در تبدیل وجود نداره و وقتی که من یه تبدیلی که دارای هر 6 پین استفاده کردم دیگه اون مشکل از بین رفت........
میخوام ببینم چرا اون یه پین که پین شماره 2 بود تو تبدیلش وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مثل این عکس پایین...

dual-molex-to-pci-express-6-pin-power-co

ویرایش شده توسط POURIA.G
لینک به دیدگاه

سیستم خاموش نمیشد فقط تصویر میرفت و این موقعی بود که من داشتم از تبدیلی که توی خود جعبه گرافیک بود استفاده میکردم چون یه پین از 6 پین رو نداشت...

سوال من اینه که چرا این یک پین در تبدیل وجود نداره و وقتی که من یه تبدیلی که دارای هر 6 پین استفاده کردم دیگه اون مشکل از بین رفت........

میخوام ببینم چرا اون یه پین که پین شماره 2 بود تو تبدیلش وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مثل این عکس پایین...

dual-molex-to-pci-express-6-pin-power-co

سلام

دوست عزیز اون پین دوم که اشاره کردید با پین های اول و سوم مشترک هست و ورودی مثبت ولتاژ دوازده ولت و در واقع همون سیم زرد هست ، دلیل سیاه شدن تصویر هم احتمالا کیفیت پایین تبدیل مولکس یا ضعیف بودن سیم های تبدیل بوده و به همین دلیل تصویر با مولکس اولی سیاه می شده ، در واقع هر چی تعداد اون سیم ها بیشتر باشه و سیم های کلفت تری داشته باشه ، ولتاژ و جریان بهتر به کارت میرسه ، در مجموع پایه های 1 و 2 و 3 به همدیگه و پایه های 4 و 5 و 6 هم به همدیگه متصل می شوند و تعداد سیم های بیشتر فقط برای هدایت بهتر ولتاژ و مخصوصا جریان کاربرد دارد / یا حق

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسختون دوست عزیز

ولی سوال من اینه که چرا تبدیلی که به صورت فابریک در جعبه کارت گرافیک بودش یه دونه از پین ها رو نداره؟

این مشکل پاورم رو قبلا تو انجمن معرفی کردم و گفتن که پاور مشکلی نداره و پاور خوبی هستش و میتونم این رو کارت بخرم...

مشحصات سیستم

CPU : AMD FX-6350

RAM : 4 x 2 GB Kingston 1333

GPU : EVGA GTX 970 ACX 2.0

HDD : 2 x 1 TB

PSU : SeaSonic 620w

دوست داشتی گرافیکت سالم کار کنه، پاور Green 700HP رو پیشتهاد میدم.

اگر هم خواستی نابودش کنی که با پاورتون و این کانکتور های غیر استاندارد موفق باشید

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

پاورتون خارج از مقدار واتش که بنظر مشکلی نداره حودش و کابلهاش کاملا براتون مشکل ایجاد میکنه ، من هم پیشنهاد میدم از پاورهای مجهز تر و بروز تر و معتبر تراستفاده کنید ... !  ^_^

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز اون پین دوم که اشاره کردید با پین های اول و سوم مشترک هست و ورودی مثبت ولتاژ دوازده ولت و در واقع همون سیم زرد هست ، دلیل سیاه شدن تصویر هم احتمالا کیفیت پایین تبدیل مولکس یا ضعیف بودن سیم های تبدیل بوده و به همین دلیل تصویر با مولکس اولی سیاه می شده ، در واقع هر چی تعداد اون سیم ها بیشتر باشه و سیم های کلفت تری داشته باشه ، ولتاژ و جریان بهتر به کارت میرسه ، در مجموع پایه های 1 و 2 و 3 به همدیگه و پایه های 4 و 5 و 6 هم به همدیگه متصل می شوند و تعداد سیم های بیشتر فقط برای هدایت بهتر ولتاژ و مخصوصا جریان کاربرد دارد / یا حق

پس یعنی فرقی نداره که پین شماره 2 پر باشه یا خالی

ممنون دوست عزیز از پاسختون :)

ویرایش شده توسط POURIA.G
لینک به دیدگاه

دوست داشتی گرافیکت سالم کار کنه، پاور Green 700HP رو پیشتهاد میدم.

