رفتن به مطلب

میزان مصرف Video Card Memory در هر رزلوشون چقدر هست ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان @};-  میخاستم بدونم میزان vram یا همون رم کارت گرافیک

در رزلوشون پایین با بالا چقدر فرق داره 

مثلا در بازی فارکراری 4 روی رزلوشن 1024.768 و 1920.1080

روی حالت الترا 

روی کیفیت پایین منبعی پیدا نکردم دوستان کسی اطلاع داره چگونه هست ؟

در اجرا بازی  فارکرای 4 احساس کردم  2 گیگ رم در رزلوشون 1024.768جواب نمیده 

بنچمارک هم موجود نبود در رزلوشون پایین 

1421057545ehfgVePLB8_7_1.gif

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

رزولوشن تاثیر مستقیم داره بر میزان مصرف  vRAM - رزلوشن های بزرگ احتیاج به فریم بافر خیلی بالایی دارند- ولی 2تا 3 گیگ برای تمام باز یهای مدرن امروزی در 1080 و حتی در بعضی شرایط در 2k جوابگو است و من  در سنگین ترین بازی ها  با 4 گیگ  VRAM خللی ندیدم- برای 4k هر چند به فریم بافرهای بالای  6 گیگ در بعضی مواقع نیاز است-

بازی فارکرای 4 روی الترا  روی سیستم خودم است تمام تنظیمات از حد هم رد کرده اند با نهایت فیزیک و تکنیک های انویدیا

q5k0xnojoetikntbriku.png

عکس زیر  در 1080 است میزان رم رو دقت کنید الترا فول

h250c5cllw1mbvawh.jpg

عکس زیر همون جا 2k کردم یعنی سوییچ به 2560 در1600

qln5oh4gymyo56kyw86.jpg

حالا سوییچ به 4k خیلی بیشتر از این حجم میشه و 4 گیگ رم پر میشه و حتی شاید سرریز کنه بافر -

امدیوارم بکار آمده باشه

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

رزولوشن تاثیر مستقیم داره بر میزان مصرف  vRAM - رزلوشن های بزرگ احتیاج به فریم بافر خیلی بالایی دارند- ولی 2تا 3 گیگ برای تمام باز یهای مدرن امروزی در 1080 و حتی در بعضی شرایط رد 2k جوابگو است و من  در سنگین ترین بازی ها  با 4 گیگ  VRAM خللی ندیدم- برای 4k هر چند به فریم بافرهای بالای  6 گیگ در بعضی مواقع نیاز است-

بازی فارکرای 4 روی الترا  روی سیستم خودم است تمام تنظیمات از حد هم رد کرده اند با نهایت فیزیک و تکنیک های انویدیا

عکس زیر  در 1080 است میزان رم رو دقت کنید الترا فول

عکس زیر همیون جا 2k کردم یعنی سوییچ به 2560 در1600

حالا سوییچ به 4k خیلی بیشتر از این حجم میشه و 4 گیگ رم پر میشه و حتی شاید سرریز کنه بافر -

امدیوارم بکار آمده باشه

سلام رضا جان تشکر @};-

پس برای رزلوشون . 1024.768 به نظرت 2 گیگ کافی هست ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام رضا جان تشکر @};-

پس برای رزلوشون . 1024.768 به نظرت 2 گیگ کافی هست ؟

دوست من این رزلوشنی که  شما میگید مطمئنید درسته؟این رزلوشن حتی sub hd هم نیست -اصلا پشتیبانی نمیکنن این باز یها از این  رزولوشن دیگه-میخوای عکس بزرام از فارکرای 4 با پایین ترین رزی که نمایشگر هام میکشن ؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اصلا فار کرای 4 زیر 720 رزولوشن نداره من الان چک کردم تا الان نرفته بودم زیر 1080 !  فقط 900p داره و 720p و 1080 , 2k  و 4k

در اون رزولوشنی که شما  میگید اصلا نمیشه بازی کرد این بازیها  بافت های سوپر اچ دی دارن اینقدر در اون رزولوشن  تار میشن که غیر قابل استفاده هستند -- در اون رزولوشن  فکر کنم  1 گیگ هم کافی باشه

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

اصلا فار کرای 4 زیر 720 رزولوشن نداره من الان چک کردم تا الان نرفته بودم زیر 1080 !  فقط 900p داره و 720p و 1080 , 2k  و 4k

در اون رزولوشنی که شما  میگید اصلا نمیشه بازی کرد این بازیها  بافت های سوپر اچ دی دارن اینقدر در اون رزولوشن  تار میشن که غیر قابل استفاده هستند -- در اون رزولوشن  فکر کنم  1 گیگ هم کافی باشه

