رفتن به مطلب

نظرتون راجب EVGA GeForce GTX 960 SuperSC

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید نضرتئن راجب این 

EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ 2GB GDDR5 128bit, PCI-E 3.0 Dual-Link DVI-I, 3 x DP, HDMI, SLI, HDCP, G-SYNC Ready Graphics Cards 02G-P4-2966-KR چیه؟قیمت دارید؟کارایش خوبه.motherbord asus p8p67 deluxe ساپورتش میکنه.مرسی
لینک به دیدگاه

بهتره با کمی افزایش بودجه ۹۷۰ رفرنس بگیرید چون بازی روز روی رزولوشن 1080P با دو گیگ VRAM مشکل دارن و تیک می گیرن

لینک به دیدگاه

حدود قیمتش چند؟ این مدل چی

Gigabyte GTX 960 G1 Gaming 2GB GDDR5 Graphics Cards GV-N960G1 GAMING-2GD
لینک به دیدگاه

از من بپرس اینا ندارن دروغ میگن :D  خیلی هم خوبه رو 1080 راحت میتونی بازی کنی فقط نیاز داری تو اکثر بازیهای سنگین کیفیت Shadow رو بزاری رو Medium همین....من تو بازی Mordor فقط کیفیت سایه هارو اوردن پایین بقیه موارد رو Ultra هست راحت بدون لگ بازی میکنم...ولی در اینکه پول بزاری روش 970 بگیری شکی نیست...با این کارت تو هیچ بازی کم نمیاری Ultra هم نتونی بازی کنی راحت رو High میتونی بازی کنی خیالت راحت...کاراییش نسبت به مشخصاتش رو کاغذ خیلی بالاتره...تقریبا برابر با یه GTX 770 هست شاید در حد 5 نهایت 10 فریم تو بعضی موارد تفاوت داره...Directx 12 هم که بیاد بهترم میشه کاراییش. @};- @};-

لینک به دیدگاه

قیمت کفش الان 880 الی 890 هست...G1 هم خیلی کارت خوبی هست کلا 960 ها تفاوت آنچنانی با هم ندارن نهایت 5 فریم تو بهترین حالت...میخوای بخری Innow 3D بخر حرف نداره قیافه کارت اصلا دیونست...سایت Aria Computer داره اونموقع که من میخواستم بخرم هنوز نیاورده بود...خواستی 960 بخری 100% Innow 3D بخر...

لینک به دیدگاه

راستش میخوام از انور بیارم.. بین evga یا gigabyte موندم.خودم الان evga gtx 550 ti  دارم

لینک به دیدگاه

اگه به من باشه که میگم تو کارد های میان رده زیاد رو برند حساس نباشید.

مدل زوتک 2 فنه هم قد همین فریم میده دیگه پول دور ریختنه اینو بخری !!!!

در کل ارزش خریدش با توجه به قیمت داخلیش { فک کنم تو یه فروشگاه دیدم} بالا نیست.

آره حرفت درسته ولیییی پس اون Taste یا همون سلیقه چی پس :D ؟!!من Zotac مفتی هم بهم بدن به خدا نمیبندم رو سیستم...

ویرایش شده توسط Babak.Venom
لینک به دیدگاه

بلاخره کیفت ساختش فرق داره که تفاوت قیمت داره..بودجه بیشتر ندارم خوب..یعنی فرقی ندارن دیگه

لینک به دیدگاه

راستش میخوام از انور بیارم.. بین evga یا gigabyte موندم.خودم الان evga gtx 550 ti  دارم

EVGA کلا برند باحاتریه...من که EVGA رو به Giga ترجیح میدم...دیگه سلیقه ای هست چون تو کارایی تفاوتی ندارن آنچنان.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...