رفتن به مطلب

سوال در مورد گارانتی سازگار

FPS Doug
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

بنده یک گرافیک 5970 داشتم که بایوسش مشکل دار شده بود و فن رو کنترل نمی کرد

فرستادمش گارانتی گفتن تعمیر نمیشه و باید تعویض بشه

حالا بهم گفتن 5870 -6870 میدیم بهت 100 تومن هم سر میدیم :|

این 2 کارت خیلی ضعیف تر کارت فعلیمن من اینارو نمیخوام ، بهشون چی بگم ؟ بگم کارت بالاتر میخوام ؟ من چون تاحالا با گارانتی و اینا سر کار نداشتم زیاد وارد نیستم به این چیزا

عزیزان راهنمایی کنید لطفا

ویرایش شده توسط FPS Doug
لینک به دیدگاه

باهاشون چانه بزن. دفتر شیراز سازگار کارراه‌انداز هستند. اونجایی که هستی رو نمی‌دونم. اگر سخت‌افزار بالاتر برداری و مابه‌التفاوت کمتر از بازار پیشنهاد کنی خواهند پذیرفت. یا می‌تونی بگی صبر خواهم کرد و گرافیک مانند مال خودم می‌خوام.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

بنده مشهد هستم. بشهون گفتم نمیخوام کارتهای پیشنهادی رو، یا کارت بالاتر بدین یا کارت خودمو تعمیر کنید

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

هاهاها بعد 1 هفته انتظار موجودی گرفتن زنگ زدن میگن مدل کارتی که میگمو یادداشت کنید : 7730 :)))

میگم مرد مومن من نوب نیستم این کارت یکی از چیپ های 5970 هم نمیشه، میگه نه ما به فرکانس نگاه میکنیم هم رده میدیم. میگم این هم رده نیست میگه از خودتون میگید یا از سایتی دیدین ؟ منم گفتم برو gpu boss فقط stream processor های این دو تا رو مقایسه کن اگر هم رده بودن من اسممو میذارم ***

میگه باشه به تهران بگم باز بهتون خبر میدم

احتمالا هفته بعد میزنگه میگه gt 610 4GB موجوده یادداشت کن چون 4 گیگه از مال تو بهتره. فردا میرم دفترشون حالشون رو بگیرم اینطوری نمیشه. فک کردن ما تازه کاریم میتونن بندازن

نوبره این گارانتی سازگار

لینک به دیدگاه

هاهاها بعد 1 هفته انتظار موجودی گرفتن زنگ زدن میگن مدل کارتی که میگمو یادداشت کنید : 7730 :)))

میگم مرد مومن من نوب نیستم این کارت یکی از چیپ های 5970 هم نمیشه، میگه نه ما به فرکانس نگاه میکنیم هم رده میدیم. میگم این هم رده نیست میگه از خودتون میگید یا از سایتی دیدین ؟ منم گفتم برو gpu boss فقط stream processor های این دو تا رو مقایسه کن اگر هم رده بودن من اسممو میذارم ***

میگه باشه به تهران بگم باز بهتون خبر میدم

احتمالا هفته بعد میزنگه میگه gt 610 4GB موجوده یادداشت کن چون 4 گیگه از مال تو بهتره. فردا میرم دفترشون حالشون رو بگیرم اینطوری نمیشه. فک کردن ما تازه کاریم میتونن بندازن

نوبره این گارانتی سازگار

سلام از سازگار تماس میگیرم خدمتتون..جناب 5450موجود هست که صد سر باید بدین :D
لینک به دیدگاه

از این مدل های جدید که توی بازار هست ، یکی رو انتخاب کن بهشون بگو اینو میخوام اگه نیاز باشه هم سر میدم ،  نزار بازیت بدن 

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

بگو آرس 3 بهم بدین بقیشو سر بدم ... =)) =)) =)) =))

ولی جدا پیگیر قضیه باش ...به خدا اگه اینا فرق *** رو از گوشکوبیده تشخیص بدن ... *dry# *dry# *dry#

لینک به دیدگاه

سلام از سازگار تماس میگیرم خدمتتون..جناب 5450موجود هست که صد سر باید بدین :D

:D

از این مدل های جدید که توی بازار هست ، یکی رو انتخاب کن بهشون بگو اینو میخوام اگه نیاز باشه هم سر میدم ،  نزار بازیت بدن 

