رفتن به مطلب

بدست آوردن 24ولت از 2تا پاور Green 300w و green 430w

Recommended Posts

سلام دوستان من 2تا پاور green دارم یکی 300 وات و دیگری 430 وات

حالا میخواستم ببینم چه طوری 24ولت از این 2 پاور به صورت سری تهیه کنم . 

سایت های خارجی رو که گشتم همچین چیزی دستگیرم شد.

ابتدا سیم مشکی (Negative wire -12v) از پاور شماره ی 1 رو به سیم زرد (Yellow Wire +12v) از پاور شماره ی 2 متصل میکنیم. و سپس سیم زرد از پاور شماره 1 رو به قطب مثبت اهم متر متصل میکنیم و سیم مشکی از پاور شماره 2 رو هم به قطب منفیه اهم متر وصل میکنیم در این صورت اهم متر مقدار 24 تا 25 ولت رو نشون میده

حقیقتش میترسم جایی اشتباه کرده باشم و پاور ها منفجر بشن تو صورتم :) صدای انفجار پاور هم که میدونید چه طوریه دیگه . با توجه به اینکه خازن های پاور 300ولت برق رو توی خودشون ذخیره میکنن (وحشتناکه)

لطفا راهنماییم کنید.

ویرایش شده توسط warcraft2010
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست گرامی ،

مشکلی نداره درست وصل کردید و میتونید استفاده کنید . فکر کنید میخواهید باتری سری کنید فرقی نداره .

قبل از اینکه ببریدشون زیر بار یه بار سبک بهش وصل کنید و ولتاژ رو اندازه بگیرید که خیالتون راحت باشه

ویرایش شده توسط Mahyar_Curious
لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی ،

مشکلی نداره درست وصل کردید و میتونید استفاده کنید . فکر کنید میخواهید باتری سری کنید فرقی نداره .

قبل از اینکه ببریدشون زیر بار یه بار سبک بهش وصل کنید و ولتاژ رو اندازه بگیرید که خیالتون راحت باشه

واقعا ممنون داداش خیلی زود جوابمو دادی . خیالم هم راحت کردی . یه دنیا ممنون.

البته هنوز وصل نکردم گفتم اول بپرسم بعد عمل کنم.

لینک به دیدگاه

خوب عملیات با موفقییت انجام شد و 24 ولت از 2تا پاور 12ولت بدست اومد . حالا نمیدونم میشه مثل ترانسه میکرو و سگا که معمولا 9ولت و 12 ولت بودن این 24 ولت رو زد به زبون و حال کرد (به یاد دوران بچگی) یا میزنه میترکونه زبونو ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب عملیات با موفقییت انجام شد و 24 ولت از 2تا پاور 12ولت بدست اومد . حالا نمیدونم میشه مثل ترانسه میکرو و سگا که معمولا 9ولت و 12 ولت بودن این 24 ولت رو زد به زبون و حال کرد (به یاد دوران بچگی) یا میزنه میترکونه زبونو ؟

بزنی به زبون ===> electricf.gif

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...