رفتن به مطلب

دوستان ترو خدا کمک کنید مونیتورم خراب شده معلوم نیست چشه

CryptorChid
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

واقعا ممنون دوست عزیز

بنظر شما امکان داره درست بشه ؟ اینجا سنندج فک نکنم تعمیر کار خوب پیدا بشه :( حیف نیست 800 تومان پولش دادم :mad:

خواهش میکنم

به احتمال زیاد درست میشه.(امیدوارم)

از میلاد جان بپرسید شاید ایشون که از سنندج هستن اطلاعی داشته باشن

ویرایش شده توسط #MESSI#
لینک به دیدگاه

موافق هستم که ار کابل نیست اما اگه  HDMI داره و کارت گرافیکتون هم HDMI داره خوب همه ما وسایل تو خونه داریم که حتما از رابط  HDMI استفاده میکنن با اون هم یه تست بفرمایید ممکنه درست بشه 

یه جور دیگه هم میشه تست کنید کابل وصل به مانیتور باشه اما به VGA وصل نباشه اگه دوباره تصویر بنفش بود 100 % از مانیتور هستش 

یه احتمال خیلی قوی دیگه مه من میدم ممکنه مشکل از پورتی باشه که الان بهشت کابل رو وصل کردین که در اصر کشیدگی با فشار معیوب شده باشه اگه مانیتورتون پورت دیگه ای داره حتما با اون پورت هم تست بفرمایید 

و ناراجت نباشید امیدوارم که مشکل خاصی نباشه 

پایدار باشید دوست عزیز

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بدون کابل روشن میکنید بازهم همین مشکل رو دارید ؟

شاید مشکل از سوکت باشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

اسکرین شاتی که گذاشتید درست نشون داده میشه ، بدون کابل هم اگر اینجوری باشه شاید از پنل مانیتور باشه!

ویرایش شده توسط AJOR
لینک به دیدگاه

دوستان واقعا دمتون گرم دست تک تک تون رو میبوسم  یادمه 15 روز پیش همین شکلی شد ولی زود خوب شد اون موقه فک کردم مشکل از گرافیک باشه گرافیکم GALAX gt 630 هستش ولی دیگه امروز .... صبر کنید تست کنم 

لینک به دیدگاه

بدون کابل روشن میکنید بازهم همین مشکل رو دارید ؟

شاید مشکل از سوکت باشه

همین الان تست کردم همینجوریه 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز رنگبندی مانیتور بهم ریخته باید بفرستی گارانتی  که احتمالا با  تعویض برد داخلی مشکل حل بشه قبل از اون هم تنها کاری که میتونی انجام بدی قرار دادن تنظیمات داخلی مانیتور به حالت اولیه خود مانیتور هست که حتی اگر درست هم بشه فایده ای نداره چون امکان داره 2 روز بعد دوباره با مشکل مواجه بشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز رنگبندی مانیتور بهم ریخته باید بفرستی گارانتی  که احتمالا با  تعویض برد داخلی مشکل حل بشه قبل از اون هم تنها کاری که میتونی انجام بدی قرار دادن تنظیمات داخلی مانیتور به حالت اولیه خود مانیتور هست که حتی اگر درست هم بشه فایده ای نداره چون امکان داره 2 روز بعد دوباره با مشکل مواجه بشه

اینکارم کردم درست نمیشه گارنتی هم تموم شده ... ممنون که جواب دادید

ویرایش شده توسط CryptorChid
لینک به دیدگاه

دوستان فک نکنم بتونم اینجا این مانیتور رو درست کنم .. قصد دارم بفروشمش بنظر شما چند میتونم بفروشم ؟ بعد اینکه بنظر شما چرا اینجوری شد 15 روز پیش واسه 10 ثانیه همین طوری قاطی کرد ولی خود بخود درست شد الان گیج شدم بدجور :/ 

لینک به دیدگاه

سلام

معمولا اين اشكال از خرابي LED هاي داخل پنل يا خرابي مدار تغذيه كننده LED ها هست .

