رفتن به مطلب

امکانات RAM و تفاوت عملکرد

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

اول از همه بفرمایید RAM چرا انقدر باهم تفاوت دارند مثلا باس یا ...

این ها به چه دردی میخوره ؟

ایا تو عملکرد سیستم تاثیر داره ؟

دوال چنل تو عملکرد تاثیری دارد ؟

لینک به دیدگاه

درود

اول از همه بفرمایید RAM چرا انقدر باهم تفاوت دارند مثلا باس یا ...

این ها به چه دردی میخوره ؟

ایا تو عملکرد سیستم تاثیر داره ؟

دوال چنل تو عملکرد تاثیری دارد ؟

عجببببببببب :eek:  :(

چرا تفاوت دارند؟ یعنی چی؟

بستگی به کاربرد و نیاز خود طرف داره

تاثیر مستقیم در عملکرد سیستم داره.ولی نه اینکه با یک رم 3000 مگاهرتزی عملکرد سیستم دوبرابر بشه.

تا یه جایی تاثیر داره بعد اون این هارد دیسک هست که محدود کننده هست.

حدود میشه گفت اجرا نرم افزار ها و سرعت کلی سیستم عامل تا حدودی بهبود پیدا میکنه.

در حالت دوال کنال پروفمنس رم دوبرابر میشه.

این که میگم پروفمنس یعنی سرعت خواندن و نوشتن و کپی رم دوبرابر میشه و تاخیر یا لیتنسی رم هم کمتر میشه.

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عجببببببببب :eek:  :(

چرا تفاوت دارند؟ یعنی چی؟

بستگی به کاربرد و نیاز خود طرف داره

تاثیر مستقیم در عملکرد سیستم داره.ولی نه اینکه با یک رم 3000 مگاهرتزی عملکرد سیستم دوبرابر بشه.

تا یه جایی تاثیر داره بعد اون این هارد دیسک هست که محدود کننده هست.

حدود میشه گفت اجرا نرم افزار ها و سرعت کلی سیستم عامل تا حدودی بهبود پیدا میکنه.

در حالت دوال کنال پروفمنس رم دوبرابر میشه.

این که میگم پروفمنس یعنی سرعت خواندن و نوشتن و کپی رم دوبرابر میشه و تاخیر یا لیتنسی رم هم کمتر میشه.

http://www.corsair.com/en-us/cmx8gx3m2a1600c9

این رم 1600 هست 8 گیگ 

خوبه یا بد؟

لینک به دیدگاه

این رم 1600 هست 8 گیگ 

خوبه یا بد؟

این رمو من دارم البته cl11 رو

واسه اورکلاک اشغال ترین رم هست حتی از رم های بدون هدسینگ هم بدتر عمل میکنه

ولی برای کارای روزانه و معمول خوب هست

البته احتمالا cl9 این رم جریانش فرق میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این رمو من دارم البته cl11 رو

واسه اورکلاک اشغال ترین رم هست حتی از رم های بدون هدسینگ هم بدتر عمل میکنه

ولی برای کارای روزانه و معمول خوب هست

البته احتمالا cl9 این رم جریانش فرق میکنه

الان چیشد نفهمیدم ؟

لینک به دیدگاه

الان چیشد نفهمیدم ؟

کجاشو نفهمیدی؟

تایمینگ 11 این رمو من دارم تو امضامم هست زیاد جالب نیست

تایمینگ 9 این رم سریع تر هست ولی من تاحالا ازش تستفاده نکردم.

کلا این رم 3 مدل داره کاملا از لحاظ ظاهر شبیه هم هستن ولی تایمینگ شون فرق میکنه ولتاژشونم فرق میکنه

بعضیا با ولتاژ 1.65 هستن بعضیا 1.5

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کجاشو نفهمیدی؟

تایمینگ 11 این رمو من دارم تو امضامم هست زیاد جالب نیست

تایمینگ 9 این رم سریع تر هست ولی من تاحالا ازش تستفاده نکردم.

کلا این رم 3 مدل داره کاملا از لحاظ ظاهر شبیه هم هستن ولی تایمینگ شون فرق میکنه ولتاژشونم فرق میکنه

بعضیا با ولتاژ 1.65 هستن بعضیا 1.5

منم 11 دارم!

میخوام ببینم برم یکی دیگه مثل همینو بخرم بهتره که بشه 16 گیگ یا اینکه دوتا 4 با کیفیت بگیرم بشه همین 8 گیگ ولی بهتر؟

لینک به دیدگاه

منم 11 دارم!

