رفتن به مطلب

مقایسه نسخه 2 و 4 گیگابایتی GTX 960

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با درخشش GTX 970 و به طور خاص نسل دوم معماری ماکسول بسیاری خوشبین بودند تا نسخه ای ارزانتر عرضه شود که بتوانند آن را تهیه کنند،انویدیا هم همین کار را کرد و GTX 960 را معرفی نمود اما از همان ابتدای معرفی بسیاری نسبت به 2 گیگابایت حافظه ویدئویی و رابط 128 بیتی آن دچار شک و تردید شدند،خوشبختانه همان روزهای اول منابع متعددی فاش ساختند که نسخه 4 گیگابایتی هم ضه می شود که بازهم بسیاری را در خرید GTX 960 دچار شک و تردید کرد،اکنون که نسخه 4 گیگابایت عرضه شده بسیاری می پرسند که یا ضعف های نسخه 2 گیگابایت را رفع خواهد کرد؟وبسایت مشهور guru3d این مسئله  را روشن کرده است

در این بررسیguru3d به سراغ  Gigabyte GeForce GTX 960 G1 Gaming 4GB رفته تا هیچ شبه ای باقی نماند.

altixqb7ugscuiylrymm.jpg

دما:

2qt9si3mn9wnbk6agimk.png

edma6ksp7mn5gnm0k3e2.png

2 گیگابایت در برابر 4 گیگابایت

hgxqahrv6hj66kl5ojfq.png

d83b6vq8u2xm5oaf0hi1.png

the

mg2ocjl61n9f0f0uns2x.png

0bg53x99ydeowohlcjr3.png

shm683xzds54jm2yczaq.png

t26eq3cv31l0u166iifj.png

DX11: Battlefield 4

17vsythdv2pwl4w3i9ck.png

xvdkyv5sm7qg27ravraf.png

DX11: Crysis 3

9m2edb6fxax2nt9bd5es.png

x7e07dr8r5sm8n0x1dtz.png

Middle Earth: Shadow Mordor

hpgdbqcphbmje6kgqpft.png

1azyob7dolrv0rxq3a9t.png

c1apmekoov1rnkfw3kcg.png

77hc9mggpnz10etpqv0m.png

3k1kdwe6ekio1aag8v2u.png

منبع و جزئیات بیشتر

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

فکر نکنم کارت به اون صورت قدرتمندی باشه که حجم حافظه دو گیگابایتی براش گلوگاه ایجاد کنه.

لینک به دیدگاه

خوب خدارو شکر خیالم راحت شد...تا من کارت خریدم نسخه 4GB کارته منم معرفی شده...حسابی پشیمون بودم که چرا صبر نکردم ولی این مطلب خیالمو راحت کرد...+ از طرف من :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حجم رم نتونسته ضعف چیپ رو پوشش بده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حجم رم نتونسته ضعف چیپ رو پوشش بده

لینک به دیدگاه

با 4 گیگ رم فقط تونست چند فریم از نسخه 2 گیگ بیشتر بده! اونم توی رزولیشن های بالای FHD! اگه واقعیت داشته باشه خرید نسخه 2 گیگ عاقلانه تر هست و نسخه 4 گیگ فقط و فقط برای تبلیغات و تیغ زدن گیمر ها وارد بازار شده.

لینک به دیدگاه

هرچی باشه به هرحال 128 بیتی هست، مطمئن بودم که توفیری نمی کرد.

لینک به دیدگاه

کلا مشکل 960 اینکه 128 بیتیه بهتره به جای گیگ اظافه کردن کاری کنن حداقل 256 بیتی بشه که اون هم بعیده

لینک به دیدگاه

960 به اندازه کافی قدرتمند هست اینکه 128 بیتی هست ضعف نیست بلکه پیشرفت خوبیه حساب کنید الان 960 که 128 بیتیه در مقابل 760 که 256 بیتیه قدرتمند تر و کم مصرف تره . به نظرم تو رزولیشن فول اچ دی با رم 2 گیگ هر بازی رو با کیفیت عالی بدون مشکلی با فریم خیلی خوب جواب میده.

لینک به دیدگاه

با توجه به پشتیبانی این کارت از دایرکس 12 در آینده با بازی های جدید مدل 2 گیگابایتی باید جای خود را به 4 گیگابایتی بده این بازی ها خیلی از  حافظه استفاده نمیکنن در ضمن این تست ها کمی بحث برانگیز هم هستند چرا که حافظه بدون استفاده خوب معلومه که بیش از 3 درصد تاثیر نداره درکل به خاطر پوشش خبری تشکر میکنم

لینک به دیدگاه

با توجه به پشتیبانی این کارت از دایرکس 12 در آینده با بازی های جدید مدل 2 گیگابایتی باید جای خود را به 4 گیگابایتی بده این بازی ها خیلی از  حافظه استفاده نمیکنن در ضمن این تست ها کمی بحث برانگیز هم هستند چرا که حافظه بدون استفاده خوب معلومه که بیش از 3 درصد تاثیر نداره درکل به خاطر پوشش خبری تشکر میکنم

