رفتن به مطلب

درخواست مشاوره برای سیستم طراحی (آپدیت شد)

Recommended Posts

سلام بلند بالا خدمت همه ی دوستان و اساتید! :x

همون طور که از عنوان تاپیک معلومه یکی از دوستان میخواد یه سیستم کامل با بودجه ی حداکثر 2,800 میلیون تومنی جمع کنه. :-?

هدف فقط طراحی با نرم افزار هایی مثل Corel DRAW و I-CLIqq و Adobe Illustrator و گاهی اوقات هم Maya هست و دیگر هیچ! :D

منم این کانفیگ رو بهش پیشنهاد کردم؛ ولی خواستم قبل از تصمیم نهایی اون رو با شما دوستان و اساتید بزرگوار در میون بذارم و نظرتون رو بدونم. ^_^

لیست قطعات:

CPU: Intel Core i5 - 4440

Mother Board: ASRock P81 Pro3

RAM: Gskill Ripjaws X 8GB / 2 x 4GB - 1600MHz - CL7

Graphic Card: MSI nVIDIA GeForce GT 730 / 4GB - 128Bit - DDR3

H.D.D: Seagate Barracuda 500GB / SATA III - 7200RPM - 16MB

S.S.D: Plextor M5S 128GB

O.D.D: LiteOn DVD R/W - 24X

Power: Corsair VS450

Case: Green X+ Eagle

CPU Cooler: DeepCool GammaXX 200

FanDeepCool XFan 120 L/B + Cougar CFD-120

Monitor: Samsung 20C325 LED

Keyboard: Green GK-502

Mouse: Green GM-302

هماهنگی این قطعات خوبه؟  :confused:

اگه تو این رنج قطعات بهتری هم هست لطفاً پیشنهاد بدین. big%20bug.gif

من تو چند تا سایت گشتم؛ ولی قیمتی برای کارت گرافیک پیدا نکردم؛ کسی قیمت روزش رو میدونه؟؟ :(

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
لینک به دیدگاه

اگر استفاده از مایا گهگاهی هست گرافیک پایین‌تر بردار. با یک مادربرد با گرافیک‌ آنبورد کار کنه ممکنه اصلا نیاز نداشته باشه، مگر این‌ که مانیتور با پیکسلهای بیشتر به رایانه وصل کنه. کولر پردازنده هم خرج اضافی هست. اس‌اس‌دی ظرفیت بالاتر بردار. فنهای اضافی هم بعید می‌دونم لازم باشه، به ویژه دیپکول که صداش توی محیط ساکت آزاردهنده هست.

پ.ن

گرافیک کوادرو برای کورل و ایلاستریتور پول دور ریختن هست. ولی اگر اصرار داری:

http://dfmrendering.com/online-shopping/nvidia-qaudro-workstations-vga.html

کارکرده هم یکی دارم برای آزمون نرم‌افزارها ازش استفاده می‌کنم. اگر دوماه بتونی صبر کنی زیر قیمت تقدیم می‌شه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

اگر استفاده از مایا گهگاهی هست گرافیک پایین‌تر بردار. با یک مادربرد با گرافیک‌ آنبورد کار کنه ممکنه اصلا نیاز نداشته باشه، مگر این‌ که مانیتور با پیکسلهای بیشتر به رایانه وصل کنه. کولر پردازنده هم خرج اضافی هست. اس‌اس‌دی ظرفیت بالاتر بردار. فنهای اضافی هم بعید می‌دونم لازم باشه، به ویژه دیپکول که صداش توی محیط ساکت آزاردهنده هست.

پ.ن

گرافیک کوادرو برای کورل و ایلاستریتور پول دور ریختن هست. ولی اگر اصرار داری:

http://dfmrendering.com/online-shopping/nvidia-qaudro-workstations-vga.html

کارکرده هم یکی دارم برای آزمون نرم‌افزارها ازش استفاده می‌کنم. اگر دوماه بتونی صبر کنی زیر قیمت تقدیم می‌شه.

سیستم قراره برای طراحی لباس و پارچه مورد استفاده قرار بگیره و اونطوری که صاحب کارگاه میگفت گاهی وقت ها فقط برای طراحی چند متر پارچه بین ۴٠٠٠ تا ۴٠٠٠٠ آبجکت به نرم افزار داده میشه و سیستم هایی که از گرافیک آنبرد یا گرافیک های سبک مثل GT520 استفاده میکنن به معنی واقعی کلمه فلج میشن!

دلیل انتخاب کارت گرافیک از سری Quadro هم همینه؛ بخصوص که تو سایت سازنده ی چند از نرم افزار های ذکر شده فقط به این سری اشاره شده بود.