تست کردم الان طول عرض تصویر باید 4.3 گذاشت تا فعال بشه

چون مانیتور کوچبکه کیفیت تصویر کم نمیشه  زیاد فقط فشرده تر هست / فعلا با این 17 باید سر کنم :( تا پول 23 اینچ جور بشه   

در کل ممنون   @};-  عکس ها کمک کردن افتر بورنر فراموش کرده بودم  که یادم انداختی استفاده کنم 

FarCry4_2015_04_09_02_36_19_359.jpg

FarCry4_2015_04_09_02_38_25_521.jpg

FarCry4_2015_04_09_02_37_51_389.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تست کردم الان طول عرض تصویر باید 4.3 گذاشت تا فعال بشه

چون مانیتور کوچبکه کیفیت تصویر کم نمیشه  زیاد فقط فشرده تر هست / فعلا با این 17 باید سر کنم :( تا پول 23 اینچ جور بشه   

در کل ممنون   @};-  عکس ها کمک کردن افتر بورنر فراموش کرده بودم  که یادم انداختی استفاده کنم 

FarCry4_2015_04_09_02_36_19_359.jpg

FarCry4_2015_04_09_02_37_51_389.jpg

اره اگر بگذاری روی ratio 4:3 بله ولی پیشنهاد نمیدم کیفیت میاد پایین -بهرحال  در خدمتم موفق باشید

لینک به دیدگاه

درود

2گیگابایت تقریبا برای تمام بازی ها بر روی 1080p هیچ مشکلی نداره ... متاسفانه هم در این فروم ها و هم در فروم های خارجی زیاد دیدم که میگن دیگه با 2گیگ نمیشه کیفیت textureها رو روی ultra گذاشت و رزولوشن رو تا 1080p بالا برد که کاملا اشتباه اشتباه هستش و این حرف ها هم از اینجا اومده که به سیسستم پیشنهادی بازی ها نگاه میکنن و میبینن که مثلا evil within برا اجرا 3گیگ vram میخواد یا mordor هم برای گذاشتن textureها روی ultra شش گیگابایت میخواد.

من خودم با کارت 6870      evil within روی max تموم هم کردم(با ram:4 ,, cup:i5 2300 در حالی که ram:6 , cpu:i7 و حداقل 3گیگ vram بر طبق گفته سازنده هاش میخواست)

شما خاطر جمع باش با 2گیگ روی fullhd به مشکل نمیخوری اگر هم دیگه میخوای خیلی خیلی خاطر جمع باشی 3گیگ دیگه کامل کامل کافیه و 4گیگابایت برای 2k خیلی خوبه و مثلا شما نقد guru3d رو از gtx 970 بخونین(حالا هر مدلش) آخرش گفته که برای رزولوشن 2k این کارت بسیار مناسبه و در اصل کارایی خودش رو در 2k نشان میده.

لینک به دیدگاه

دوستان من یک سواله تقریبا  بی ربط دارم.:|  :D

شما از کدوم نرم افزار استفاده میکنید که دما سی پی یو و میزان استفاده از کارت گرافیک رو موقع بازی مینویسه؟؟؟؟ :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

2گیگابایت تقریبا برای تمام بازی ها بر روی 1080p هیچ مشکلی نداره ... متاسفانه هم در این فروم ها و هم در فروم های خارجی زیاد دیدم که میگن دیگه با 2گیگ نمیشه کیفیت textureها رو روی ultra گذاشت و رزولوشن رو تا 1080p بالا برد که کاملا اشتباه اشتباه هستش و این حرف ها هم از اینجا اومده که به سیسستم پیشنهادی بازی ها نگاه میکنن و میبینن که مثلا evil within برا اجرا 3گیگ vram میخواد یا mordor هم برای گذاشتن textureها روی ultra شش گیگابایت میخواد.

من خودم با کارت 6870      evil within روی max تموم هم کردم(با ram:4 ,, cup:i5 2300 در حالی که ram:6 , cpu:i7 و حداقل 3گیگ vram بر طبق گفته سازنده هاش میخواست)

شما خاطر جمع باش با 2گیگ روی fullhd به مشکل نمیخوری اگر هم دیگه میخوای خیلی خیلی خاطر جمع باشی 3گیگ دیگه کامل کامل کافیه و 4گیگابایت برای 2k خیلی خوبه و مثلا شما نقد guru3d رو از gtx 970 بخونین(حالا هر مدلش) آخرش گفته که برای رزولوشن 2k این کارت بسیار مناسبه و در اصل کارایی خودش رو در 2k نشان میده.