حرف شما درست نیستش.تمام بازی های تست شده از رم بیشتر در رزولوشن های بالاتر از 1920x1080 استفاده می کنن.اما به خاطر وجود محدودیت 128 بیتی و پهنای باند 112GB این کارت از داشتن 2 گیگ رم بیشتر هیچ سود خاصی نمی بره.من هیچ حا ندیدم که گفته باشن DX 12 قراره از حجم رم بالاتری استفاده کنه و دقیقا بر عکس DX12 قراره تقسیم کار بین CPU و GPU رو بهتر کنه در نتیجه کارت های قدیمی تر (مثل سری 700 هم که از DX 12 پشتیبانی می کنن) از DX 12 سود می برن و دقیقا وظیفه ی DX 12 اینه که کمک کنه بازی های جدید چند سال آینده بتونن روی کارت گرافیک های امروزی خیلی بهتر جوابگو باشن بدون نیاز به خرید قطعات نسل بعد.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

حرف شما درست نیستش.تمام بازی های تست شده از زم بیشتر در رزولوشن های بالاتر از 1920x1080 استفاده می کنن.اما به خاطر وجود محدودیت 128 بیتی و پهنای باند 112GB این کارت از داشتن 2 گیگ رم بیشتر هیچ سود خاصی نمی بره.من هیچ حا ندیدم که گفته باشن DX 12 قراره از حجم رم بالاتری استفاده کنه و دقیقا بر عکس DX12 قراره تقسیم کار بین CPU و GPU رو بهتر کنه در نتیجه کارت های قدیمی تر (مثل سری 700 هم که از DX 12 پشتیبانی می کنن) از DX 12 سود می برن و دقیقا وظیفه ی DX 12 اینه که کمک کنه بازی های جدید چند سال آینده بتونن روی کارت گرافیک های امروزی خیلی بهتر جوابگو باشن بدون نیاز به خرید قطعات نسل بعد.

شاید شما درست بگید ولی خودت که میدونی هیچ چیز مشخص نیست

لینک به دیدگاه

یه چیزهایی هستن که از همون اول به دل نمیشینن (هرچند که خیلی هم خوب باشند) و این بنده خدا 960 از همون دسته هست.

هیچ وقت درک نکردم چرا اینقد از این 960 یه عده بد میگن و هی به 128 بیت بودنش گیر میدن...

بله این کارت اصلا حرفه ای نیست و برای 4k  و 1440p ساخته نشده ولی توی رنج قیمت خودش در fullhd کارایی کاملا قابل قبولی داره.

فراوون عده ای رو دیدم که میگن 970 از این صرفه اش بیشتره ... خوب ببینین ارزونترین 970 حدود 1250 قیمت داره و ارزونترین 960 حدود 800 یعنی اختلاف حدود 450 تومن

بله مسلما کسی که بتونه 970 بگیره بهتره ولی هم 970 و هم 960 توی رنج قیمت خودشون کاملا عملکرد خوبی دارن و هردو صرفه خریدشون کم نیست که هیچ زیاد هم هست.

از نظر من اصلا این سیاست انویدیا که نسخه 4گیگ کارت رو تولید کرد اشتباه محض بود و این کارت همون 2گیگ بهترین حالتش هست.

لینک به دیدگاه

یه چیزهایی هستن که از همون اول به دل نمیشینن (هرچند که خیلی هم خوب باشند) و این بنده خدا 960 از همون دسته هست.

هیچ وقت درک نکردم چرا اینقد از این 960 یه عده بد میگن و هی به 128 بیت بودنش گیر میدن...

بله این کارت اصلا حرفه ای نیست و برای 4k  و 1440p ساخته نشده ولی توی رنج قیمت خودش در fullhd کارایی کاملا قابل قبولی داره.

فراوون عده ای رو دیدم که میگن 970 از این صرفه اش بیشتره ... خوب ببینین ارزونترین 970 حدود 1250 قیمت داره و ارزونترین 960 حدود 800 یعنی اختلاف حدود 450 تومن

بله مسلما کسی که بتونه 970 بگیره بهتره ولی هم 970 و هم 960 توی رنج قیمت خودشون کاملا عملکرد خوبی دارن و هردو صرفه خریدشون کم نیست که هیچ زیاد هم هست.

از نظر من اصلا این سیاست انویدیا که نسخه 4گیگ کارت رو تولید کرد اشتباه محض بود و این کارت همون 2گیگ بهترین حالتش هست.