از اونجایی که سیستم حداقل قراره ۴ سال کار کنه سیستم خنک کننده رو قوی در نظر گرفتم که تاثیر دما روی استهلاک سیستم کمتر بشه؛ بخصوص که قراره سیستم تو یه کارگاه پر سر و صدا استفاده بشه و نویز فن ها اصلا مطرح نیست!

متاسفانه سیستم باید تو چند روز آینده تهیه بشه و امکان درنگ - اون هم ۲ ماه - مقدور نیست.

لینک به دیدگاه

بنابر این مادربورد رو بهتر بردار. مثلا گیگا یا ایسوس h81. یکی از دوستان توی انجمن گذاشته بود برای فروش. اگر گارانتی سازگار یا ویستا باشه ارزش داره.

اگر بنا هست آبجکتهای زیادی ویرایش و توسط نرم افزار ارسال بشن به page gile بزرگ و در نتیجه فضای خالی روی درایو پرسرعت نیاز خواهی داشت، پس اس اس دی با ظرفیت بیشتر بگیری بهتره. رم با تایمینگ کمتر بگیر.برای کورل و ایلاستریتور گرافیک کوادرو از گرافیکهای بازی ضعیف تر هست. توصیه می کنم گرافیگ با رم بیشتر و یا سریع تر بگیر. برای مایا هم بستگی به نوع کار و رندر داره. اگر می خوای سنجیده تر تصمیم بگیری همون فروشگاهی که لینک دادم کارشناس فروش خبره و بسیار خوش برخوردی داره به نام دارابی جاه. از مشورت باهاش پشیمان نخواهی شد. در ضمن رم cl7 هم دارند.

لینک به دیدگاه

بنابر این مادربورد رو بهتر بردار. مثلا گیگا یا ایسوس h81. یکی از دوستان توی انجمن گذاشته بود برای فروش. اگر گارانتی سازگار یا ویستا باشه ارزش داره.

اگر بنا هست آبجکتهای زیادی ویرایش و توسط نرم افزار ارسال بشن به page gile بزرگ و در نتیجه فضای خالی روی درایو پرسرعت نیاز خواهی داشت، پس اس اس دی با ظرفیت بیشتر بگیری بهتره. رم با تایمینگ کمتر بگیر.برای کورل و ایلاستریتور گرافیک کوادرو از گرافیکهای بازی ضعیف تر هست. توصیه می کنم گرافیگ با رم بیشتر و یا سریع تر بگیر. برای مایا هم بستگی به نوع کار و رندر داره. اگر می خوای سنجیده تر تصمیم بگیری همون فروشگاهی که لینک دادم کارشناس فروش خبره و بسیار خوش برخوردی داره به نام دارابی جاه. از مشورت باهاش پشیمان نخواهی شد. در ضمن رم cl7 هم دارند.

مادربرد رو ASRock انتخاب کردم چون سیستم قراره وصل به شبکه بشه و به نظرم مکانیزم Xfast LAN کارآمد تر اومد‌‌. ولی احتمالا تجدید نظر کنم.

برای SSD بین مدلی که گفتم و Adata SP600 - 128GB دودلم؛ قیمت هاشون یکیه ولی سرعت ها و حجم هاشون خیلی تفاوت داره.

رم رو احتمالا به G.skill با CL7 تغییر بدم.

برای کارت گرافیک چه کارتی رو پیشنهاد میدین؟

لینک به دیدگاه

اس اس دی 64 ورنداری بهتره فعلا اصلا خرجش نکن بعد یه 128 بگیری.

فن اظافی نگیر.

اون مانیتور هم من باهاش کار نکردم اما فک کنم زیادی داغون باشه

لینک به دیدگاه

Xfast Lan چیز یگانه ای نیست. Msi و ایسوس هم network geni و turbo lan دارند. مادربردهای ارزان قیمت از نظر امکانات عمومی خیلی به هم نزدیک اند.بهتره مادربردی بگیری با مدار تغدیه بهتر و کلا بادوام تر.

چون کار رندر و زیر بار بودن طولانی مدت نداری به خنک کننده ی پردازنده نیاز نداری. نمایشگر مورد نظر همانطور که دوستمان گفت خوب نیست. توی مجتمع ایران طبقه ی زیر همکف پک سیستم نمایشگر کارکرده زیاد دارن. قیمتها هم مناسبه. اگر حضوری بری می تونی به قول معروف سوا کنی و تمیزش رو برداری. شماره ش02188939167.

