رفتن به مطلب

مشکل در اجرای بازی Metro Reduxبعد از دوبار نصب ویندوز

ali2424
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان امیدوارم ایام به کامتان باشد من تازگیها اقدام به نصب ویندوز سون 64 (دانلودی از سایت سافت 98اخرین ورژن اپدیت) در سیستم اولم asus که مشخصاتش در امضام هست کردم و تمام درایورها و خود ویندوز اپدیت هستند و اخرین ورژن DirectX و فیزیکس هم دانلود کردم درایو گرافیک هم نسخه کاتلیست امگاست اما مشکلی که بهش برخوردم در اجرای بازی مترو هست که عکسش رو ضمیمه کردم لازم به ذکر هست که نه خود بازی و نه کرک هیچ کدوم مشکلی ندارند و همین بازی در سیستم دومم که در امضام هست براحتی اجرا میشه با همین ویندوز و قبلا با ویندوز قبلی روی همین سیستم هم اجرا میشد بدون هیچ گونه مشکلی  پس مشکل از بازی و همچنین سیستم  نیست (چون تمام بازیهای دیگه مثل واچ داگ کرایسیس 3 و ....بدون هیچ مشکلی اجرا میشند) اینو گفتم که دوستان در جریان باشند اما حتی با نصب دوباره ویندوز مشکل حل نشد در فرومهای خارجی هم هر چی گشتم چیزی متوجه نشدم از دوستان اگه کسی به این مشکل خورده خوشحال میشم کمکی بکنه دوستان امکان داره این بازی با گرافیک 290 مشکل داشته باشه

44b8b709e62f2fc7e0b74774b981cb53ad7ee947

لینک به دیدگاه

قبل این پیغام ارور دیگه ای مبنی بر xinput1_3.dll is missing دریافت نکرده اید؟

چون من چنین مشکلی رو با نصب آخرین نسخه DirectX حل کردم.

@};-

لینک به دیدگاه

قبل این پیغام ارور دیگه ای مبنی بر xinput1_3.dll is missing دریافت نکرده اید؟

چون من چنین مشکلی رو با نصب آخرین نسخه DirectX حل کردم.

@};-

درود بر شما

خیر دوست گرامی  بار اول که بازی رو اجرا میکنم هم 2033 هم last light صفحه سیاه میشه و یکدفعه از بازی خارج میشه بار دوم هم که این ارور میاد هم yes یا no رو بزنی از بازی خارج میشه ولی همین بازی در سیستم دوم خودم و دوستانم بدون مشکل ااجرا میشه

لینک به دیدگاه

سلام این مشکل من داشتم

ولی بازی برام اجرا میشد

یادم نمیاد که no یا yes رو میزدم ولی بعدش بازی اجرا میشد فقط همین یادم مونده .

لینک به دیدگاه

پاک سازی کش استیم رو انجام داید؟

به پوشه ای که تنظیمات و سیو بازی ذخیره میشه، به My Document\Users\...\AppData\ رجوع کرده و تمام پوشه مربوط به Metro Redux رو حذف کرده، سیستم رو ریستارت کنید و مجددا بازی رو اجرا کنید.

اگر مراحلی که در سایت زیر گفته انجام ندادید، حتما در نظر بگیرید.

http://forums.techdiscussion.in/showthread.php/3844-Metro-2033-Redux-Troubleshooting-Guide-Fix-Crashing-Lagging-Crash-CTD-Poor-FPS-Black-Screen-Sound-and-Game-Errors

راستی اینم یادم رفت بگم بعضی با درایور PhysX هم شکل داشتند و با نصب مجدد بازی اجرا شده

ویرایش شده توسط RONIN021
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دورد

در پوشه اسم این بازی نباید عدد در اسمش قرار گرفته باشه وگرنه اجرا نمیشه -یک

یعنی حتی اگر خود بازی د رپوشه ای قرار داشته باشه که در اسمش عدد است اجرا نمیشه مثل زیر:

d:\game2\metro

اون 2 خراب میکنه

موضوع دوم نسخه مترو شما چیه است ؟redux نسخه codex ؟آپدیت های یک و دو هم مال redux 2033  و هم redux last light   رو باید نصب کنید

ضمنا اون پیغام خطای safe mod آست یعنی اجرای بازی با مشکل روبرو شده حالا میخواید سیف مود لانچ بشه یا نه ؟در این حالت تمام تنظمیات بازی یپش فرض میشن و رزولوشن هم میاد پایین ترین حالت ممکن اون مشکل شما ینست شما با خود بازی مشکل داری

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

دورد

در پوشه اسم این بازی نباید عدد در اسمش قرار گرفته باشه وگرنه اجرا نمیشه -یک

یعنی حتی اگر خود بازی د رپوشه ای قرار داشته باشه که در اسمش عدد است اجرا نمیشه مثل زیر:

d:\game2\metro

اون 2 خراب میکنه

موضوع دوم نسخه مترو شما چیه است ؟redux نسخه codex ؟آپدیت های یک و دو هم مال redux 2033  و هم redux last light   رو باید نصب کنید

ضمنا اون پیغام خطای safe mod آست یعنی اجرای بازی با مشکل روبرو شده حالا میخواید سیف مود لانچ بشه یا نه ؟در این حالت تمام تنظمیات بازی یپش فرض میشن و رزولوشن هم میاد پایین ترین حالت ممکن اون مشکل شما ینست شما با خود بازی مشکل داری

درود بر همه دوستان با ریست کردن بایاس مشکل حل شد :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?

