رفتن به مطلب

راهنمایی از دوستان عزیز بابت حل مشکلی در رابطه با غیر فعال بودن ماوس و کیبرد در حین نصب ویندوز

Ata_Se7en
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با عرض سلام و تقدیم ادب و احترام خدمت سروران و کاربران محترم انجمن / امیدوارم ایام به کامتون باشه در هر کجا که هستین

سروران عزیز یکی از دوستان عزیزم مشکلی داشتند که براتون شرح میدم و امیدوارم در این رابطه به این بنده حقیر راهنمایی بدین تا مشکل ایشونو حل کنم 

سیستمی داریم که وقتی اقدام به زدن ویندوز میکنیم در بوت اولیه موس و کیبرد کلا غیرفعال میشن و وقتی دوباره ریست میکنیم 

و دوباره اقدام به نصب ویندوز میکنیم ماوس و کیبرد فعال میشن .

( یعنی در همون مرحله اول بخوایم ویندوز رو نصب کنیم متاسفانه ماوس و کیبرد غیرفعال هستند و باید یک بار سیستم رو ریست کنیم تا فعال بشن)

لازم به ذکر که در مرحله اولی که اقدام میکنیم برای نصب ویندوز7 سرعت لود از فلش واقعا عالیه ولی وقتی دوباره ریست میکنیم تا شاهد فعال

شدن ماوس و کیبرد بشیم سرعت لود تقریبا %40 کاهش پیدا میکنه و میشه گفت این مورد کمی ناخوشاینده / لذا بنده بایوس رو بررسی کردم و

کیبرد و ماوس رو هم در همه پورتهای USB چک کردم که مشکل پابرجا بود و حتی از یه ماوس و کیبرد دیگه از برند دیگه هم تست کردم .

دقیقا در این مرحله که عکسشم گذاشتم ماوس و کیبرد غیرفعال میشن 

21243840273137540530.jpg

مدل مادربرد : GIGABYTE Z87X-UD5H

دوستان شاید این به نظرتون مشکل نباشه ولی خب به نظر من باید حل بشه تا این دوستمون هم خوشحال بشن 

ویرایش شده توسط ᗩ☂ᗩ_ᔕᕮ7ᕮᘉ
لینک به دیدگاه

سلام عطا جان

خوبی؟ @};-

چه خبرا؟

داداش یه کار بهت میگم بکن ببین مشکل موس و کیبرد حل میشه یا نه

Quick boot رو چه حالتی هست؟

تو مین های UEFI سه حالت داره

خاموش یا Disable

Normal

Fast Boot

درسته؟

الان رو کدوم حالته؟

یه درجه بیا پایین

اگر Fast هست بیا Normal

اگر Normal هست Disable کن

ببین مشکل حل میشه یا نه

اگر نه میریم سراغ راه حل های دیگه

برای مین من جواب داد مین خودم GIGABYTE Z97X-SOC Force هست

یاعلی @};-

لینک به دیدگاه

درود عطا جان

برای من با موش و صفحه کلید بی سیم با ویندوز 7 پیش آمده و با ویندوز 8 و 8.1 کمتر.

در بخش تنظیمات مادربرد گزینه ی legacy usb device یا چنین چیزی رو بیازما.

نصاب ویندوز 8.1 پرو هم این مشکل رو داره؟

موش و صعحه کلیدت بی سیم هست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام عطا جان

خوبی؟ @};-

چه خبرا؟

داداش یه کار بهت میگم بکن ببین مشکل موس و کیبرد حل میشه یا نه

Quick boot رو چه حالتی هست؟

تو مین های UEFI سه حالت داره

خاموش یا Disable

Normal

Fast Boot

درسته؟

الان رو کدوم حالته؟

یه درجه بیا پایین

اگر Fast هست بیا Normal

اگر Normal هست Disable کن

ببین مشکل حل میشه یا نه

اگر نه میریم سراغ راه حل های دیگه

برای مین من جواب داد مین خودم GIGABYTE Z97X-SOC Force هست

یاعلی @};-

سلام و درود خدمت علی جان عزیز و تشکر بابت توجهی که کردین / مرسی / سلامتی 

بله این مورد رو هم بررسی کردم که از اول روی disable بود که گذاشتمش 

روی fast که جواب نداد و بعدا هم گذاشتمش روی ultra fast که بازم جواب نداد 

درود عطا جان

برای من با موش و صفحه کلید بی سیم با ویندوز 7 پیش آمده و با ویندوز 8 و 8.1 کمتر.

