رفتن به مطلب

مشکل روشن شدن با کیبورد و دکمه ریست !!

Extreme Plus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

من هرچی تنظیمات مادربرد رو به حالت اول میبرم بازهم سیستم با کیبورد روشن میشه !

باید چیکارکنم درست بشه ؟

نکته بعدی هم اینکه دکمه ریست رو میزنم سیستم بعضی وقت ها به کل خاموش میشه بعد چندثانیه استارت میخوره !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

کلیه وسائل usb و غیره رو جدا کنید،اگر مشکل پا برجا بود به بایوس و بخش apm  رفته و گزینه روشن شدن بعد از رویداد های مختلف از جمله کیبرد رو چک کنید.

در صورتی که مشکل حل نشد، وجود اتصال در کلیدهای کیس و پنل جلویی رو چک کنید به خصوص اگر این مشکل جدیدا به وجود اومده.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

کلیه وسائل usb و غیره رو جدا کنید،اگر مشکل پا برجا بود به بایوس و بخش apm  رفته و گزینه روشن شدن بعد از رویداد های مختلف از جمله کیبرد رو چک کنید.

در صورتی که مشکل حل نشد، وجود اتصال در کلیدهای کیس و پنل جلویی رو چک کنید به خصوص اگر این مشکل جدیدا به وجود اومده.

فکر کنم از روی مادربرد هم ریست میکنم بازهم خاموش میشه بعضی وقت ها

مشکل کیبورد هم ببین سوکت کیبورد من به سیستم نمیخورد یعنی سرش یکی بود ها ولی یکمی برای سیستم فرق داره برای من ps/2 هست ولی سیستم z97-pro هست سوکتش فرق داره 

من اومدم فلز دور سوکت رو کندم و فقط این میخ ها میره تو سیستم فکر کنم مشکل از این باشه چون سوکت ها یکی نیست درسته ؟

لینک به دیدگاه

بازم جای شکر داره که با کیبورد روشن میشه مال من وقتی ابروهاما میندازم بالا روشن میشه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حتما سیم ها را اشتباهی زدی

سیم چی؟

لینک به دیدگاه

پنل جلویی که متصل میشه به دکمه روشن کردن و ریست کردن 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پنل جلویی که متصل میشه به دکمه روشن کردن و ریست کردن 

نه خود دکمه مادربرد هم اینجوری میشه حالا این زیاد مشکلی نیست مشکلم این کیبورد هست

چون مثلا وسیله میزارم روی کیبورد این سیستمم روشن میشه باید برم ازاون زیر میرا خاموشش کنم چون اگه بخوام روشن کنم با سیستم خودم با استفاده از wake on lan روشن میکنم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...