رفتن به مطلب

sli و تاثیر آن بر پردازنده وبازی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من یه کارت گرافیک gtx 980 دارم در صورت sli کردن دو عدد از این کارت باید پردازنده را هم ارتقا بدم؟ پردازنده من:i5 4690k بعد چه بازی هایی از sli پشتیبانی میکنن؟

ویرایش شده توسط ALI.F.G
لینک به دیدگاه

سلام دوستان من یه کارت گرافیک gtx 980 دارم در صورت sli کردن دو عدد از این کارت باید پردازنده را هم ارتقا بدم؟ پردازنده من:i5 4690k بعد چه بازی هایی از sli پشتیبانی میکنن؟

بی ادبی نباشه ها ولی من موندم کارایی شما چی هست که احساس کردی GTX 980 کمه براش

اگر گیمر هستی باید بگم که تمام کیم ها قابلیت ساپورت SLI ندارن یا اگر هم دارن باید بری Patch نصب کنی تا ساپورت کنن 

لینک به دیدگاه

بستگی به رزولوشن داره در 4k گلوگاه میشه و باید اورش کنی و یا i7 بگیری.

اگرم برا full HD میخوای 980 حالا حالاها کافیه.

sli هم دیگه مشکلات قبلو نداره به اون صورت و انویدیا موقعی که درایور جدید میده sli رو هم بروز میکنه.

لینک به دیدگاه

اگه رزولوشن 1080p || 2k استفاده میکنی که اصلا نیاز نداری اگه 4k کار میکنی و احساس میکنی یکیش کم میاره بعد برو اظافه کن ... رمت هم کمتر از 16نباشه(البته ترجیحا) ... 4690k رو هم از نظر من اور نکن بفروش برو یه 4790k بگیر .

ویرایش شده توسط NO_TIME_FOR_RELOADING
لینک به دیدگاه

اگر گیمر هستی باید بگم که تمام کیم ها قابلیت ساپورت SLI ندارن یا اگر هم دارن باید بری Patch نصب کنی تا ساپورت کنن

ویرایش شده توسط ALI.F.G
لینک به دیدگاه

من منظورم 4k هست البته که در fullhd این کارت زیاد هم هست ولی در رزولوشن بالاتر در آینده احتیاج میشه 

لینک به دیدگاه

کسی هست که بتونه توضیح کامل در باره ی sli داشته باشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یک عدد کارت 980 برای اجرای تمامی بازی های رو زدر qhd کافی است و شاید سال دیگه نیاز باشه برای 2k به sli ودر 1080 اصلا استفاده از دو عدد از این کارتها پیشنهاد نمیشه و شما ضمنا برای sli در چنین سطح پردازش گرافیکی به یک cpu قدرتمند  نیاز دارید که بررسی ها نشون داده برای اجرای 1080 ,  و رزولوشن 2k که امروزه داره کم کم استانداردمیشه کارت 980 /970 کاملا کافی هستند و sli فقط برای 4k پیشنهاد میشه -

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بنظر من که قعلا نیازی نداری ، بزار سال دیگه همه رو با هم عوض کن... قطعات بمرات بهتری در پیش رو هست...  ^_^

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...