رفتن به مطلب

کمک فوری مشکل با 1 پیکسل قرمز در مانیتور asus vs248

cris67
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان ما از خیر hdmi گذشتیم بعد از دو روز استفاده از مانیتور امروز یدفعه یه نقطه قرمز رو تصویر مانیتور ظاهر شد که فقط تو صفحه تماما مشکی مشخصه ..الان مشکلش چیه چرا یهو اینطوری شده هیچ راهی داره درستش کرد..کلا نتونستم ازاین مانیتور لذت ببرم .. من این ماینتور رو از دیجی کالا گرفتم وضمانت بازگشت هفت روزه داره آیا میشه مرجوعش کنم بخاطر این مشکل؟...

لینک به دیدگاه

اگر امکان داره عکس بذار

WP_20150417_003.jpg

ویرایش شده توسط cris67
لینک به دیدگاه

WP_20150417_003.jpg

قبل از این اگر امکان داره با یک مانیتور دیگه تست کن ببین اگر این نقطه بود از GPU هست !

اگر زبانت خوبه این رو بخون شاید کمکت کنه ( 24 ساعت نخوابیدم مگرنه برات ترجمه اش میکردم . شرمنده )

ولی من اگر جای شما باشم گارانتی مهلت تست داره برگردون یکی دیگه بگیز

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

اگر گرافیک سیستم رو عوض کردید و همین جوریه صد در صد پیکسل سوخته شده

لینک به دیدگاه

اگر گرافیک سیستم رو عوض کردید و همین جوریه صد در صد پیکسل سوخته شده

بله کلا آرم asus که میاد مانیتور روشن میشه اینجوریه با یه دستگاه دیگه هم تست زدم همینطور بود... من دیدم تو کارت گارانتی زده تا سه پیکسل سوخته بر اساس عرف بین المللیه ..حالا نمیدونم ضمانت هفت روزه دیجی کالا قبول میکنه یا نه ...

لینک به دیدگاه

بله کلا آرم asus که میاد مانیتور روشن میشه اینجوریه با یه دستگاه دیگه هم تست زدم همینطور بود... من دیدم تو کارت گارانتی زده تا سه پیکسل سوخته بر اساس عرف بین المللیه ..حالا نمیدونم ضمانت هفت روزه دیجی کالا قبول میکنه یا نه ...

اقا  فک  میکنم  طبق  عکسی  که شما  گذاشتی  این  بیشتر  از  3  تا  پیکسل  سوخته  باشه  چون  یکم به  نظر  بزرگتر  از یک  پیکسل  میاد.

من  جای  شما  بودم به  صورت  عصبانی  زنگ  میزدم  به  دی جی  کالا و  پسش  میدادم.

زمان  رو هم  از  دست  ندین چون  بعدا ممکنه  بگن    چرا زودتر  نگفتی  و  از  این  حرفا.....

ویرایش شده توسط peto
لینک به دیدگاه

عزیز دیجی کالا موظف هست پیس بگیره و این کار رو میکنه. عصبانی هم لازم نیست باشید . فقط طوری رفتار کنید که صد در صد حق رو به خودتون میدید و کمی آزورده خاطر شدید و یجورایی فقط به خاطر مشتری مداری دی جی کالا ازشون خرید کردید . فقط خیلی زود تماس بگیرید انشاالله مشکل حل میشه. :) ضمنا پیکسل درخشان یکی از بدترین نوع ایرادات مانیتور هست و از پیکسل سوخته بیشتر روی تجربه کاربری تاثیر میزاره.

لینک به دیدگاه

سریع برگشت بزن 

گیر بده بهشون 

همین تنها کار خوبی که میکنی

لینک به دیدگاه

من دیگه دارم از خرید مانیتور جدید منصرف یشم فروم همش شده پیکسل سوخته و خرابی مانیتور!!

لینک به دیدگاه

یعنی کلا ته بدشانسیه... فقط امیدوارم تعویض کنن و بهونه نیارن که فقط یه پیکسله و مهم نیست...

لینک به دیدگاه

من فکر کنم اگه یه دسمال بکشی به مانیتورت حل بشه

لینک به دیدگاه

سلام

پيكسل سوخته س مانيتور من هم چندين ساله به اين درد گرفتارم ولى باهاش كنار اومدم

فقط تو صفحه كاملا سياه مشخص مى شه

پارسال يك لپ تاب خريدم اونم اين طورى بود فروختمش

سعى كن برش گردونى

لینک به دیدگاه

من فکر کنم اگه یه دسمال بکشی به مانیتورت حل بشه

(*) (*)  (*)   (*)  (*)  (*)  (*)  (*)  (*)  (*)  (*)  (*) KING OF SPAM (*)  (*)  (*)  (*)  (*)  (*)  (*)  (*)  (*)  (*)  (*)  (*)

نظرت چیه بندازش تو ماشین لباسشویی شاید مشکل به کل حل شه چون قدرت ماشین لباسشویی به مراتب بالا تر از دستماله ...

تنها گزینه برگشت دادن یا فرستادن برای گارانتی ...

