رفتن به مطلب

خریدار Asus Z97 Maximus VII Hero

ARMIN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

آقای ابیشی گارانتی به نتیجه دلخواه نرسید؟

بنده هم 280L رو فرستادم گارانتی به خاطر نویز غیر طبیعی در صورت عدم رضایت یا قبول شرکت گارانتی کننده مقدمات لازم برای اطلاع رسانی فراهم خواهد شد ;)

@};-

ویرایش شده توسط RONIN021
لینک به دیدگاه

آقای ابیشی گارانتی به نتیجه دلخواه نرسید؟

بنده هم 280L رو فرستادم گارانتی به خاطر نویز غیر طبیعی در صورت عدم رضایت یا قبول شرکت گارانتی کننده مقدمات لازم برای اطلاع رسانی فراهم خواهد شد ;)

@};-

نه هنوز متاسفانه،

قراره چهارشنبه  برم مجدد ببینم چی میشه، حالا تا چهارشنبه باید صبر کنم. :(

در 17 سال گذشته این همه مدت بی کامپیوتر نمونده بودم.

لینک به دیدگاه

نه هنوز متاسفانه،

قضیه این گارانتی مربوط یکی دو سال نیست، یک بار برای همیشه باید این مسئله گارانتی حل بشه، اگر جواب نگرفتی با بخش RMA ایسوس در تماس باش، حتی اگه شده در سایت HWBot تاپیک بزن اطلاع رسانی کاملی در مورد وضعیت گارانتی محصولات ایسوس در ایران انجام بده، وقتی چندتا کاربر اورکلاکر آمریکایی یا اوروپایی بیان تاپیک پست ارسال کنند، سر و کله RMA ایسوس به سرعت پیدا میشه! ;)

به هر حال من تا حالا خبرهایی نظیر تبلت بدیم جای مادربرد از سمت آواژنگ یا ماتریکس به گوشم نخورده! :D

@};-

لینک به دیدگاه

نه هنوز متاسفانه،

من خودم یه بار کارم به گارانتی سازگار کشید برای هفت پشتم بسته. :D  سعی می کنم جنس بی گارانتی بگیرم حداقل تکلیفم با خودم مشخص باشه . مطمئن باش اگه پیگیر باشی نمی تونن بی تفاوت باشن این رو تجربه نشون داده. :D  آبروی اینا انقدر رفته ترسی از بی آبرویی در فرومای ایرانی ندارن. توصیه خوبی دوست قبلی کرد . سعی کن در فروم ها خارجی اطلاع رسانی کنی . بلکه به غیرت خارجی ها بر بخوره یه کاری برای ایرانی ها بکنن.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...