رفتن به مطلب

انتخاب ازبين كارت گرافيك ها

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان و اساتيد مي خواستم بدونم از بين كارت گرافيك هاي زير به ترتيب كدام ها رو بهتر ميدونيد مي خوام دسته دومشون را تهيه كنم..قيمت هاشونم اعلام ميكنم

giga gts 450 1gb ddr5-----250

msi gtx 285 oc 1gb ddr5-----250

asus gtx 560 1gb ddr5 256 bit-----350

asus tiatan 550 1gb ddr5-----300

giga gtx 550 ti top dc 1gb ddr5 192bit-----350

و اينكه با اينها ميشه بازي هاي روز رو اجرا كرد مثلا كال اف و بتل جديده رو..منظورم اين نيست كه فول فريم اجرا كنه منظورم اينكه گير نداشته باشه و راحت اجرا كنه و اينكه چه طوري ميشه فهميد اينها دايرتكس 12 رو ثاپورت ميكنن يا نه..با تشكر

لینک به دیدگاه

عزيز بنده 560 رو بيشنهاد ميكنم . 285 كارت بسياري قوي هست ولي الان ديگه  كاربرد گيمينگ نداره چون DX10 سابورته و كارت 560 به مراتب از بقيه بهتره . و در مورد اجراي بازي ها هم بايد بگم به مانيتور و بقيه قطعاتتون مثل CPU و RAM  بستگي داره ولي خب 560 بهتون كاربرد مطلوب رو ميده . البته بيشنهاد ميكنم با 350 تومن 560Ti  تهيه كني  @};- 

لینک به دیدگاه

من 450 و 550 رو داشتم تفاوت چندانی با هم ندارن ! حتی توی بنچمارک ها هم 450 و 650 هم بسیار بسیار عملکردهایی شبیه به هم دارن

اگه میخواید تفاوت رو حس کنید باید انتخاب خودتون رو قوی تر کنید 

اما توی موارد بالا اگه فقط انتخاب بشه به نظر من اگر قیمت مناسب میخواین 450 که من چند روز پیش فروختم 220

اما 550 هم تا 300 میتونید پیدا کنید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=41597

اينو يه نگاه بنداز شايد بكارت بياد عزيز

لینک به دیدگاه

خوب 560 بهتره ولی به نظر من 100 تومن دیگه هزینه کنید 750 بخرید بهتره یا با همین هزینه یک کارت جدیدتر بخرید بهتره 560 هم از دایرکس 12 پشتیبانی نمیکنه فقط تا 11

و توانایی چندانی در اجرای بازی ها نداره 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...