در دستگاه هايي كه پنل بزرگتري دارند معمولا چينش ال اي دي ها به صورت زير هست :

post-9550-0-64279100-1429301347_thumb.jpg

post-9550-0-15417400-1429301357_thumb.jpg

اما در دستگاه هايي كه پنل كوچك دارند فقط در سمت چپ و راست يا فقط در بالا و پايين از LED براي پخش نور استفاده مي كنند ، تصوير زير :

post-9550-0-01762300-1429301364_thumb.jpg

در هر صورت يا LED هاي اون سمت معيوب شدند و نور زياد شده يا اينكه مداري كه ولتاژ اون قسمت را تامين ميكنه به مشكل خورده و بايد تعمير بشه / يا حق

لینک به دیدگاه

سلام

معمولا اين اشكال از خرابي LED هاي داخل پنل يا خرابي مدار تغذيه كننده LED ها هست .

در دستگاه هايي كه پنل بزرگتري دارند معمولا چينش ال اي دي ها به صورت زير هست :

attachicon.gif1.jpg

attachicon.gif2.jpg

اما در دستگاه هايي كه پنل كوچك دارند فقط در سمت چپ و راست يا فقط در بالا و پايين از LED براي پخش نور استفاده مي كنند ، تصوير زير :

attachicon.gif3.jpg

در هر صورت يا LED هاي اون سمت معيوب شدند و نور زياد شده يا اينكه مداري كه ولتاژ اون قسمت را تامين ميكنه به مشكل خورده و بايد تعمير بشه / يا حق

دوست عزیز ممنون واسه راهنمایی فقط درست کردنش کار سختیه ؟ یا هر تعمیر کاری میتونه همچین مشکلی رو درست کنه .. یا باید ببرم تهران ممنون میشم جواب این سوال رو بدید خیلی مهمه واسم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ممنون واسه راهنمایی فقط درست کردنش کار سختیه ؟ یا هر تعمیر کاری میتونه همچین مشکلی رو درست کنه .. یا باید ببرم تهران ممنون میشم جواب این سوال رو بدید خیلی مهمه واسم

سلام

برند ASUS بعيد مي دونم داخل شهرستان ها يا حتي مراكز استان نمايندگي خدمات پس از فروش فعال داشته باشه ؟

اگر گارانتي نداره بهتره ببريد خدمات پس از فروش محصولات ال جي ، چون پنل و ساير قطعات مانيتورهاي ASUS همه ساخت ال جي هستند .

موفق باشيد .

لینک به دیدگاه

سلام

برند ASUS بعيد مي دونم داخل شهرستان ها يا حتي مراكز استان نمايندگي خدمات پس از فروش فعال داشته باشه ؟

اگر گارانتي نداره بهتره ببريد خدمات پس از فروش محصولات ال جي ، چون پنل و ساير قطعات مانيتورهاي ASUS همه ساخت ال جي هستند .

موفق باشيد .

بازم ممنون دوست عزیز . ولی بازم نمیفهمم چرا اینجوری شد من کاری کردم اینجوری قاطی کرد یا من بدشانسم خود بخود اینجوری میشه .. 

لینک به دیدگاه

بازم ممنون دوست عزیز . ولی بازم نمیفهمم چرا اینجوری شد من کاری کردم اینجوری قاطی کرد یا من بدشانسم خود بخود اینجوری میشه ..

