رفتن به مطلب

نظر مشورتى براى كارت Zotac GTX 970 AMP! Omega CORE

اشتراک گذاری

Recommended Posts

ممنون، مرسى از همه ى دوستانى كه لطف داشتند و راهنمايى كردند، من پاسخم رو گرفتم. :D @};-

آرمین جان نتیجه نهایی رو برا منم پیام خصوصی کن چون سر در گم هستم واسه خرید

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk

ویرایش شده توسط FAZEL77
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام آرمین جان من تجربه AMP Extrem Core Edition رو دارم و باید بگم از لحاظ صدای فن که کلا صدایی نداره و کاملا سایلنت هستش از نظر دما هم تقریبا خوبه و تا حدود 70 درجه گرم میشه. البته چون دور فن اتوماتیکش خیلی خیلی پایینه میشه دور فن رو بالا برد و دما رو کمتر کرد و همچنان خیلی کم صدا باقی بمونه. و حتی دور فنش در 100% فقط 2400 دور هستش در حالی که از 1500 دور هم پایینتر نمیاد. که البته با ادیت بایوسش میشه مینیممش رو تا 1000 پایین آورد و ماکسیممش رو هم تا 3700 دور بالا برد!!

ولی نکته تفاوت اصلی این کارت با سری AMP Extreme اولیه اینه که کانکتور پاورش از دو تا 8 پین به 2 تا 6 پین کاهش پیدا کرده و ماکسیمم پاوری که بدون تغییر بایوس میشه بهش داد  فقط 160 وات هستش!! که این قضیه اورکلاک پذیری این کارت رو خیلی تحت تاثیر قرار داده.

اگر نیاز به استفاده از حد اکثر قدرت این کارت باشه باید با ادیت بایوس هم ماکسیمم پاورش رو افزایش داد و هم ماکسیمم دور فنش رو.

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

سلام آرمین جان من تجربه AMP Extrem Core Edition رو دارم و باید بگم از لحاظ صدای فن که کلا صدایی نداره و کاملا سایلنت هستش از نظر دما هم تقریبا خوبه و تا حدود 70 درجه گرم میشه. البته چون دور فن اتوماتیکش خیلی خیلی پایینه میشه دور فن رو بالا برد و دما رو کمتر کرد و همچنان خیلی کم صدا باقی بمونه. و حتی دور فنش در 100% فقط 2400 دور هستش در حالی که از 1500 دور هم پایینتر نمیاد. که البته با ادیت بایوسش میشه مینیممش رو تا 1000 پایین آورد و ماکسیممش رو هم تا 3700 دور بالا برد!!

ولی نکته تفاوت اصلی این کارت با سری AMP Extreme اولیه اینه که کانکتور پاورش از دو تا 8 پین به 2 تا 6 پین کاهش پیدا کرده و ماکسیمم پاوری که بدون تغییر بایوس میشه بهش داد  فقط 160 وات هستش!! که این قضیه اورکلاک پذیری این کارت رو خیلی تحت تاثیر قرار داده.

اگر نیاز به استفاده از حد اکثر قدرت این کارت باشه باید با ادیت بایوس هم ماکسیمم پاورش رو افزایش داد و هم ماکسیمم دور فنش رو.

بهمن جان

ممنونم از نظر خوب و فنى كه دادى، شكى نيست كه مدل Extreme اين كارت حرف نداره، اگر موجود مي بود و بودجه ام ميرسيد حتما" مدل Extreme رو ميگرفتم، اما اين كارتى هم كه دوستان توضيح دادند روى 1400 دور، بر فرض با تغيير بايوس روي 1000 دور بچرخه، كلى گرد و خاك راهى كيس خواهد كرد. فنهاى توى كيس من حتى فنهاى روى رادياتورم در 90 درصد اوقات خاموش هستند و در 10 درصد باقى مانده حداكثر روى 300 تا 500 دور گردش دارند، كه صداش اذيتم نكنه، براى همين وجود سه فن 9 سانتى در 1400 دور بقل گوشم ريسك داره. :)

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

بهمن جان

ممنونم از نظر خوب و فنى كه دادى، شكى نيست كه مدل Extreme اين كارت حرف نداره، اگر موجود مي بود و بودجه ام ميرسيد حتما" مدل Extreme رو ميگرفتم، اما اين كارتى هم كه دوستان توضيح دادند روى 1400 دور، بر فرض با تغيير بايوس روي 1000 دور بچرخه، كلى گرد و خاك راهى كيس خواهد كرد. فنهاى توى كيس من حتى فنهاى روى رادياتورم در 90 درصد اوقات خاموش هستند و در 10 درصد باقى مانده حداكثر روى 300 تا 500 دور گردش دارند، كه صداش اذيتم نكنه، براى همين وجود سه فن 9 سانتى در 1400 دور بقل گوشم ريسك داره. :)

آفرین خوشم میاد که در انتخاب قطعات با نهایت تیز بینی عمل میکنی واقعا حرفه ای هستی :x

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهمن جان

خواهش میکنم آرمین جان صدای فن هاش خیلی خیلی کمه و من در محیط کاملا سایلنت هم تست کردم و شنیده نمیشن. با این تفاصیل به نظرم برای شما کارتی مثل Asus یا MSI که فنشون خاموش میشه مناسبتر باشه

لینک به دیدگاه

آرمین جان چه به صدا حساسی !! منم کیسم در فاصله نیم متری هست با 6 تا فن داخلش در دور 1500  زیاد صدا نداره!

بالای دور 1000 صدا فقط میده

ویرایش شده توسط amooo
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...