اگر هم خواستی نابودش کنی که با پاورتون و این کانکتور های غیر استاندارد موفق باشید

اگه غیر استاندارده پس چرا توی پک کارت گرافیک دو تا از تبدیل ها گذاشتن؟ :)

ویرایش شده توسط POURIA.G
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه غیر استاندارده پس چرا توی پک کارت گرافیک دو تا از تبدیل ها گذاشتن؟

دوست عزیز این قطعات برای کار های موقت و ساده هست... نه بازی که از تمام توان کارت استفاده می کنه... شما اگر از تمام توان کارت استفاده نکنی هیچ مشکلی بر نمی خوری... بعدم برای یک راه حل موقت هست تا شما بعدا یک پاور مناسب تهیه کنید و لنگ گرافیک و بالا اوردن سیستم نمونید...  ^_^

البته بسته به پاور هم داره که چی باشه ...  :-?

لینک به دیدگاه

عزیز من بجای تو بودم همین امشب میرفتم یه پاور گرین 850 وات اورکلاکینگ میگرفتم قیمتش هم 470 تومان   حیف این گرافیک نیست تو رو این سیستم بستی  :mad:  :mad:

قلب سیستم پاور این چه پاوری رو سیستمت پاشو پاشو برو همین الان یه پاور بگیر :D  :laughing:  :laughing:  :laughing:

عزیز هرچی با این پاور کار کنی عمر گرافیک وسیستمت کمتر و ریسک اینکه هر لحظه یکی از قطعات به فنا بره بیشتره اگه پول نداری پیشنهاد میکنم سیستم خاموش باشه بهتره 

post-14806-0-93455000-1428253850_thumb.jpg

ویرایش شده توسط W/!\NTED
لینک به دیدگاه

این طوری هم که شما میگید نیست و یکی از بزرگترین تولید کنندگان پاور هست که از سال 1975 پاور تولید می کند.

لینک به دیدگاه

حتما در اولین فرصت تعویضش میکنم :)

ویرایش شده توسط POURIA.G
لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه پاورتون همین مدلیه که گفتید باید یک کابل 6 پین و یک کابل 2+6 داشته باشه چون تو سایتشم گفته...

از لابه لای کابلا بگردید شاید پیدا کردید..اگر هم واقعا نداره پس کپیه یا یه همچین چیزی...بهتره هرچه سریعتر یک پاور معتبر تهیه کنید 

لینک به دیدگاه

اگه غیر استاندارده پس چرا توی پک کارت گرافیک دو تا از تبدیل ها گذاشتن؟ :)

دوست عزیز من یکی از دوستام به خاطر پاور نامناسب دو بار سیستمش سوخت !!

شما راه اون رو نرید !!

پاور خوب + قیمت خوب = گرین

پاور خیلی توپ و قوی هم خواستین enermax

ویرایش شده توسط iMPACT
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا پوریا به گفته دوستان توجه کن و سرسری نگیر

بودند کسانی که توجه نکردند و راه خودشون رو رفتن و متضرر شدند

کالا شما هم که ارزش بالایی داره

به استفاده نکردن از تبدیل توجه کن

لینک به دیدگاه

اصلا پاوری که حتی یک دونه کانکتور گرافیک نداره خوب معلومه که به درد نمیخوره من قبلا این کارا کردم به قطعه آسیب زد طوری که دیگه به درد نمیخورد

لینک به دیدگاه

پاور به شدت از برند نا معروف (تقریبا غیر قابل مصرف) هست

برای اسیب نرسیدن به کل قطعات تعویض شود

سیستم خاموش می شود چون برق کافی نمی رسد

دوست عزیز seasonic یک برند شناخته شده در تولید پاور های باکیفیت هست

لینک به دیدگاه

به گفته دوستمون ARMIN شما پاور گرین 700HP بگیرید براتون کفایت میکنه @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...