برای گرافیک اول رایانه رو اسمبل کن. اگر واقعا کم آورد گرافیک ddr3 4g بگیر. برای نوع کارت حجم رم مهم تره مگر این که روی نرم افزارهات افزونه ی خاصی نصب کرده باشی. تاکید می کنم پیش از گرافیک خریدن با گرافیک آنبورد با رایانه کار کن احتمالا نیاز نخواهی داشت. اگر پیشتر با گرافیک ضعیف نتونستن کار کنن رایانه شون هم به ویژه از نظر رم ضعیف بوده.

لینک به دیدگاه

اس اس دی 64 ورنداری بهتره فعلا اصلا خرجش نکن بعد یه 128 بگیری.

فن اظافی نگیر.

اون مانیتور هم من باهاش کار نکردم اما فک کنم زیادی داغون باشه

Xfast Lan چیز یگانه ای نیست. Msi و ایسوس هم network geni و turbo lan دارند. مادربردهای ارزان قیمت از نظر امکانات عمومی خیلی به هم نزدیک اند.بهتره مادربردی بگیری با مدار تغدیه بهتر و کلا بادوام تر.

چون کار رندر و زیر بار بودن طولانی مدت نداری به خنک کننده ی پردازنده نیاز نداری. نمایشگر مورد نظر همانطور که دوستمان گفت خوب نیست. توی مجتمع ایران طبقه ی زیر همکف پک سیستم نمایشگر کارکرده زیاد دارن. قیمتها هم مناسبه. اگر حضوری بری می تونی به قول معروف سوا کنی و تمیزش رو برداری. شماره ش02188939167.

برای گرافیک اول رایانه رو اسمبل کن. اگر واقعا کم آورد گرافیک ddr3 4g بگیر. برای نوع کارت حجم رم مهم تره مگر این که روی نرم افزارهات افزونه ی خاصی نصب کرده باشی. تاکید می کنم پیش از گرافیک خریدن با گرافیک آنبورد با رایانه کار کن احتمالا نیاز نخواهی داشت. اگر پیشتر با گرافیک ضعیف نتونستن کار کنن رایانه شون هم به ویژه از نظر رم ضعیف بوده.

تمامی قطعات باید یکجا و آکبند تهیه بشن.

درایو SSD رو هم با Kingston SSDnow V300 - 120GB عوض میکنم.

با توجه به شرایط محل استفاده و اینکه سیستم باید حداقل چند سال دوام بیاره، خرید فن و کولر اضافی ضروریه.

خودم هم از نزدیک با این مدل ایکس ویژن کار نکردم ولی مشخصات مانیتور رو از سایت مادیران گرفتم و با مدل هم قیمت سامسونگ مقایسه کردم؛ از لحاظ دقت تصویر و کنتراست و شدت روشنایی هیچ تفاوتی نبود و دلیل انتخاب این مدل زمان پاسخگویی کمتر، ورودی DVI و داشتن بلندگو های استریو بود.

در رابطه با نیاز به گرافیک قوی هم کاملا مطمئنم؛ چون ۲ تا سیستم با کانفیگ های زیر کاملا از اجرای نرم افزار های مورد نظر عاجزن و به طور مداوم هنگ میکنن:

Intel Pentium G2020

4GB RAM

nVIDIA GeForce GT520 - 1GB

Intel Core i5 - 2400

8GB RAM

Onboard Graphic

اگه کارت گرافیک یا مانیتور بهتری تو این رنج سراغ دارین ممنون میشم پیشنهاد بدین

لینک به دیدگاه

رم رو خودم هم بالاتر گفتم نظرم رو همین مدل Gskill هست؛ ولی مطمئنید که GT730 با نصف قیمت از K620 بهتر عمل میکنه؟؟؟

یعنی تو این زمینه مقدار حافظه مهم تر از قدرت پردازشه؟

لینک به دیدگاه

من کوادرو رو چند وقت پیش گرفتم برای سنجش توانش و مقایسه با گرافیک های معمولی و نیز گرافیکهای قوی مخصوص بازی.یکی از دوستان هم که کارش مدل سازی سه بعدی هست کمک می کنه. برای نرم افزارهای تدوین که فوق العاده ضعیف هست. تنها جایی که قدرتش رو نشان داد صحنه های متحرک سنتزی هست. مثل تیتراژهای متحرک و انیمیشن. امروز با گرافیک آنبورد z97 دلوکس مقایسه کردم با این برنامه ها
Adobe illustrator
adobe photoshop
edius pro 7
تفاوتی حس نکردم. حتی وقتی رم بیشتری به گرافیک آنبورد اختصاص دادم کوادرو عقب افتاد. برای کاری که می خوای به جز مایا حجم حافظه ی گرافیک مهمتر از پردازنده ش هست. حتی برای نرم افزارهای مدل سازی و انیمیشن سه بعدی هم همیشه کوادرو بهترین نیست. بستگی به نوع کار و موتور رندر داره.
خریدش تنها سودی که برام داشت این بود که از شر افسانه ای که همکارانم ازش ساخته بودند آسوده بشم. الان یک gtx 660 دارم که چندین برابر این مدل کوادرو کارایی داره. فکر می کنم برای انیمیشن و متحرک سازی سه بعدی در کنار فایرپرو بی رقیب هست. برای بقیه ی موارد کارایی نداره.