در بخش تنظیمات مادربرد گزینه ی legacy usb device یا چنین چیزی رو بیازما.

نصاب ویندوز 8.1 پرو هم این مشکل رو داره؟

موش و صعحه کلیدت بی سیم هست؟

سلام خدمت سعید جان عزیز و بزرگوار و تشکر بابت توجهتون

اون گزینه رو قبلا بررسی کردم که جواب نداد و بیسیم نیستند و کابلی هستند

ویندوز 8 نصب نمیکنیم و مدنظر ویندوز 7 هست 

لینک به دیدگاه

سلام و احترام

کافیه تو صفحه مین بورد f8 بزنی و تو منو بوت رو درایور کلیک کنی،

میبینی رییست میشه و سپس موس و کیبورد کار میکنن،

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کل کانفیگو مینویسی؟

یه بارم بدون باتری بکاپ شروع کن به ویندوز زدن.

موس و کیبورد چی هستن؟

---------------

ویرایش: از برد هایی که پورت USB2 ندارم متنفرم. نوب ترین بردان.

بنده خودم سال های ساله دار با گیگا کار میکنم ..... الان میگم هیچ مشکلی هم نداشتم.

خیر، با هرکدومش یه مشکلی داشتم.

G31 LGA775

Z68-UD5

Z87 Sniper

واقعا نمیدونم این درسته یا نه ولی معمولا درگاه USB3 تو برد های گیگا نیاز به درایور دارن پس وقتی که درایور روی دیسک نیست عملا بی درایور کار میکنن. مثل گرافیکی که دیفالت الکی یه تصویری میده تا درایور بزنی.

شما با USB2 جلو کیس موس و کیبورد رو یه تست بکن. نشد یه هاب PCI تست کن، نخر ارزششو نداره. نشد روی یه سیستم دیگه ویندوز بزن بعد بکن بزن به این سیستم ببین با موس کیبورت میتونی بری Safe Mode یا نه. اگه نتونستی بدون موس کیبردت مشکل داره (با سیستمت مچ نمیشه) اگه تونستی بدون کافیگته وا شانس نیاوردی. این مشکل بیشتر با موس کیبرد های بی سیم یا ست های مدل های خیاری موجود تو بازار و از اون طرف با مدل های شاخ بازار رخ میده.

ویرایش شده توسط ـ۞ Devileytion ۞ـ
لینک به دیدگاه

فرض می‌کنیم که بایاس رو بروزرسانی کردی و گزینه‌های دم دست دیگه رو هم آزمودی. مثلا به usb3 وصل نیستند و درگا‌ه‌های دیگر usb2 رو هم آزمودی. نیز بازنشانی بایاس و لود کردن گزینه‌ی تنظیمات بهینه در بایاس.

حدس می‌زنم مشکل این هست که نصاب ویندوز ۷ موش و صفحه کلید رو نمی‌‌شناسه چون قدیمی‌تر از مادربورد هست و براش دیباگ نشده. ظولانی شدن بخشی از روند نصب به همین تلاش برای شناختن موش و صفحه کلید مربوط هست. ممکنه با دیسک نصاب بروز‌تر مشکل حل بشه. من با z97 پرو با دستکاری کردن ehci hand off وحذف همه‌ی گزینه‌های بوت جز منبع نصب سیستم عامل مشکلم حل شد. ولی با z97 a هر کاری کردم درست نشد. قدیمها که ویندوز xp سخت‌افزارهای جدید مثل هارد ساتا رو نمی‌شناخت توی یک مرحله از نصب می‌زدیم به صحرای کربلا و مسیر درایور اون سخت‌ رو از فلاپی‌درایو بهش می‌دادیم و بعد بر می‌گشتیم به سواحل میامی. نمی‌دونم برای ویندوز ۷ چنین امکانی هست یانه. مثل کلید‌ میان‌بری که برای تعریف کردن رید پیش‌ از نصب می‌زنیم. این که می‌گم در عالم نظر هست و نمی‌دونم عملا ممکنه باشه.