سلام

وسيله برقي هست و خراب ميشه ديگه ^_^

لینک به دیدگاه

سلام

وسيله برقي هست و خراب ميشه ديگه ^_^

ممنون

لینک به دیدگاه

همین الان مانیتورم درست شد خود بخود  :wacko:  :wacko:  :wacko:  

لینک به دیدگاه

همین الان مانیتورم درست شد خود بخود  :wacko:  :wacko:  :wacko:  

این اصلا نشانه خوبی نیست و هر لحظه ممکنه مشکل به حالت بدتری برگرده

البته کاری هم نمیشه کرد تا دوباره خراب نشه 

یه پیشنهاد هم دارم ولتاژ آداپتور و یا برق پریز که خروجی برق میگیرید رو چک کنید 

اگر هم محافظ برق داریت تعویض کنید 

لینک به دیدگاه

این اصلا نشانه خوبی نیست و هر لحظه ممکنه مشکل به حالت بدتری برگرده

البته کاری هم نمیشه کرد تا دوباره خراب نشه 

یه پیشنهاد هم دارم ولتاژ آداپتور و یا برق پریز که خروجی برق میگیرید رو چک کنید 

اگر هم محافظ برق داریت تعویض کنید 

دوباره خراب شد فکنکنم مشکل از ولتاژ باشه یکی از بچه های فروم میگه تو مدارش اتصالی داره  :(

لینک به دیدگاه

دوباره خراب شد فکنکنم مشکل از ولتاژ باشه یکی از بچه های فروم میگه تو مدارش اتصالی داره :(

پیشنهاد میکنم اول از خرابی مانیتور مطمئن بشد بعد اقدام کنید

مانیتور رو با یک کابل دیگه به پورت دیگه اگه داره! و با یک سیستم دیگه چک کنید!

بعد اگه میتونید با یک اداپتور دیگه تستش کنید.عمر مانیتورتون چند وقته؟اگه گارانتیش تموم شده امکانش هست از مانیتور باشه!

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

لینک به دیدگاه

پیشنهاد میکنم اول از خرابی مانیتور مطمئن بشد بعد اقدام کنید

مانیتور رو با یک کابل دیگه به پورت دیگه اگه داره! و با یک سیستم دیگه چک کنید!

بعد اگه میتونید با یک اداپتور دیگه تستش کنید.عمر مانیتورتون چند وقته؟اگه گارانتیش تموم شده امکانش هست از مانیتور باشه!

ممنون ازپیشنهادتون دوست عزیز اینکارا رو روز اول هم انجام دادم ... 

3 روزی میشه فهمیدم چرا اینجوری شده 

این مانیتور بنده 2تا HDMI یه VGA داره یه کابل همراهش هست یه سرش DVI هستش اون سرشم HDMI من با این کابل وصل کرده بودم HDMI هم 60Hz بیشتر ساپورت نمیکنه منم وقتی cS go بازی میکردم تو لانچ اپشن freq 75- میزدم یعنی هروقت بازی میکردم مانیتور اورکلاک میشد به 75Hz اونم با کابل HDMI .. زدم ترکوندم مانیتور رو  :(  :mad: الانم میخام بفروشمش .. 

لینک به دیدگاه

سلام دوستان منم لطفا کمک کنید. تو رو خدا.من یک مانیتور ایسوس مدل vg248qe خریدم برای ps4.ولی زمانی که به ps4 از طریق کابل hdmi متصل میکنم فقط به من 60 هرتز میده ولی مانیتورم 144 هرتزه.باید چی کار کنم که برای بازی با ps4 به من 144 هرتز بده؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

ممنون ازپیشنهادتون دوست عزیز اینکارا رو روز اول هم انجام دادم ...

3 روزی میشه فهمیدم چرا اینجوری شده

این مانیتور بنده 2تا HDMI یه VGA داره یه کابل همراهش هست یه سرش DVI هستش اون سرشم HDMI من با این کابل وصل کرده بودم HDMI هم 60Hz بیشتر ساپورت نمیکنه منم وقتی cS go بازی میکردم تو لانچ اپشن freq 75- میزدم یعنی هروقت بازی میکردم مانیتور اورکلاک میشد به 75Hz اونم با کابل HDMI .. زدم ترکوندم مانیتور رو :( :mad: الانم میخام بفروشمش ..

