رفتن به مطلب

انتخاب ssd

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

برای لپ تاپم قصد خرید حافظه ssd دارم. مدل لپ تاپم msi ge60 2oe است. و دارای دو درگاه msata است. به نظر شما حافظه ssd رو با حجم 128 بگیرم یا 256؟ چون سرعت 256 بعضی از مدل ها به نسبت 128 بیشتر است.

ثانیا چه مدلی رو بگیرم؟

بودجه هم بستگی به تفاوت سرعت مدل های پیشنهادی داره. اگر تفاوت سرعت فاحش باشه از نظر بودجه مشکلی ندارم.

لینک به دیدگاه

ممنون از جوابتون

تا اونجایی که می دونم( مطمئن نیستم ) سری pro با پورت msata ساخته نشده.

لینک به دیدگاه

دو تا 128 گیگ بگیر رید0 کن.

توی بازار پلکستور و ایدیتا گیر می آد.

لینک به دیدگاه

پس اگر دو تا 128 بگیرم و raid کنم سرعت بهتری نسبت به 256 دارم؟ تو بازار samsung evo و یا crucial m550 پیدا نمیشه؟

لینک به دیدگاه

دو تا 128 گیگ بگیر رید0 کن.

توی بازار پلکستور و ایدیتا گیر می آد.

پس اگر دو تا 128 بگیرم و raid کنم سرعت بهتری نسبت به 256 دارم؟ تو بازار samsung evo و یا crucial m550 پیدا نمیشه؟

لینک به دیدگاه

از نظر قیمت 128 حدود 350 هست و 256 حدود 600. بله با رید0 سرعت بهتر می شه. من توی بازار جز اون دو تایی که گفتم ندیده ام. البته بدون گارانتی بگردی گیر می آد. یک مساله هم هست که به ناسازگاری های پیش بینی نشده مربوط می شه. از هر جا می خری به شرط سازگاری بخر. خودشون ببندند روی نوتبوک اگر مشکلی بود عوض کنند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر Samsung 850 Evo 250GB msata پيدا کنيد خيلي عالي هست ...

لینک به دیدگاه

از نظر قیمت 128 حدود 350 هست و 256 حدود 600. بله با رید0 سرعت بهتر می شه. من توی بازار جز اون دو تایی که گفتم ندیده ام. البته بدون گارانتی بگردی گیر می آد. یک مساله هم هست که به ناسازگاری های پیش بینی نشده مربوط می شه. از هر جا می خری به شرط سازگاری بخر. خودشون ببندند روی نوتبوک اگر مشکلی بود عوض کنند.

از نظر سرعت مدل های adata تفاوت زیادی با سامسونگ دارند؟ بهترین مدل adata کدوم است؟

ویرایش شده توسط amirfakhrian
لینک به دیدگاه

بستگی به نوع کاربرد و بردی که درایو روش نصب می شه داره. توی رابط ساتا3 sx910 با 850evo رو مقایسه کرده ام و خیلی به هم نزدیک هستند. برای msata امکان چنین مقایسه ای نداشته ام.

از نظر اعتبار adata کاستی نداره. یک زمانی توی بازار خوش قیمت ترین اس اس دی های ساتا3 سری s5xx ایدیتا بودند. رایانه هایی که اون زمان با p67 اسمبل کرده ام هنوز با همین ها دارند به خوبی کار می کنند. شخصا حتی یک مورد هم خرابی یا ایراد ازشون ندیده ام. به علاوه اگر کاربری خاصی با رایانه نداری همون یکی ش هم برات بس هست. اگر گیر بیاد sx بهتره.

اگر مقایسه ی کلی از اس اس دی ها می خوای اینجا رو ببین.

http://www.harddrivebenchmark.net/high_end_drives.html

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...