پیشنهادم اینه که یک صفحه کلید ps2 تهیه کن ووقت بیشتری روش نگذار.چند مرحله که پیش بره  یو‌اس‌بی رو خواهد شناخت. به قول سرباز‌ها این تپه ارزش نداره واسه‌ش خودت رو به کشتن بدی.

پ.ن 

الان با خوندن توضیح  eytiondevil دیدم مادربوردت یو‌اس‌بی دوپشت نداره. 

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سلام

عطا جان یه مورد

مین ps2 داره یه مبدل یو اس بی به ps2 بگیر

راه حل خوبی باید باشه

چون نصب ویندوز 7 اصلا نیاز به کیبورد ندارد( البته اگر پارتیشن شده باشه)

یاعلی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام و احترام

کافیه تو صفحه مین بورد f8 بزنی و تو منو بوت رو درایور کلیک کنی،

میبینی رییست میشه و سپس موس و کیبورد کار میکنن،

سلام و تشکر از شما بابت توجهتون 

این مورد رو انشاالله فردا بررسی میکنم دوست بزرگوارم 

کل کانفیگو مینویسی؟

یه بارم بدون باتری بکاپ شروع کن به ویندوز زدن.

موس و کیبورد چی هستن؟

---------------

ویرایش: از برد هایی که پورت USB2 ندارم متنفرم. نوب ترین بردان.

بنده خودم سال های ساله دار با گیگا کار میکنم ..... الان میگم هیچ مشکلی هم نداشتم.

خیر، با هرکدومش یه مشکلی داشتم.

G31 LGA775

Z68-UD5

Z87 Sniper

واقعا نمیدونم این درسته یا نه ولی معمولا درگاه USB3 تو برد های گیگا نیاز به درایور دارن پس وقتی که درایور روی دیسک نیست عملا بی درایور کار میکنن. مثل گرافیکی که دیفالت الکی یه تصویری میده تا درایور بزنی.

شما با USB2 جلو کیس موس و کیبورد رو یه تست بکن. نشد یه هاب PCI تست کن، نخر ارزششو نداره. نشد روی یه سیستم دیگه ویندوز بزن بعد بکن بزن به این سیستم ببین با موس کیبورت میتونی بری Safe Mode یا نه. اگه نتونستی بدون موس کیبردت مشکل داره (با سیستمت مچ نمیشه) اگه تونستی بدون کافیگته وا شانس نیاوردی. این مشکل بیشتر با موس کیبرد های بی سیم یا ست های مدل های خیاری موجود تو بازار و از اون طرف با مدل های شاخ بازار رخ میده.

سلام خدمت دوست عزیزم و تشکر بابت توضیحاتتون

والا سیستم رو بردن منزل فردا باید بپرسم و اینجا بنویسم تا ملاحظه کنید ولی پردازنده i7 بود

و رمش هم 16 گیگ باس 2400 / یه هارد داره و یه اس اس دی برای ویندوز و نرم افزار 

بقیشم فردا بپرسم بهتون میگم 

میدونین چیزی که آدمو گیج میکنه اینه که وقتی همون لحظه ریستارت میکنی قشنگ کار میکننن 

ولی میری یه چرخی تو ویندوز قبلی میزنی و میای دوباره رستارت میکنی که بری ویندوز جدید بریزی 

با کمال ناباوری میبینین که موس و کیبر دوباره کار نمیکنن و باید یک بار ریستارت کنی 

فرض می‌کنیم که بایاس رو بروزرسانی کردی و گزینه‌های دم دست دیگه رو هم آزمودی. مثلا به usb3 وصل نیستند و درگا‌ه‌های دیگر usb2 رو هم آزمودی. نیز بازنشانی بایاس و لود کردن گزینه‌ی تنظیمات بهینه در بایاس.