نميدونم شما چطور اينقدر مطمئني !

مثلا شما wolfenstein the new order روي 1080 تست کنيد و تنظيمات رو تغيير بديد و ببينيد که 2 گيگ محدوديت ايجاد مي کنه يا نه ! من با 760 و 7950 تست کردم که تقريبا هم قدرت هستند ولي به خاطر حجم مموري کمتر کارت 760 ميتونستم يه سري گزينه ها رو روشن کنم و بالاتر ببرم ولي افت فريم مشهود بود ولي با 7950 افت فريم کمتر بود.

نه اينکه 2 گيگ کلا براي بازي هاي روز روي 1080 کم باشه ! بلکه بازي سازها دارن اين رو به گيمر ها تحميل مي کنن که براي انجام بازي هاي روز به سمت کارتهاي قدرتمند تر با حجم حافظه بيشتر برن !

http://www.guru3d.com/articles_pages/dying_light_vga_graphics_performance_review,9.html

يسري بازيها که کلا هرچي مموري کارت بالاتر باشه بيشتر در گير مي کنن...

چيزي که مشخصه بازي سازها با توليد کنندگان کارت گرافيک دستشون تو يه کاسه هست !

لینک به دیدگاه

هارد های کامپیوتر یکدفعه جهش کردند 

اینمورد برای گرافیکها از سال 2016 اتفاق میفته و شاهد گرافیکهای 32 -64 -128 و بالاتر خواهیم بود 

لینک به دیدگاه

دوستان من یک سواله تقریبا  بی ربط دارم. :|  :D

شما از کدوم نرم افزار استفاده میکنید که دما سی پی یو و میزان استفاده از کارت گرافیک رو موقع بازی مینویسه؟؟؟؟ :)

با نرم افزار

MSI Afterburner.

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=41163&hl=afterburner

لینک به دیدگاه

نميدونم شما چطور اينقدر مطمئني !

مثلا شما wolfenstein the new order روي 1080 تست کنيد و تنظيمات رو تغيير بديد و ببينيد که 2 گيگ محدوديت ايجاد مي کنه يا نه ! من با 760 و 7950 تست کردم که تقريبا هم قدرت هستند ولي به خاطر حجم مموري کمتر کارت 760 ميتونستم يه سري گزينه ها رو روشن کنم و بالاتر ببرم ولي افت فريم مشهود بود ولي با 7950 افت فريم کمتر بود.

نه اينکه 2 گيگ کلا براي بازي هاي روز روي 1080 کم باشه ! بلکه بازي سازها دارن اين رو به گيمر ها تحميل مي کنن که براي انجام بازي هاي روز به سمت کارتهاي قدرتمند تر با حجم حافظه بيشتر برن !

http://www.guru3d.com/articles_pages/dying_light_vga_graphics_performance_review,9.html

يسري بازيها که کلا هرچي مموري کارت بالاتر باشه بيشتر در گير مي کنن...

چيزي که مشخصه بازي سازها با توليد کنندگان کارت گرافيک دستشون تو يه کاسه هست !

درود

شما که استاد ما هستی جناب hex @};- اما من به حرفی که زدم مطمئن هستم چون خود بازی wolfenstein the new order رو هم با همون 6870 2گیگابایتی بازی کردم (رو ultra)و تمومش هم کردم ... اما با یه ترفندی بدین شکل اصلا موتور id tech 5 برنامه نویسیش مشکل داره و بازی rage هم که با همین موتور ساخته شده بود مشکل داشت(دیر لود شدن بافت ها و ...) و تا همین بازی wolfenstein the new order هم مشکلش رو نتونستن رفع کنن و به شدت بافت ها دیر لود میشدن (شاید حتی doom 4 هم همین مشکل رو داشته باشه)ولی این مشکلات ربطی به  حافظه گرافیک نداره و مشکل موتور بازی هست ... حالا اون ترفند این بود که تو ی سایتی خوندم که در آدرسی در درایو ویندوز شما فایل های بازی رو پیدا میکردین و در آنجا یک فایل با یک نام خاص(مثلا wolfenstein the new order) ایجاد میکرین(دقیق یادم نیست باید با چه پسوندی ایجاد میشد) و حالا با اینکاریک cache برای بازی در نظر گرفته میشد و با اولین اجرا کردن بازی حجم اون فایل خود به خود به 4-5 گیگابایت میرسید و دیر لود شدن بافت ها بطور محسوسی بهود پیدا میکرد و فریم ریت هم بالاتر میرفت.