اوه واقعا!:/

بازی های جدید همه هرتز بازی ها تو فول اچ دی ها یا رو 59 هست یا رو 60 و قفل شدست.امان از این کانتر در پیت! :/ ببخشید من قدیم کانتر 1.6 زیاد میزدم پیشنهادم اینه ول کن کانتر رو با چیترها و انتی چیت های مسخره!

بعد فکر نمیکنم هرتز به کابل باشه البته 30 و 60 هست با توجه به پورت Hdmi ورژن یک و دو هست فکر کنم و مانیتورهای 1080 همه فکر کنم 60 هرتزه و اگه بالاتر باشه هم همون 120 هرتز و 144 برای 3d هست. اون 75 ها مال Lcd ها بود!

لینک به دیدگاه

اوه واقعا!:/

بازی های جدید همه هرتز بازی ها تو فول اچ دی ها یا رو 59 هست یا رو 60 و قفل شدست.امان از این کانتر در پیت! :/ ببخشید من قدیم کانتر 1.6 زیاد میزدم پیشنهادم اینه ول کن کانتر رو با چیترها و انتی چیت های مسخره!

بعد فکر نمیکنم هرتز به کابل باشه البته 30 و 60 هست با توجه به پورت Hdmi ورژن یک و دو هست فکر کنم و مانیتورهای 1080 همه فکر کنم 60 هرتزه و اگه بالاتر باشه هم همون 120 هرتز و 144 برای 3d هست. اون 75 ها مال Lcd ها بود!

همه مانیتور ها تا 75Hz اورکلاک میشن بدون هیچ مشکلی فقط باید از پورت های DVI یا vga استفاده کنی نه از HDMI .. کانتر من از Steam گرفتم چیتر کمتر داره  :D

لینک به دیدگاه

همه مانیتور ها تا 75Hz اورکلاک میشن بدون هیچ مشکلی فقط باید از پورت های DVI یا vga استفاده کنی نه از HDMI .. کانتر من از Steam گرفتم چیتر کمتر داره :D

کانتر استیم رو نمیدونم اما انتی چیتش Vac و یا sxe هست، درسته؟؟؟ وقتی میشه Sxe به روز رو دور زد بی معنا میشه حالا چه استیم باشه چه None s#

در مورد چرت بودن کانتر هم کلی گفتم چون وقتی cod mw3 و یا باتل بد کمپانی 2 که هر دو قدیمی شدند رو بازی کنی میفهمی کانتر کجای کاره !حالا بد کمپانی 3 و یا باتل4 که جای خود داره!

در مورد مانیتور هم ممنون از توضیحاتت.

موفق باشی

لینک به دیدگاه

کانتر استیم رو نمیدونم اما انتی چیتش Vac و یا sxe هست، درسته؟؟؟ وقتی میشه Sxe به روز رو دور زد بی معنا میشه حالا چه استیم باشه چه None s#

در مورد چرت بودن کانتر هم کلی گفتم چون وقتی cod mw3 و یا باتل بد کمپانی 2 که هر دو قدیمی شدند رو بازی کنی میفهمی کانتر کجای کاره !حالا بد کمپانی 3 و یا باتل4 که جای خود داره!

در مورد مانیتور هم ممنون از توضیحاتت.

موفق باشی

حرفتون بسیار خنده داره عزیز من هم Cod4 promod بازی کردم هم بد کمپانی 2 وقتی حرف از کامپکتیو میشه 5v5 . کانتراز همه بازی ها First Person shooter  سر تره همین تورنومنت اخری فینالش 1 میلیون نفر نگاه میکردن Cod از 100 هزار نفر بالاتر نمیره http://www.esl-one.com/csgo/katowice-2015/ اینم از اطلاعات  http://www.eslgaming.com/news/record-breaking-numbers-esl-one-katowice-infographic-1060  :D . سعی کنیم بدون تعصب حرف نزنیم هرکی یه سلیقه داره پیشنهاد میدم به Twitch یه سر بزنید تا بینید کدوم طرفدار داره .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...