حدس می‌زنم مشکل این هست که نصاب ویندوز ۷ موش و صفحه کلید رو نمی‌‌شناسه چون قدیمی‌تر از مادربورد هست و براش دیباگ نشده. ظولانی شدن بخشی از روند نصب به همین تلاش برای شناختن موش و صفحه کلید مربوط هست. ممکنه با دیسک نصاب بروز‌تر مشکل حل بشه. من با z97 پرو با دستکاری کردن ehci hand off وحذف همه‌ی گزینه‌های بوت جز منبع نصب سیستم عامل مشکلم حل شد. ولی با z97 a هر کاری کردم درست نشد. قدیمها که ویندوز xp سخت‌افزارهای جدید مثل هارد ساتا رو نمی‌شناخت توی یک مرحله از نصب می‌زدیم به صحرای کربلا و مسیر درایور اون سخت‌ رو از فلاپی‌درایو بهش می‌دادیم و بعد بر می‌گشتیم به سواحل میامی. نمی‌دونم برای ویندوز ۷ چنین امکانی هست یانه. مثل کلید‌ میان‌بری که برای تعریف کردن رید پیش‌ از نصب می‌زنیم. این که می‌گم در عالم نظر هست و نمی‌دونم عملا ممکنه باشه.

پیشنهادم اینه که یک صفحه کلید ps2 تهیه کن ووقت بیشتری روش نگذار.چند مرحله که پیش بره  یو‌اس‌بی رو خواهد شناخت. به قول سرباز‌ها این تپه ارزش نداره واسه‌ش خودت رو به کشتن بدی.

پ.ن 

الان با خوندن توضیح  eytiondevil دیدم مادربوردت یو‌اس‌بی دوپشت نداره. 

ضمن سلام و تشکر دوباره از سعید جان عزیز بابت دست نوشته هاتون

مسئله عجیب اینجاست که اگر نشناسه باید هیچ وقت نشناسه ولی میایی که یه بار ریستارت میکنی همه چی کار میکنه 

که این در نوع خودش عجیبه و منم تا الان ندیده بودم که با یه ریستارت موس و کیبردی که کار نمیکنن فعال بشن 

فکر میکنم باید همین کار رو بکنم ولی خب آدم دلش میخواد هیچ سوالی بی جواب نمونه و بگرده مشکل رو حل کنه 

سلام

عطا جان یه مورد

مین ps2 داره یه مبدل یو اس بی به ps2 بگیر

راه حل خوبی باید باشه

چون نصب ویندوز 7 اصلا نیاز به کیبورد ندارد( البته اگر پارتیشن شده باشه)

یاعلی

درود خدمت علی جان عزیز بابت توجهی که به تایپیک این بنده حقیر کردند

بله یه دونه موجود داره و فردا اونو هم باید بررسی کنم که فکر کنم جواب بده 

ولی خب آخرش میفهمم قضیه چیه و مشکل کجاست 

لینک به دیدگاه

درود

عطا جان رو برد هایی که اکثرا UEFI هستن این مشکل گاهی پیش میاد

با غیر فعال کردن مدیریت انرژی مادربرد این مشکل برای من رفع شده فکر کنم گاهی اشتباهی موس و کیبورد رو از گردش انرژی حذف میکنه

تو برد های اسوس به این قابلیت EPU میگن واس گیگا رو تو دفترچه راهنما بگردی به یه اسم دیگه هست

پشتیبانی USB رو هم بزار روی Legacy اگر موس و کیبورد یو اس بی داری

ویرایش شده توسط Assass1n
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

عطا جان رو برد هایی که اکثرا UEFI هستن این مشکل گاهی پیش میاد

با غیر فعال کردن مدیریت انرژی مادربرد این مشکل برای من رفع شده فکر کنم گاهی اشتباهی موس و کیبورد رو از گردش انرژی حذف میکنه

