رفتن به مطلب

یک سوال در مورد giga h97-gaming3

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و خسته نباشید

آیا مادربورد Giga H-97 Gaming3 از نسل پنجم پردازنده های اینتل پشتیبانی می کنه؟
رو سایت رسمی گیگابایت زده پشتیبانی می کنه ولی بعضی از انجمنهای فارسی میگن سری Z پشتیبانی می کنه و سری H نه!

لطفا توجیه بفرمایید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود بله دوست عزیز همه مادربرد های سری 9 از پردازنده های برادول پشتیبانی خواهند کرد

لینک به دیدگاه

Z و H مهم نیست...مهم اون 97 هست :) تو Z فقط قابلیت اورکلاک داری(البته +کلی امکانات بیشتر که مینهای سریه Z دارن)

لینک به دیدگاه

خیلی هم مین خوبی هست...من داشتم واقعا راضی بودم...مخصوصا الان که قیمتش عالی شده با 350 میتونی آکشو بخری...واقعا ارزشش نسبت قیمتش بالاست.

لینک به دیدگاه

خیلی هم مین خوبی هست...من داشتم واقعا راضی بودم...مخصوصا الان که قیمتش عالی شده با 350 میتونی آکشو بخری...واقعا ارزشش نسبت قیمتش بالاست.

کودوم سایت آکشو میده 350؟

لینک به دیدگاه

کودوم سایت آکشو میده 350؟

منظورش قیمتی هست که چند روز دیگه خودش می‌خواد بفروشه. (-:

لینک به دیدگاه

منظورش قیمتی هست که چند روز دیگه خودش می‌خواد بفروشه. (-:

من گفتم داشتم...خیلی وقته فروختمش تو همین سایت...الان قیمتش همینه اتفاقا تازگیا رفته بودم یه کامپیوتری هست آشنا دیدم داره همینجوری قیمت گرفتم گفت 358...منم تعجب کردم چون هنوز تو سایتا نیومده پایین ولی قیمت همینه که میگم...برو تو بازار ببین همین 350 360 هست.

لینک به دیدگاه

میخوای من برات 400 بگیرم؟؟ :) الان زنگ زدم بهش میگه هر چندتا هم بخوای دارم 380 قیمت امروزشه!!!هرکی خواست سفارش بده...تعداد هم موجوده :) @};-

لینک به دیدگاه

سری h هم ساپورت میکنه ولی من میگم مادربرد معمولی سری z بگیرید بهتر از گیمینگ سری h هست 

لینک به دیدگاه

میخوای من برات 400 بگیرم؟؟ :) الان زنگ زدم بهش میگه هر چندتا هم بخوای دارم 380 قیمت امروزشه!!!هرکی خواست سفارش بده...تعداد هم موجوده :) @};-

اتفاقا من میخوام فردا بگیرم قیمت دقیق چنده ؟؟؟ پلم پ؟؟

لینک به دیدگاه

مین عالی و ردیفی هست 3 ماهه دارمش قیمتش هم 490 هست  @};-

منم کف قیمتی که بدست آوردم 490 تا 505 بوده. جایی سراغ دارید کمتر بده ما رو هم بی خبر نگذارید ثواب داره. =P~  :-c

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

همونطور که دوستان هم گفتن هم z97 و هم H97 پردازنده های برادول رو پشتیبانی میکنند

در مورد مادربورد انتخابیتون هم این مسئله رو  عرض کنم که مادربورد Gigabyte H97 Gaming3 امکان اورکلاک پردازنده های سری K رو داره... آپشنی در بایوس این مادربورد هست به اسم K-OC که پس از فعال کردنش امکان افزایش مولتی پلیرِ پردازنده رو بهتون میده (روی 4770k  4790k و 4670k تست کرده بودم )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...