رفتن به مطلب

بدنه آلومينيومى كول پد تاثيرى در خنك كنندگى داره؟

asadaga
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان به نظرتون كول پد هايى كه بدنه آلومينيوى داران نسبت به اونايى كه بدنه تورى و فلزى دارن در خنك نگه داشتن لپ تاب

تاثير دارن يا تبليغاته؟

مثلا كول پد هاى زير داراى بدنه آلومينيومى هستن

Deep cool n8 ultra

Deep cool. N8

Deep cool n9

Deep cool x8

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من تجربه شخصی ندارم فقط نظرم رو میگم

اگه کول پدهای الومینیومی امتحان پس دادن و بنچمارکی چیزی ازشون هست که خوب جای بحث نمیمونه

نظر خودم: بدلیل اینکه همیشه فلزات گرما رو بهتر از مواد دیگه به خودشون جذب میکنند به نظرم عملکر بدتری نسبت به مشابه پلاستیکی باید داشته باشند 

چون گرما در اطراف لپ تاپ بخاطر دلیلی که گفتم باقی میمونه و دیر تر این گرما از لپ تا دور میشه 

اما مورد پلاستیکی فقط بخاطر فن بزرگشون گرمای خروجی از لپ تاپ رو به سرعت از محیط اطراف دور میکنه و در نتیجه این سیکل بهتر انجام میشه

لینک به دیدگاه

خود آلومینیوم به تنهایی تأثیر داره؛ ولی نه به صورت خیلی محسوس. :)

البته تو این کول پد های آلومینیومی دیپ کول یه مسئله ی کوچیکی لحاظ شده که همراهیش با این سطح آلومینیومی نتیجه ی فوق العاده خوبی داره و اون جهت دار بودن پره های روی سطح هست. :cool:

این پره ها باعث میشن جریان هوا مسیر مشخصی داشته باشه و حرارت به خوبی روی تمام سطح رسانای آلومینیوم پخش و از مسیر مشخصی خارج بشه. ;)

خودم شخصاً مدل N8 رو داشتم و دیدم که نسبت به مدل های پلاستیکی یا مدل هایی که به جای این پره ها از توری فلزی استفاده میکنن؛ خیلی قوی تر عمل میکنه! ^_^

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...