تو برد های اسوس به این قابلیت EPU میگن واس گیگا رو تو دفترچه راهنما بگردی به یه اسم دیگه هست

پشتیبانی USB رو هم بزار روی Legacy اگر موس و کیبورد یو اس بی داری

سلام و درود خدمت شما و تشکر او وقتی که گذاشتین 

بله به نظرم همین طور باشه چون ما هر بلایی یا هر تنظیمی بود سر این مادربرد آوردیم ولی

گویا قسم خورده که به همین منوال پیش بره و در نهایت همون ماوس و کیبرد PS2 به دادمون رسید

دوستان مشکل که چه عرض کنم این مورد هم حل شده با موس و کیبرد PS2 که البته من دوست داشتم 

همین کارکرد رو تو USB هم شاهد باشیم که نشد که نشد و البته عیبی هم نداره بلاخره ما هر کاری کردیم 

حل نشد .

لینک به دیدگاه

منم دقیقا این مورد رو دارم باید ریستارت کنم تا موس و کیبورد فعال بشن... بعدا راهنمایی های دوستان رو میخونم

لینک به دیدگاه

سلام عطا جان

اتفاقا سوال خوبی کردی این مشکل شاید باورتون نشه من هم با سیستم اوم در امضام یعنی با مین z 97 deluxe دارم و واقعا کلافم کرده اگه کسی راه حل کلی داره بگه در ضمن لازم به ذکر هست که در این مین هیچ پورت ps2 وجود ندارد

لینک به دیدگاه

سلام

تو bios , legacy رو ببین روشن باشه.اصولا مشکل از این است که خاموشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم دقیقا این مورد رو دارم باید ریستارت کنم تا موس و کیبورد فعال بشن... بعدا راهنمایی های دوستان رو میخونم

درود

انشاالله که مشکلتون حل بشه البته این مشکل حساب نمیشه ولی خب چرا و چطوریشو هنوز نغهمیدیم 

سلام عطا جان

اتفاقا سوال خوبی کردی این مشکل شاید باورتون نشه من هم با سیستم اوم در امضام یعنی با مین z 97 deluxe دارم و واقعا کلافم کرده اگه کسی راه حل کلی داره بگه در ضمن لازم به ذکر هست که در این مین هیچ پورت ps2 وجود ندارد

سلام خدمت علی جان عزیز 

والا همونطور که فرمودین این معظل گریبانگیر خیلی از دوستان و کاربران هست و گویا حل نشدنی هم هست

من این مورد رو ماوس و کیبرد ps2 حل کردم ولی قضیه شما به دلیل نداشتن این پورت کمی پیچیدست 

سلام

تو bios , legacy رو ببین روشن باشه.اصولا مشکل از این است که خاموشه.

سلام خدمت دوست گرامی / این موارد و هر موردی که مربوط به تنظیمات بایوس باشه 

همگی بازبینی شده .

لینک به دیدگاه

سلام دوباره

این کار انجام بده، save یادت نره.

ehci pre boot drive : disable

xhci pre boot driver : disable

usb 2 ehci enable

usb 2 va usb 3 hamdoff disable

xhci usb 3 enable

usb legacy : disable

لینک به دیدگاه

دوستان گفتنی ها رو گفتن . من تا به حال با این مشکل رو به رو نشدم اما اگر میشدم این دو کار رو قبل از هر چیزی انجام میدادم . درسته احتمالش کمه اما بی ضرر و سریع هستن !

قبل از ریست سیستم . یو اس بی موس و کیبرد رو خارج میکردم و دوباره جا میزدم ( چه در همون یو اس بی چه در یکی دیگه ) یک بار بدون موس و کیبرد برای نصب اقدام میکردم و فقط موقعی که بهشون نیاز داشتم ( همون صفحه ای که موس و کیبرد شما از کار میفتن ) وصلشون میکردم ( البته باید ستاپ نصب ویندوز خود به خود از فلش بوت بشه ! )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...