نمیدونستم بایاس هم به بازی ربط داره

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

سلام

بازی مترو لست لایت رو نصب کردم ولی وقتی میرم تو بازی بعد از تمام شدن ویدیوی اولیش از بازی میپره بیرون

مشکلش چیه؟؟؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، AAD گفته است :

سلام

بازی مترو لست لایت رو نصب کردم ولی وقتی میرم تو بازی بعد از تمام شدن ویدیوی اولیش از بازی میپره بیرون

مشکلش چیه؟؟؟

سلام

مشخصات سیستم رو بنویسید .

ارور نمیده ؟

لینک به دیدگاه

این تاپیک رو مطالعه کنید :

...........

طبق راهنمایی های این تاپیک :

در هنگام اجرای بازی میزان لود قطعات و دما رو چک کنید .

..................

خدایی این تاپیک رو از کجا پیدا کردی ؟ مال 94 هستش !!!!

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

مشخصات سیستم رو بنویسید .

ارور نمیده ؟

windows 7 64 bit ultimate service pack 1

ram 4 gig

gpu 2gb

cpc 2core 3 ghrt

قبلا راحت میورد ولی الان از بازی میپره بیرون

ویرایش شده توسط AAD
لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، AAD گفته است :

windows 7 64 bit ultimate service pack 1

ram 4 gig

gpu 2gb

cpc 2core 3 ghrt

قبلا راحت میورد ولی الان از بازی میپره بیرون

مشخصات سیستم می بایست دقیق باشه . مثلا ما 100 نوع GPU با 2 گیگ مموری داریم .

شما برنامه GPU_Z رو دانلود و نصب کن بعد ازش یه شات بزار( کافیه در خود نرم افزار روی آیکون دوربین عکاسی کلیک کنید تا از صفحه مشخصات عکس بگیره ) .

همچنین توی ویندوز 7 میتویند روی صفحه دکستاپ راست کلیک کنید بعد روی گزینه Screen Resolution کلیک کنید بعد گزینه Advanced settings رو انتخاب کنید تا مشخصات GPU به نمایش در بیاد .

برای نوع دقیق CPU هم می بایست روی Computer در کستاپ راست کلیک کرده و گزینه آخر ( Properties ) رو انتخاب کنید . در اونجا رو به روی عبارت Processor مشخصات دقیق CPU رو پیدا کنید .

لینک به دیدگاه

در هرصورت اگر از اجرای بازی با سخت افزارتون اطمینان دارید ( با توجه به این که گفتید قبلا اجرا می شده ) لازمه تا درایورها و نرم افزارهای مورد نیاز حتما نصب شده باشن . ضمنن چک کنید که آنتی ویروس فایلهای بازی رو پاک نکرده باشه . شما حتی میتونید یه بار دیگه کرک بازی رو بریزید .

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

در هرصورت اگر از اجرای بازی با سخت افزارتون اطمینان دارید ( با توجه به این که گفتید قبلا اجرا می شده ) لازمه تا درایورها و نرم افزارهای مورد نیاز حتما نصب شده باشن . ضمنن چک کنید که آنتی ویروس فایلهای بازی رو پاک نکرده باشه . شما حتی میتونید یه بار دیگه کرک بازی رو بریزید .

انتی ویروس که ندارم

بازی هم رو دی وی دی بود که نصبش کردم و کرک نداشت

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، AAD گفته است :

انتی ویروس که ندارم

نتیجه تست با MSI AfterBurner   چی شد ؟

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

نتیجه تست با MSI AfterBurner   چی شد ؟

بار اول که توی بازی رفتم وقتی نوشت دکمه e را بزن وقتی زدم لز بازی پرید بیرون یه بار هم نزدم وقتی ویدیوش تمتم شد بازم پرید بیرون بار دوم که رفتم نوشت run in safe mod هم yes و هم no رو که زدم وقتی نمیره تو بازی بازم همون ایرادو داره

ویرایش شده توسط AAD
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 ساعت قبل، AAD گفته است :

انتی ویروس که ندارم

قبلا هم که نصب کردین و اجرا شد از روی همین dvd نصب کرده بودین؟

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، rahmanshahi گفته است :

قبلا هم که نصب کردین و اجرا شد از روی همین dvd نصب کرده بودین؟

بله

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...