لینک به دیدگاه

من کوادرو رو چند وقت پیش گرفتم برای سنجش توانش و مقایسه با گرافیک های معمولی و نیز گرافیکهای قوی مخصوص بازی.یکی از دوستان هم که کارش مدل سازی سه بعدی هست کمک می کنه. برای نرم افزارهای تدوین که فوق العاده ضعیف هست. تنها جایی که قدرتش رو نشان داد صحنه های متحرک سنتزی هست. مثل تیتراژهای متحرک و انیمیشن. امروز با گرافیک آنبورد z97 دلوکس مقایسه کردم با این برنامه ها

Adobe illustrator

adobe photoshop

edius pro 7

تفاوتی حس نکردم. حتی وقتی رم بیشتری به گرافیک آنبورد اختصاص دادم کوادرو عقب افتاد. برای کاری که می خوای به جز مایا حجم حافظه ی گرافیک مهمتر از پردازنده ش هست. حتی برای نرم افزارهای مدل سازی و انیمیشن سه بعدی هم همیشه کوادرو بهترین نیست. بستگی به نوع کار و موتور رندر داره.

خریدش تنها سودی که برام داشت این بود که از شر افسانه ای که همکارانم ازش ساخته بودند آسوده بشم. الان یک gtx 660 دارم که چندین برابر این مدل کوادرو کارایی داره. فکر می کنم برای انیمیشن و متحرک سازی سه بعدی در کنار فایرپرو بی رقیب هست. برای بقیه ی موارد کارایی نداره.

خیلی ممنون از نظرتون؛ بنابراین با این بودجه و شرایط میشه کانفیگ رو به این تغییر داد:

FanDeepCool XFan 120 L/B + Cougar CFD-120

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از نظرتون؛ بنابراین با این بودجه و شرایط میشه کانفیگ رو به این تغییر داد:

Fan: DeepCool XFan 120 L/B + Cougar CFD-120

خوهش می کنم.بله. این از اولی خیلی بیشتر مناسب کارت هست. پاور هم با توجه به گارانتی و خدمات به نطرم گرین بهتره. ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

خوهش می کنم.بله. این از اولی خیلی بیشتر مناسب کارت هست. پاور هم با توجه به گارانتی و خدمات به نطرم گرین بهتره.

با وجود اینکه مطمئن شدم سرعت و حجم حافظه تو این کار مهم تره؛ ولی هنوز با توجه به حضور هر چند ضعیف Maya تو لیست نرم افزار ها یه مقدار فکرم مشغوله. :-?

از یه طرف هم هر چی فکر کردم نفهمیدم تو یه کارگاه تولید پارچه و لباس چه استفاده ای از Maya میتونن داشته باشن! :wacko:

.

در مورد پاور هم قطعاً گرین گارانتی و خدمات بهتری داره؛ ولی کورسیر کیفیت ساخت بالاتر و توان خروجی خیلی بیشتری نسبت به هم قیمت های خودش داره. :huh:

همچنان در مورد پاور دو دلم . . . :I Do not Know:

لینک به دیدگاه

با وجود اینکه مطمئن شدم سرعت و حجم حافظه تو این کار مهم تره؛ ولی هنوز با توجه به حضور هر چند ضعیف Maya تو لیست نرم افزار ها یه مقدار فکرم مشغوله. :-?

از یه طرف هم هر چی فکر کردم نفهمیدم تو یه کارگاه تولید پارچه و لباس چه استفاده ای از Maya میتونن داشته باشن! :wacko:

.

در مورد پاور هم قطعاً گرین گارانتی و خدمات بهتری داره؛ ولی کورسیر کیفیت ساخت بالاتر و توان خروجی خیلی بیشتری نسبت به هم قیمت های خودش داره. :huh:همچنان در مورد پاور دو دلم . . . :I Do not Know:

احتمالا می خوان روی پارچه مثل مانی و بهزاد نقش های خیال انگیز بزنن!

حتی برای کارهای سه بعدی هم همیشه کوادرو بهتر عمل نمی کنه. با خیال آسوده همون گرافیک 4 گیگ رو بگیر. پاورهای vs کورسر oem شون احتمالا با سری های axو hx فرق می کنه و کیفیت ساخت اونها رو ندارن. محض اطمینان می تونی از آرمین بپرسی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...