دلیل اون حرف این هستش که با وجود 36 درصد اختلاف قیمت شما 70-80 درصد کارایی بهتر میگیرید.حالا دیگه حساب اینکه کسی می تونه 36 درصد بیشتر رو بده یا نه با خودشه.1 کارت 970 در مقابل 2 تا 960 هم همچنان انتخاب بهتری هستش چون در حالت SLI هم 960 بین 7 تا 15 درصد از 970 بهتره.شاید اگه فاصله ی قیمتیشون بیشتر از 45 درصد بود(یعنی حول و حوش 660-720 می بود.) خیلی راحت تر می شد 960 رو پیشنهاد کرد.

http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_geforce_gtx_960_strix_2_way_sli_review,1.html

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

درود

در اینکه _960 عالیه نسبت به قیمت دلاریش و کارایش واقعا شکی نیست حتی از amd بهتر

البته تو ایران ۴ برابر قیمت داره و مارو در خرید دچار مشکل کرده

در واقع حجم بیشتر فضای گرافیکی فقط برای رزولوشن بیشتر کاربرد داره نه چیزه دیگه ای مثلا در ۲ گیگ فقط میشه 1080 راحت اجرا کرد و با بیشتر شدن ابعاد تصویر ایجاد مشکل و لگ فریز شدن تصویر میشه نه کندی پردازش که ربطی به صحنه آهسته اجرا کردن بازی نداره البته بستگی به بازی ام داره

از اولشم مشخص بود ۲ گیگ بهتره چون اصلا این کارت قدرت پردازش ۴ گیگ اطلاعات گرافیکی رو نداره فقط برای فریب دادن

مثل کارت های قدیم که مثلا amd میومد radeon hd 5450 2gig میداد و یا gefore 610 2gig که واقعا حرکت مسخره ای بود و خنده دار

و مردم ساده ما هم میرفتن میخریدن و پز گرافیک دو گیگی میدادن

الانم هم‌ون داستانه

ولی یه بنچ مارک تو یوتوب از gta v دیدم در نسخه ۴ گیگ ۹۶۰ ده فریم بیشتر میداد مگه میشه مگه داریم؟؟؟

اصلا چه ربطی داره؟حافظه کم فقط گلوگا و فریز شدن تصویر به همرا داره ربطی به فریم نداره

نظر شما چیه؟؟؟

لینک به دیدگاه

درود

در اینکه _960 عالیه نسبت به قیمت دلاریش و کارایش واقعا شکی نیست حتی از amd بهتر

البته تو ایران ۴ برابر قیمت داره و مارو در خرید دچار مشکل کرده

در واقع حجم بیشتر فضای گرافیکی فقط برای رزولوشن بیشتر کاربرد داره نه چیزه دیگه ای مثلا در ۲ گیگ فقط میشه 1080 راحت اجرا کرد و با بیشتر شدن ابعاد تصویر ایجاد مشکل و لگ فریز شدن تصویر میشه نه کندی پردازش که ربطی به صحنه آهسته اجرا کردن بازی نداره البته بستگی به بازی ام داره

از اولشم مشخص بود ۲ گیگ بهتره چون اصلا این کارت قدرت پردازش ۴ گیگ اطلاعات گرافیکی رو نداره فقط برای فریب دادن

مثل کارت های قدیم که مثلا amd میومد radeon hd 5450 2gig میداد و یا gefore 610 2gig که واقعا حرکت مسخره ای بود و خنده دار

و مردم ساده ما هم میرفتن میخریدن و پز گرافیک دو گیگی میدادن

الانم هم‌ون داستانه

ولی یه بنچ مارک تو یوتوب از gta v دیدم در نسخه ۴ گیگ ۹۶۰ ده فریم بیشتر میداد مگه میشه مگه داریم؟؟؟

اصلا چه ربطی داره؟حافظه کم فقط گلوگا و فریز شدن تصویر به همرا داره ربطی به فریم نداره

نظر شما چیه؟؟؟

من خودم هم نسخه 2 گیگ و هم نسخه 4 گیگ رو داشتم تو بازی اساسین یونیتی با رزولیشن Full HD نسخه 4 گیگ حدود 11 فریم بیشتر فریم میداد. تو Full HD بهترین همین نسخه 4 گیگی هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من خودم هم نسخه 2 گیگ و هم نسخه 4 گیگ رو داشتم تو بازی اساسین یونیتی با رزولیشن Full HD نسخه 4 گیگ حدود 11 فریم بیشتر فریم میداد. تو Full HD بهترین همین نسخه 4 گیگی هست.

درسته

نمیدونم تو کدوم از سایتهای خارجی دیدم به تازگی اما فرق 4 گیگ و 2 گیگ تو روزلیشین فول اچ دی به بالاتر تفاوت حداقل 10 فریم به بالاتر داشتند

لینک به دیدگاه

اگه بازی به مموری گرافیک بیشتر وابسته باشه تفاوت خیلی مشهوده . اما بازیهای با رم 2 گیگ گرافیک فریمشون یکسانه. و فرقی نداره.

لینک به دیدگاه

من gta v رو رو تنظیمات اخر میزارم 3 گیگابایت از حافظه گرافیک رو پر میکنه ......

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...