میخوام ببینم برم یکی دیگه مثل همینو بخرم بهتره که بشه 16 گیگ یا اینکه دوتا 4 با کیفیت بگیرم بشه همین 8 گیگ ولی بهتر؟

16 گیگ واسه چیته عزیزم ؟؟؟؟

به نظر من شما دو تا رم 4 گیگ با cl پایین بگیر خیلی بهتره حتی تو گیم هم کم نمیرای دیگه  @};-

ویرایش شده توسط محمدرضا نظری
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

16 گیگ واسه چیته عزیزم ؟؟؟؟

به نظر من شما دو تا رم 4 گیگ با cl پایین بگیر خیلی بهتره حتی تو گیم هم کم نمیرای دیگه  @};-

همین الانشم رم کم میارم 

اگه 4 تا 4 گیگ بزارم چطوره؟

لینک به دیدگاه

همین الانشم رم کم میارم 

اگه 4 تا 4 گیگ بزارم چطوره؟

مگه چیکار میکنی که همین الانش رم کم میرای ؟؟؟

یعنی الان رمت 8 و کم میاری؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مگه چیکار میکنی که همین الانش رم کم میرای ؟؟؟

یعنی الان رمت 8 و کم میاری؟؟؟؟

ماشین مجازی زیاد دارم رو سیستم 

لینک به دیدگاه

منم 11 دارم!

رم 8 واسه بازی جواب میده

مگه مشخصات سیستمت چیه؟

به نظر من اگه اهل اور کردن نیستی همین رم خوبه عوض کردنش اشتباهه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

رم 8 واسه بازی جواب میده

مگه مشخصات سیستمت چیه؟

به نظر من اگه اهل اور کردن نیستی همین رم خوبه عوض کردنش اشتباهه

مشخصات سیستمم تو امضا هست دیگه

لینک به دیدگاه

ماشین مجازی زیاد دارم رو سیستم 

فهمیدم دوست عزیز

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ماشین مجازی ؟؟؟؟

این چی هست ...

ببخشید من صفر کیلومترم 

وی ام ویر یعنی نصب چند ویندوز همزمان روی یک ویندوز

لینک به دیدگاه

مشخصات سیستمم تو امضا هست دیگه

الان طبق امضاتون شما 4 تا رم 2 گیگ دارین؟؟که جمعش شده 8 گیگ؟اگه اینطور باشه که واسه ارتقا باید رم های خودتونم بفروشین درسته؟

لینک به دیدگاه

وی ام ویر یعنی نصب چند ویندوز همزمان روی یک ویندوز

عجیبه که با 8 گیگ رم بازم کم میاری با قدری تحقیق فهمیدم که اصلا چند ویندوز داشته باشی هم قاعدتا نباید افت کارکردی یا کمبودی حس کنی 

اینجا هم توضیح داده : http://www.learning.asarayan.com/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-7m/1228-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86-%DB%8C%DA%A9-%DB%8C%D8%A7-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D9%87%D9%85%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA.html

شما مطمئن هستید که سیستمتون بدون ویروسه ؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان طبق امضاتون شما 4 تا رم 2 گیگ دارین؟؟که جمعش شده 8 گیگ؟اگه اینطور باشه که واسه ارتقا باید رم های خودتونم بفروشین درسته؟

نه عزیز 4 تا 8 گیگ دارم شده 32 3 تاشو فروختم الان فقط یک 8 گیگ دارم 

عجیبه که با 8 گیگ رم بازم کم میاری با قدری تحقیق فهمیدم که اصلا چند ویندوز داشته باشی هم قاعدتا نباید افت کارکردی یا کمبودی حس کنی 

اینجا هم توضیح داده : http://www.learning.asarayan.com/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-7m/1228-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86-%DB%8C%DA%A9-%DB%8C%D8%A7-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D9%87%D9%85%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA.html

داستانش با اون فرق داره

لینک به دیدگاه

منم 11 دارم!

کاملا برعکس، کیفیت رم برای کاربر معمولی زیر 1600 فرقی نداره، در عوض 16 گیگ رم خیلی عالیه! کلا هیچ وقت کمیت رم رو فدای کیفیت نکنید

فرکانس رم برای کسانی که کار رندر دارن موثره ، وگرنه واقعا به دردتون نمیخوره، در خرید رم به این ترتیب که میگم اولویت بندی کنید:

1. مقدار رم

2. دو کاناله بودن رم

3. فرکانس رم کمتر از 1600 نباشه

4. لتنسی رم بیشتر از 10 نباشه

رم مرگ نداره واسه همین واسه کاربر گیمر معمولی و کلا ادم معمولی حتی برند هم تاثیری نداره!