در رابطه با این حرف دومتون هم بله کاملا قبول دارم بعضی شرکت ها بطور کاملا عمدی بازی رو جوری میسازن که به شدت از کارت گرافیک کار بکشه در حالی که همون بازی دقیقا با همون گرافیک رو میشده جوری بهینه کرد که اصلا در این حد از گراف کار نکشه (نمونش هم unity)

ویرایش شده توسط NO_TIME_FOR_RELOADING
لینک به دیدگاه

این کادر مشکی بالا پایین تصویر داستانش چیه ؟ برا من فقط میاد یا گزینه ایی برا حذفش هست ؟ هرچی گشتم چیزیی نبود برا حذفش پیدا نکردم

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

این کادر مشکی بالا پایین تصویر داستانش چیه ؟ برا من فقط میاد یا گزینه ایی برا حذفش هست ؟ هرچی گشتم چیزیی نبود برا حذفش پیدا نکردم

درود

فکر کنم به این خاطر هست که شما ازاندازه 3*4 استفاده میکنید.

ویرایش شده توسط mahdise7en
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

شما که استاد ما هستی جناب hex @};- اما من به حرفی که زدم مطمئن هستم چون خود بازی wolfenstein the new order رو هم با همون 6870 2گیگابایتی بازی کردم (رو ultra)و تمومش هم کردم ... اما با یه ترفندی بدین شکل اصلا موتور id tech 5 برنامه نویسیش مشکل داره و بازی rage هم که با همین موتور ساخته شده بود مشکل داشت(دیر لود شدن بافت ها و ...) و تا همین بازی wolfenstein the new order هم مشکلش رو نتونستن رفع کنن و به شدت بافت ها دیر لود میشدن (شاید حتی doom 4 هم همین مشکل رو داشته باشه)ولی این مشکلات ربطی به  حافظه گرافیک نداره و مشکل موتور بازی هست ... حالا اون ترفند این بود که تو ی سایتی خوندم که در آدرسی در درایو ویندوز شما فایل های بازی رو پیدا میکردین و در آنجا یک فایل با یک نام خاص(مثلا wolfenstein the new order) ایجاد میکرین(دقیق یادم نیست باید با چه پسوندی ایجاد میشد) و حالا با اینکاریک cache برای بازی در نظر گرفته میشد و با اولین اجرا کردن بازی حجم اون فایل خود به خود به 4-5 گیگابایت میرسید و دیر لود شدن بافت ها بطور محسوسی بهود پیدا میکرد و فریم ریت هم بالاتر میرفت.

در رابطه با این حرف دومتون هم بله کاملا قبول دارم بعضی شرکت ها بطور کاملا عمدی بازی رو جوری میسازن که به شدت از کارت گرافیک کار بکشه در حالی که همون بازی دقیقا با همون گرافیک رو میشده جوری بهینه کرد که اصلا در این حد از گراف کار نکشه (نمونش هم unity)

درود بنده ولف رو با 770  2'گیگ و 770 sli بازی کردم بله الترا روی 2 گیگ میرفت راحت من افت فریمی ندیدم - متاسفانه درست میگید موتور id tech جاهایی مشکلاتی اساسی داره - و حجم بازی هایش هم خیلی بالاست-ولف و اویل ویتین که با این موتور بودند روی هم نزدیک 75 گیگ حجم بازی هاشون بود!!ولی 2گیگ برای خیلی از بازیها عالیه وکافیه-

اونکه hex میگه خوب hex جان 760 برای ولف روی اون تنظمیات ضعیفه مشخصه که کم میاره - من وقتی تست کردم  براحتی متوجه شدم-770 خودش روی آخرین تنظمیات اجرا میکرد ولی وقتی sli شد با اینکه Vram هنوز همون 2گیگ بودولی به وضوح اجازه افزایش انتی الیاازینگ و دیگر فیلتر ها و..بود و حتی sweef fx هم تزریق کردم بازهم روی 60 بود- ولی اگر شما با 760 اجرا کنی ربطی نداره  که رم 2 گیگ باشه یا 10 گیگ دقت کنید که فقط مسئله موضوع رم نیست توان پردازشی هم مهمه -وقتی gpu/cpu ضعیف باشه مهم نیست چند گیگ حافظه داری توان پردازشی هم خیلی مهمه- 770 دو گیگ از 760 4گیگ قویتره و همینطور 980  4 گیگ از 780 با 6گیگ رم-

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عکس های 4k  گذاشتم همون صحنه ها در همون محیط با همون تنظیمات- حجم  اشغالی حدود 3600 مگ شده-

64770900175142243766.jpg

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

عکس های 4k  گذاشتم همون صحنه ها در همون محیط با همون تنظیمات- حجم  اشغالی حدود 3600 مگ شده-

درود جناب قاسمی

یک سوال داشتم .