همین کار رو میخوام بکنم.  فردا میرم حضوری دفترشون اتمام حجت میکنم باهاشون

بگو آرس 3 بهم بدین بقیشو سر بدم ... =)) =)) =)) =))

ولی جدا پیگیر قضیه باش ...به خدا اگه اینا فرق *** رو از گوشکوبیده تشخیص بدن ... *dry# *dry# *dry#

فکر نکنم یارو تازه کار باشه. خودشو زده به علی چپ، فک کرده ما حالیمون نیست میخواد بکنه تو پاچه

کارت درست ندن بهم حالشون رو میگیرم، نمیگذرم ازش. 7730 آخه چیه ؟ لاقل یه 7870 ـی ، 7850 ـی چه میدونم 270x ـی

مورد عجیب اینجاس چی باعث شده اینا فکر کنن 7730 از 5870 یا 6870 ـی که پیشنهاد داده بودن بهتره ؟ 7770 حدودا هم قدرت 6850 ـه !

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز شمارم و پ خ میکنم لطف کنید تماس بگیرید تا توضیحات لازم و خدمتتون بگم.

لینک به دیدگاه

فقط بهت یگم کوتاه نیا. مطلقا کوتاه نیا. با صدای آرام حرف بزن ولی موضعت رو تغغیر نده. اگر هر بار یک سازی بزنی دیگه‌ جدی‌ت نخواهند گرفت.

لینک به دیدگاه

فقط بهت یگم کوتاه نیا. مطلقا کوتاه نیا. با صدای آرام حرف بزن ولی موضعت رو تغغیر نده. اگر هر بار یک سازی بزنی دیگه‌ جدی‌ت نخواهند گرفت.

:clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

خدا رحم کنه ... بد بخت اون کسی که 295 ببره پیششون ...میگه 5450 از R9 295X قویتره ... =)) =)) =)) =))

بهشون بگو راضی به زحمتتون نیستیم که بخواین این کارت رو بهم بدین ...همون کارتی که میگین ضغیفه هم کارمو راه میندازه ...یه 290 فک کنم هم رده باشه با اون 4 گیگه دیگه ...پس 290 بهم بدین ...خ خ خ

ویرایش شده توسط MAHDI_VAMPIRE
لینک به دیدگاه

گارانتی سازگار خیلی خوبه تاحالا که مشکلی نداشتم یک گرافیک 7790 فرستادم گارانتی بعد یک هفته زنگ زدن گفتن بجاش 270 میدن 170تومان سردادیم ASUS R9 270گرفتیم

لینک به دیدگاه

مثل اینکه فقط برند به برند تعویض میکنند؟ الان من 280X XFX که تو بازار موجود باشه از کجا بیارم ؟

موجوده ؟ :|

لینک به دیدگاه

مثل اینکه فقط برند به برند تعویض میکنند؟ الان من 280X XFX که تو بازار موجود باشه از کجا بیارم ؟

موجوده ؟ :|

نه قربان! این‌طور نیست. دست کم برای من نبوده. من مادر بورد ایسوس دادم ازراک گرفتم. بهت گفتم یک چیزی رو از اول تا اخر تکرار کن و با ملایمت و ادب هم بگو: من کارتی می‌خوام در حد کارت خودم یا کمی بالاتر. جو گیر هم نشو که به نظرشون مرده‌خوری بیاد و مشروعیت اخلاقی‌ت زیر سوال بره.

لینک به دیدگاه

نه اتفاقا خیلی محترمانه باهاشون صحبت کردم، ولی گفتن فقط xfx پیشنهاد بدین

حالا از مدلای r9 xfx تو بازار موجود هست؟

ویرایش شده توسط FPS Doug
لینک به دیدگاه

حالا از مدلای r9 xfx تو بازار موجود هست؟

اکثرا کمیاب شدن 

از خودشون موجودی میگرفتی ، میخواستی ببینی چ همدل های موحود دارن

لینک به دیدگاه

امروز زنگ زدن گفتن کارتت تعمیر شده بفرستن میگیم بیای بریش :دی

گرخدین بنده خداها

لینک به دیدگاه

توی این لینک در نظرات کاربران در مورد کارانتی ها ثبت شده

http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/guarantees/db

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...