رفتن به مطلب

چگونه از حافظه SSD لپ تاپم به عنوان کش استفاده کنم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت کاربران محترم.

لپ تاپم مدل G551JM. برند ASUS  هستش.

سوالی داشتم از دوستان . می خواستم بدونم چطوری میشه از حافظه SSD 24 گیگاباتی لپ تاپم به عنوان کش استفاده کنم تا ویندوز و برنامه های نصبی روی لپ تاپ زودتر لود بشن.؟من بعد از نصب ویندوز 8.1  64 بیتی ssd  رو از قسمت Disk Managmant  از حالت Unalocate  به عنوان یک درایو درآوردم. حالا نمی دونم چطوری مشیه به عنوان کش ازش استفاده کردن لطفا دوستان راهنمایمم کنید.

ممنون

ویرایش شده توسط hosseinkhorashadi
لینک به دیدگاه

اینجا توضیح داده شده. باید پس از نصب درایورها و بروزرسانی شون از درایو c پوشه ی

esupport\edriver

express cache رو نصب و فعال کنی.http://www.tall-paul.co.uk/2013/05/01/enabling-expresscache-on-the-asus-ux32a/

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

اینجا توضیح داده شده. باید پس از نصب درایورها و بروزرسانی شون از درایو c پوشه ی

esupport\edriver

express cache رو نصب و فعال کنی.http://www.tall-paul.co.uk/2013/05/01/enabling-expresscache-on-the-asus-ux32a/

میشه بیشتر توضیح بدین؟

لینک به دیدگاه

میشه بیشتر توضیح بدین؟

وقتی درایورها رو نصب می کنی این پوشه رو داری؟

C:\eSupport\eDriver\Software\Others\Intel\IRST\Vista64_Win7_64_Win8_64_11.5.0.1207

فایل اجرایی رو از توش نصب و رایانه رو ریبوت کن.

بعد از پوشه ی زیر express cache رو اجرا کن

C:\eSupport\eDriver\Software\Others\other\ExpressCache\Win8_64_1.0.86

لینک به دیدگاه

من همه درایورها رو نصب کردم. ولی همچین آدرسی رو لپ تاپم نیست.چیکار باید بکنم. عبارت ExpressCache رو هم سرچ کردم تو سیستمم ولی چیزی پیدا نکردم.

لینک به دیدگاه

من همه درایورها رو نصب کردم. ولی همچین آدرسی رو لپ تاپم نیست.چیکار باید بکنم. عبارت ExpressCache رو هم سرچ کردم تو سیستمم ولی چیزی پیدا نکردم.

شب خوش

اول دیسک درایورهای اصلی رو داری؟

توی این دیسک یا توی پوشه ی program files

ببین express cache یا condusiv technologies هست یا نه. اگر نیست از روی سایت سازنده دانلودش کن. بعد از نصب باید با دستور diskpart که همان disk management تحت کامند هست اس اس دی رو پاک و به عنوان کش تعریف کنی. دستورهاش رو حفظ نیستم. فردا خواهم یافت و همینجا خواهم گذاشت.

اگر روی برچسپها و یا کاتالوگش نگاه کنی ببینی توسعه دهنده ی اکسپرش کش چی هست بهتر می تونم راهنمایی کنم.

یا اینکه تیم ویور و اینترنت پرسرعت داشته باشی و اجازه بدی یک نگاهی ش کنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

توي همون برنامه Intel rapid storage Technology يا همون IRST هم ميشه فعال کرد به گمانم ! يه بار خيلي وقت پيش اين کار رو کردم ولي الان درست خاطرم نيست .

فکر کنم گوگل کنيد سريعتر به نتيجه برسيد.

لینک به دیدگاه

توي همون برنامه Intel rapid storage Technology يا همون IRST هم ميشه فعال کرد به گمانم ! يه بار خيلي وقت پيش اين کار رو کردم ولي الان درست خاطرم نيست .

فکر کنم گوگل کنيد سريعتر به نتيجه برسيد.

