رفتن به مطلب

مشکل با R9 270 ASUS DC

**pouya**
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان امروز این کارت r9 270 dcu oc  رو گرفتم.نصب کردم با درایور داخل جعبش بدون مشکل کار کرد تو فورمارک بازی و...

تو بازی dying light  تو حالت مکس داشت 40 تا 60 فریم داشت میداد الان خواستم درایور جدیدش رو بگیرم.بعد نصب تو همون dying light فریم اومده زیر 30 .

و یه مشکل دیگه.قبل این کارت intel hd 4600  نصب بود رو سیستم.وقتی درایور گرافیک رو میخوام پاک کنم صفحه سیاه میشه و فقط هر چند ثانیه یبار موس یه چشمه میاد . میره و باید دوباره dvi  رو به intel hd  وصل کنم تا بالا بیاد.

لطفا کمک کنید.

ویرایش شده توسط **pouya**
لینک به دیدگاه

سلام شما با یک نرم افزار خوب درایور گرافیک رو پاک کنید بعد درایور جدید رو نصب کنید.

این نرم افزار خوبه.

Display Driver Uninstaller

لینک به دیدگاه

قبلا کابل مانیتور به کجا وصل بوده؟برو بایوس کامپیوتر را ریست کن یعنی به حالت پیش فرض برگردون وبعد کابل مانیتور را وصل کن به گرافیک مشکلت حل میشه

لینک به دیدگاه

با درایور انیستالر هم پاک کردم و دوباره اخرین درایور رو نصب کردم ولی بازم فریم کمی میگیرم

لینک به دیدگاه

با درایور انیستالر هم پاک کردم و دوباره اخرین درایور رو نصب کردم ولی بازم فریم کمی میگیرم

سلام

بقیه مشکلاتی که گفتین حل شد؟

الان فقط مشکل فریم دارین؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فقط تو همین بازی؟ یا همه بازی ها و بنچمارکا این مشکلو داری؟

لینک به دیدگاه

دوستان مشکل قبلی با تعویض ویندوز درست شد.اما یه مشکل جدید پیش اومده.

من با مانیتور خودم  یعنی 2253TQکه تست میکنم تو 1080P مشکلی نداره و به خوبی اجرا میشه اما وقتی با مانیتور برادرم که ASUS و1MS  هست تصویر یکم کش میاد و بهم ریخته میشه بعضی جا ها هم وقتی موس پاینه و بالامیارم حالت کرش کردن اتفاق میافته

بنظرتون این ایراد از چیه؟ممکنه همون ایراد معروف تو سری DCU  باشه؟

لینک به دیدگاه

سعی کردم بندازم اما اینقدر سریع اتفاق میافته تو عکس و فیلم نمیافته اما برا منی که بازی میکنم کاملا معلومه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...