شما بازی Evolve رو تست زدید چه طوریه ؟ میزان استفاده رم گرافیک و رم سیستم چقدر هست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود جناب قاسمی

یک سوال داشتم .

شما بازی Evolve رو تست زدید چه طوریه ؟ میزان استفاده رم گرافیک و رم سیستم چقدر هست؟

نه متاسفانه این بازی مولتی پلیر است coop -باید نسخه اصلی باشه هنوز فرصت نکردم-موتوراون کرای انجین است  ولی چون تحت شبکه است باید بهینه باشه

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

نه متاسفانه این بازی مولتی پلیر است coop -باید نسخه اصلی باشه هنوز فرصت نکردم-موتوراون کرای انجین است  ولی چون تحت شبکه است باید بهینه باشه

این بازی رو تازه گرفتم

رو تنظیمات مدیوم بد نیست ولی رو . های میزارم افت فریم وحشتناک میشه یه چند تا اسکرین شات  گذاشتم.

میذارم رو. وری های که کلا هنگه :D .

تنظیمات بازی رو مدیوم هست رزولوشن 900*1600

post-16089-0-81574600-1428584366_thumb.jpg

post-16089-0-28903700-1428584382_thumb.jpg

post-16089-0-68849700-1428584410_thumb.jpg

این نسخه بازی که من گرفتم نسخه اصلی بازی نیست .

ویرایش شده توسط mahdise7en
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این بازی رو تازه گرفتم

رو تنظیمات مدیوم بد نیست ولی رو . های میزارم افت فریم وحشتناک میشه یه چند تا اسکرین شات  گذاشتم.

میذارم رو. وری های که کلا هنگه :D .

تنظیمات بازی رو مدیوم هست رزولوشن 900*1600

attachicon.gif741.jpg

attachicon.gif1234.jpg

attachicon.gif14.jpg

این نسخه بازی که من گرفتم نسخه اصلی بازی نیست .

شما داری افلاین بازی میکنی - خط داستانی که نداره مثل left for dead است

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود بنده ولف رو با 770  2'گیگ و 770 sli بازی کردم بله الترا روی 2 گیگ میرفت راحت من افت فریمی ندیدم - متاسفانه درست میگید موتور id tech جاهایی مشکلاتی اساسی داره - و حجم بازی هایش هم خیلی بالاست-ولف و اویل ویتین که با این موتور بودند روی هم نزدیک 75 گیگ حجم بازی هاشون بود!!ولی 2گیگ برای خیلی از بازیها عالیه وکافیه-

اونکه hex میگه خوب hex جان 760 برای ولف روی اون تنظمیات ضعیفه مشخصه که کم میاره - من وقتی تست کردم  براحتی متوجه شدم-770 خودش روی آخرین تنظمیات اجرا میکرد ولی وقتی sli شد با اینکه Vram هنوز همون 2گیگ بودولی به وضوح اجازه افزایش انتی الیاازینگ و دیگر فیلتر ها و..بود و حتی sweef fx هم تزریق کردم بازهم روی 60 بود- ولی اگر شما با 760 اجرا کنی ربطی نداره  که رم 2 گیگ باشه یا 10 گیگ دقت کنید که فقط مسئله موضوع رم نیست توان پردازشی هم مهمه -وقتی gpu/cpu ضعیف باشه مهم نیست چند گیگ حافظه داری توان پردازشی هم خیلی مهمه- 770 دو گیگ از 760 4گیگ قویتره و همینطور 980  4 گیگ از 780 با 6گیگ رم-

رضا جان ميدونم که 760 مموري 4 گيگ از 770 مموري 2 گيگ ضعيف تره :D اون زمان دو کارت تقريبا هم رده رو تست کردم  :x 

در اون مورد کارت 760 بايد از 7950 حداقل بهتر عمل مي کرد در حالي که داشت از 7950 ضعيف تر عمل مي کرد ! بعد که با GPU-z چک کردم ديدم که بازي تا نزديک 3 گيگابايت مموري اشغال مي کنه با 7950 و 760 هم 2 گيگش فول مي شد و اون زمان تقربا برام يقيق شده بود که حجم حافظه کمتر 760 باعث ميشه که فريم ريت روي يه تنظيمات خاص يکم ضعيف تر از 7950 بده! البته با روشن کردن يکي دو گزينه کلا فريم بد افت پيدا مي کرد و من کلي تنظيمات رو تغيير دادم که با همون کارتها روي 60 فريم و با بهترين کيفيت ممکن بازي رو پلي کردم...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...