IRST روی بایاس نوتبوکها نیست فکر کنم.مشکل دوستمان این هست که درایو کش رو آمده به عنوان یک درایو کاری تعریف و یک حرف بش منسوب کرده. اکسپرس کش در چنین حالتی کار نخواهد کرد.
لینک به دیدگاه

شب خوش

اول دیسک درایورهای اصلی رو داری؟

توی این دیسک یا توی پوشه ی program files

ببین express cache یا condusiv technologies هست یا نه. اگر نیست از روی سایت سازنده دانلودش کن. بعد از نصب باید با دستور diskpart که همان disk management تحت کامند هست اس اس دی رو پاک و به عنوان کش تعریف کنی. دستورهاش رو حفظ نیستم. فردا خواهم یافت و همینجا خواهم گذاشت.

اگر روی برچسپها و یا کاتالوگش نگاه کنی ببینی توسعه دهنده ی اکسپرش کش چی هست بهتر می تونم راهنمایی کنم.

یا اینکه تیم ویور و اینترنت پرسرعت داشته باشی و اجازه بدی یک نگاهی ش کنم.

توی گوگل سرچ کردم و اینو ExpressCashe_Win8_64_VER10100.zip از سایت ایسوس گرفتم و نصبش کردم.و الان توی درایو C: این پوشه condusiv technologies رو دارم.حالا باید چیکار کنم.؟ در ضمن قبلش از طریق disk management حافظه SSD  رو که به عنوان درایو بود و یک حرف بهش اختصاص داده شده بود رو Delete ش کردم و Unaloucat شد.

لینک به دیدگاه

مشکلی نداره. شما هر موقع آنلاین هستین اعلام کنید وقتشو تا من هم همون زمان بیام و از طریق تیم ویور متصل شوید.

لینک به دیدگاه

مشکلی نداره. شما هر موقع آنلاین هستین اعلام کنید وقتشو تا من هم همون زمان بیام و از طریق تیم ویور متصل شوید.

روشش رو می‌نویسم اگر نتونستی بین ساعت ۱۹:۴۵ تا ۲۱ وقتم آزاده.

commad رو تحت ادمین اجرا کن. توی ویندوز ۸.۱ راست کلیک روی منوی آغاز (start) , گزینه‌ی command promt -admin

دستورهای زیر رو به ترتیب اجرا کن:

diskpart

listdisk این دستور دیسکهای رایانه رو نشان می‌ده. ببین شماره‌ی اس‌اس‌دی چنده. بیانگار شماره‌ش m باشه. توی دستورهای بعدی لازم می‌شه.

select disk m

clean

exit

از diskpart بیرون می‌آد و همچنان توی محیط command هست.

با دستور cd برو به مسیر برنامه‌ی توسع دهنده‌ی اکسپرش کش. احتمالا چنین چیزی هست:

cd C:\Program Files\Condusiv Technologies\ExpressCache

از اون جا دستور زیر رو اجرا کن. اگر پیغام خطا داد که پارمتر کم داره جلوش شماره‌ی دیسک اس‌اس‌دی رو بنویس.

ECCmd -partition

بعد از محیط فرمان بیرون بیا و رایانه رو ریبوت کن.

دو تا برنامه‌ی دیگه هم هست که می‌تونی باش مدیریت کنی. باید از دیسک راه‌اندازهای رایانه‌ت یا وبگاه سازنده ببینی و دانلود کنی. نام دقیق‌ش رو نمی‌دونم ولی همچین چیزی هست:

intel rapid storage technology که می‌شه باش ببینی اس‌‌اس‌دی کش شده یا نه.

intel rapid start

پ.ن یک فایل ورد دارم نمی‌تونم پیوست کنم. کپی‌پیست هم که می‌کنم متن و قالب صفحه به هم می‌ریزه. نمی‌دونم مشکل چیه.

رایانه‌های ایسوس از توسعه‌دهنده‌ی condusiv technilogies استفاده می‌کنند. دست کم هر چی من دیدم این‌طور بوده. اگر رایانه‌ات توسعه دهنده‌ی دیگری داره دستورها کمی فرق می‌کنه. مثلا ممکنه بخواد intel rapid start رو هم کمی دستکاری کنی برای start up ویندوز.

همچنین ممکنه پس از فعال شدن اکسپرس کش سرعت خواب رفتن و بیدار شدن رایانه کم بشه. اون هم راه داره. با disk management درست می‌شه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...