رفتن به مطلب

خریدار GTX 970

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

970 gigabyte winforce oc نمیخوای؟

قیمت؟

لینک به دیدگاه

قیمت؟

منم دقیقا همین مدل رو دارم.

970 gigabyte winforce oc

آکبند هست با گارانتی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم دقیقا همین مدل رو دارم.

970 gigabyte winforce oc

آکبند هست با گارانتی

قیمت ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان قیمت هاتون زیر 900 باشه 

لینک به دیدگاه

دوستان قیمت هاتون زیر 900 باشه 

970 زیر 900 تومن هم مگه داریم؟ :blink:

داش دسته سوم هم فکر نکنم باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

970 زیر 900 تومن هم مگه داریم؟ :blink:

داش دسته سوم هم فکر نکنم باشه

دسته دوم یعنی قیمت 40 درصد زیر قیمت بازار باشه !

ماشین تاحالا خرید و فروش نکردید ؟ فکر کن c200 بگیری 280 فردا بخوای بفروشی بالای 210 کسی نمیخره دوست عزیز ! 70 تومن ضرر کردی !

لینک به دیدگاه

ماشین تاحالا خرید و فروش نکردید ؟ فکر کن c200 بگیری 280 فردا بخوای بفروشی بالای 210 کسی نمیخره دوست عزیز ! 70 تومن ضرر کردی !

درود بر روح و روانت. پس برو بجای 970 یدونه مزراتی گیبلی بخر وصل کن به  کیست تا توی بازی +10K فریم بگیری!

امیدوارم بتونی با 900 تومن این کارتو بخری تا بعد یه هفته خودم با 600 تومن ازت وردارم.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز پیشنهاد بنده اینه  یه تجدید نظر تو قیمتت بکنی

با 900 تومن 970 تصادفی هم نمیدن

ارزون ترین مدل زوتک هستش که فکر نکنم کسی زیر 1 تومن دست دوش رو بده

اون مثال ماشینتون هم قیاس مع الفارق بود

مثلا من بگم شما طلا میخری امروز فردا میبری میفروشی زیر 10 درصد ضرر میکنی شاید سود هم بکنی   :wacko:  ( ربطی نداره به هم )

خود دانید

ایشالا که پیدا کنید

ویرایش شده توسط Operator
لینک به دیدگاه

دسته دوم یعنی 30 درصد.

داش کسی یک هفته الی 1 ماه  کارت گرافیک داشته باشه 30 درصد که چه عرض کنم فکر نکنم با 10 درصد هم بفروشه اونوقت شما قیمت زیر 900 تومن میخوای؟

اصلا اولین کسی که تو ایران 970 رو خریده هم این با این قیمت نمیده مگر کسی که پایین ترین مدل 970 رو داشته باشه که اون هم تصور نمیکنم

نه عزیزم تا حالا خرید و فروش ماشین نکردم اما امیدوارم یک لامبورگینی ببندی به سیستمت

ویرایش شده توسط Amir 18
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب وقتی طرف داره 200 تومن زیر قیمت میده چه اسراری هست دسته دوم بگیرم ؟ برم اکبند بخرم خیلی بهتره !

1500 هست حدودا تو پ.خ پیشنهاد 1350 میدادند 150 زیر قیمت ! خب اکبند میخرم 

با تشکر از دوستان 

لینک به دیدگاه

عزيز در بازارچه هاي اينترنتي معمولا براي كارت عرف هست ١٠ تا ٢٠ درصد از قيمت آكش كم كنن و ٣٠ درصد راحت ميتونن به مغازه دار سريع و نقد بفروشن ٤٠ درصد براي كارت هاي عيبدار هست و كارت سالم و تميز به اين قيمت رو فراموش كن ، با اين نگرش شما من توصيه ميكنم كارت نو بخريد چرا كه نهايت كارت ١٥٠٠ رو ١٢٠٠ بدن اونم بعيده كسي بده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزيز در بازارچه هاي اينترنتي معمولا براي كارت عرف هست ١٠ تا ٢٠ درصد از قيمت آكش كم كنن و ٣٠ درصد راحت ميتونن به مغازه دار سريع و نقد بفروشن ٤٠ درصد براي كارت هاي عيبدار هست و كارت سالم و تميز به اين قيمت رو فراموش كن ، با اين نگرش شما من توصيه ميكنم كارت نو بخريد چرا كه نهايت كارت ١٥٠٠ رو ١٢٠٠ بدن اونم بعيده كسي بده.

بله حتما همین کار رو انجام میدم 

چون 3 عدد 970 اکبند دارم مارک ایسوس میخواستم اینارو بفروشم با قیمت خوب و یک دسته دوم بگیرم 

به هرحال ممنون

لینک به دیدگاه

خب وقتی طرف داره 200 تومن زیر قیمت میده چه اسراری هست دسته دوم بگیرم ؟ برم اکبند بخرم خیلی بهتره !

1500 هست حدودا تو پ.خ پیشنهاد 1350 میدادند 150 زیر قیمت ! خب اکبند میخرم 

با تشکر از دوستان 

فکرکنم تازه واردی عزیز تو انجمن اینجا و همسایه عرفی وجود داره که همه رعایت میکنند چطورباچه منطقی شما جنسی که گارانتی داره میخوای 40 درصد کم کنی؟؟بعد اون جنس یعنی هیچ فرقی با جنس بدون گارانتی نداره؟؟یا حتی معیوب؟؟

دوست عزیز اگه 970بقیمت 900  تومن شما پیدا کردی منم خریدارم اتفاقن دنبال یه گرافیک ارزونتر هم بودم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از دوستان موضوع رو میبندم 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...