رفتن به مطلب

مشکل در نصب ویندوز با هارد Seagate barracuda

amir.coder
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان وعزیزان

همه چیز به خوبی و خوشی پیش میرفت تا پارسال این موقع که هارد Seagate barracuda 1tb sata3 خریداری کردم

نمیفهمم مشکل این هارد با نصب ویندوز چیه ، هرموقع خواستم ویندوزش رو عوض کنم ، بعد از اینکه درایو ویندوز قبلی رو داخل قسمت پارتیژن بندی نصب ویندوز فرمت کردم ، مینوشت ویندوز نمیتونه داخل این درایو نصب بشه !!

با حذف کردن پارتیژن و ایجاد کردن دوباره ی اون باز هم مشکل حل نمیشد

با چند تا ویندوز اعم از 8 8.1 7 هم تست کردم و مشکل برطرف نشد

سر انجام مجبور شدم ویندوز xp نصب کنم و بعد بدون حذف پارتیژن ویندوز 7 نصب کنم که بعدش کلا قاطی شد همه چی مثلا فایل های مربوط به بوت ویندوز 7 داخل درایو D رفته در صورتی که بنده اصلا نزدم ویندوز داخل درایو D نصب بشه نگاه کنید این قسمت رو

40237142842405426981_Untitled.png

الان میخام مجدد اقدام به نصب ویندوز 8 بکنم  و میترسم بعد از فرمت کردن پارتیژن دیگه نتونم ویندوز بریزم !!

لطفا راه حل رو بگین ، مشکل از چیه اخه !

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

با برنامه اکرونیس بوتیبل درایو C را فرمت کنید با راست کلیک روی داریو Make Active  را بزنید طوری که در قسمت استاتوس Active,system,boot نوشته شده باشه

هر هارد اضافه دیگه ای رو سیستم هست قطع کنید

بعد اقدام به نصب ویندوز کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...