دو کاناله بودن یعنی دو رم که از نظر مشخصات یکی باشن رو با هم استفاده کنین لزومی در بودن دو رم در یک پک نیست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کاملا برعکس، کیفیت رم برای کاربر معمولی زیر 1600 فرقی نداره، در عوض 16 گیگ رم خیلی عالیه! کلا هیچ وقت کمیت رم رو فدای کیفیت نکنید

فرکانس رم برای کسانی که کار رندر دارن موثره ، وگرنه واقعا به دردتون نمیخوره، در خرید رم به این ترتیب که میگم اولویت بندی کنید:

1. مقدار رم

2. دو کاناله بودن رم

3. فرکانس رم کمتر از 1600 نباشه

4. لتنسی رم بیشتر از 10 نباشه

رم مرگ نداره واسه همین واسه کاربر گیمر معمولی و کلا ادم معمولی حتی برند هم تاثیری نداره!

دو کاناله بودن یعنی دو رم که از نظر مشخصات یکی باشن رو با هم استفاده کنین لزومی در بودن دو رم در یک پک نیست

یعنی من یک رم 8 گیگ مثل رم خودم ببندم مشکلاتم حل میشه؟

یا اینکه باید برم از این رم های گرون قیمت بخرم؟

لینک به دیدگاه

اینجا هم توضیح داده : http://www.learning.asarayan.com/آموزشهای-کاربردی-ویندوز-7m/1228-داشتن-یک-یا-چند-ویندوز-به-صورت-همزمان-کدام-بهتر-است.html

ماشین مجازی فرق داره و توی سیستمتون که روشنه یه سیستم دیگه رو روشن میکنه بسته به نوعش هم یکی دو گیگ رم رو اشغال میکنه

نه عزیز 4 تا 8 گیگ دارم شده 32 3 تاشو فروختم الان فقط یک 8 گیگ دارم 

داستانش با اون فرق داره

شما سیستم خوبی دارین 8 گیگ واسش خیلی کمه الان دیگه همه بازی های روز حداقل 8 گیگ میخوان! شما رم های 2 گیگتون رو عوض کنید با 4 تا 4 گیگ 1600 یا 1860 یا 2 تا 8 گیگ 1600 یا 1860
لینک به دیدگاه

برای توضیحم باید بگم cl رم مقدار تاخیر رمه که هرچی کمتر باشه بهتره و هرچی ولتاژ کاری رم پایین تر باشه بهتره، چون هم قابلیت اور با ولتاژ بالا بیشتر میشه هم رم پایدار تر و خنک تر میمونه

فرکانس کاری رم هم که هرچی بیشتر باشه بهتره در محاسبات سی پی یو بهتر پاسخگو هست ولی در گیم تاثیری نداره

لینک به دیدگاه

این رم 1600 هست 8 گیگ 

خوبه یا بد؟

بستگی داره این رم کورس ایر چه ورژنی داشته باشه.

تو رمای کورس ایر فقط سری Dominator GT چیزای خوبی بودن.

باقی سری ها مثل XMS 3 ها چندان خوب نبود.(از نظر کیفیت چیپ و اورکلاکینگ)

البته از این بین بعضی هاشونم بودن که خیلی محشر بودن.

با توضیحات دوستان هم موافقم

در بهترین حالت شما  تنها به فرکانس کاری فکر کنید و حجم رم.

این که رم شما مثل بنده 2000 با تایم CasLatency=8 باشه چندان برای شما فرقی نداره.

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

من از امضا متوجه شدم که رم شما 4 تا رم 2 گیگ هست

در اینصورت باید 4 تاشو بفروشین دو تا 8 یا 4 تا 4 گیگ بخرین اگر یدونه 8 گیگه یدونه دیگه بزارید کنارش مثله خودش عالی میشه.

هیییییییچ نیازی به رم گرون ندارین. اگر قصد فروش رماتونو دارین یا دوباره مثه همین ها بخرین با حجم بالاتر یا رم زیر رو بخرین:

http://lioncomputer.ir/product/4985/Kingston+HyperX+Fury+16GB+8GBx2+1866Mhz+DDR3/

اگر قصد تهیه از بازار رو دارین از کورسیر یا جیاسکیل یا جیل رم با فرکانس 1600 یا 1860 و لتنسی 9 یا 10 بگیرین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من از امضا متوجه شدم که رم شما 4 تا رم 2 گیگ هست

در اینصورت باید 4 تاشو بفروشین دو تا 8 یا 4 تا 4 گیگ بخرین اگر یدونه 8 گیگه یدونه دیگه بزارید کنارش مثله خودش عالی میشه.

هیییییییچ نیازی به رم گرون ندارین. اگر قصد فروش رماتونو دارین یا دوباره مثه همین ها بخرین با حجم بالاتر یا رم زیر رو بخرین:

http://lioncomputer.ir/product/4985/Kingston+HyperX+Fury+16GB+8GBx2+1866Mhz+DDR3/

اگر قصد تهیه از بازار رو دارین از کورسیر یا جیاسکیل یا جیل رم با فرکانس 1600 یا 1860 و لتنسی 9 یا 10 بگیرین

درحال حاضر یک رم 8 گیگ دارم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...