از اونجا که از دی جی کالا گرفتی باهاشون هماهنگ کن و تا یه هفتت تموم نشده برگشتش بده   @};-

لینک به دیدگاه

عزیز این نوع از ایراد پیکسل سوختگی کامل  به حساب نمیاد و قابله برگشت یعنی اینکه مشکل حل شدنی و لی لامصب بهقدری این کار سختکه یه سری از افراده حرفه ای مانیتور بلدن  یه سرچ تو نت بزن برگشت پیکسل های سوخته  بهش میرسی  اگر تونستی مشکلشو حل کنی که هیچی یه راحه حل دیگه هم اینکه ورودی های مختلف مانیتورتو امتحان کنی با کارت گرافیک های مختلف ویا کارته خودت به دلیل تفاوت تفکیک رنگه ورودی های مختلف امکانه برگشتش هست اما در مورده تعویضش به دیجی کالا نمیدونم چجوریه و شرایطش چیه و لی گارنتی هارو میدونم که کمتر از 3 پیکسل سوخترو قبول نمیکنند شما موضوعو باهاشون در میون بذار ببین چجوریاست داستانه دیجی کالا

ویرایش شده توسط mohamad2014
لینک به دیدگاه

عزیز من یه لپتاپ 3 تومنی خریدم یه پیکسل سوخته وسط مانیتور داشت خیلی اعصابم خرد شد :) و شامل گارانتی نمی شد . 3 تومن پول بدی و اینطوری بخوره تو زوقت . :)  نمی دونم دوستان راهی هست وقتی یه پیکسل سوخته هست یه چندتا دیگه بسوزونیم تا شامل گارانتی بشه. حتما پیگیر باش دی جی کالا مشکلت رو حل کنه . وگرنه گارانتی یه پیکسل رو قبول نمیکنه.

لینک به دیدگاه

فردا با دی جی کالا تماس بگیر ...

ببین دوست عزیز واسه دی جی کالا زنگ زدی بهشون نگی یه پیکسل سوخته داره هااااااااا

بگو من مانیتور رو دریافت کردم که متاسفانه پیکسل سوختگی داشت. نگی یه دونه یا دو تا از پیکسلاش سوخته 

و فقط هم بگو تعویض بشه زیر بار هیچی هم نرو هر چی گفتند بگو فایده نداره باید با یه مدل اکبند تعویض شه

و دوباره هم میگم همین فردا صبح اقدام کن

ویرایش شده توسط محمدرضا نظری
لینک به دیدگاه

قبل از این اگر امکان داره با یک مانیتور دیگه تست کن ببین اگر این نقطه بود از GPU هست !

اگر زبانت خوبه این رو بخون شاید کمکت کنه ( 24 ساعت نخوابیدم مگرنه برات ترجمه اش میکردم . شرمنده )

ولی من اگر جای شما باشم گارانتی مهلت تست داره برگردون یکی دیگه بگیز

شرمنده به خدا .. به قدری خسته و خواب آلود بودم یادم رفت لینک رو کپی کنم !

بازم میگم گزینه اول رو تعویض و استفاده از گارانتی قرار بده اگر خدایی نکرده نشد ... این راه رو امتحان کن .. من خودم کارم تعمیر لپ تاپ دستمال خیلی داغ 1 بار روی LCD یک لپ تاپ HP جواب داد !

http://www.wikihow.com/Fix-a-Stuck-Pixel-on-an-LCD-Monitor

لینک به دیدگاه

دوست عزیز در صفحه اول قرار دادم یه نقطه اندازه سرسوزن یکی از پیکسلا قرمزشده که ظاهرا این پیکسلا قابل بازگشتن و پیکسل سوخته نیستن ولی خوب راهکازهای مختلف داره .. نمیدونم حالا دیجی کالا عوض میکنه یا نه چون بعد دو روز نه ضربه خورد نه فشار اومد یهو این ظاهر شد خیلی تو ذوقم خورده کلا دیگه کیفیت مانیتور در وظرم نیست فقط نگام رو اون پیکسل لعنتیه ‎‎:(‎

لینک به دیدگاه

اینا رو ول کن بگو یه اسکرین شات بذاره شاید مشکلی نباشه.

:||

صفحه اول گذاشته داداش

لینک به دیدگاه

سلام

تست كنيد ببينيد مشكل با اين برنامه ها حل ميشه يا نه ؟

اگر حل نشد پنل مشكل داره و بايد تعويض بشه / يا حق

Prog.rar

لینک به دیدگاه

دوستان امروز با دیجی کالا تماس گرفتم و گفتن که از طریق پست مانیتور رو ارسال کنید تا بررسی بشه ...امیدوارم فقط قبول کنن تعویض کنن....

لینک به دیدگاه

دوستان امروز با دیجی کالا تماس گرفتم و گفتن که از طریق پست مانیتور رو ارسال کنید تا بررسی بشه ...امیدوارم فقط قبول کنن تعویض کنن....

به امید خدا ..

اگر نشد استاید اهل فن زیاد هستن که بتونن کمکت کنن ..امیدت به خدا باشه

لینک به دیدگاه

عزیز من قانونشونه باید تعویض کنن 

تاکید کردید که فقط میخواید تعویض شه ؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...