رفتن به مطلب

<<<فروش پاور تک و زیبا ENERMAX 750 PLATIMAX (یکی از بهترین پاورهای جهان) (قیمت پیشنهادی در پخ) >>>

saeed110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان قصد فروش پاور تک و زیبای اینرمکس رو دارم. پاور بسیار خوبی هست و بسیار آروم کار میکنه. خودم یکی از طرفداری برند اینرمکس هستم و خیلی گشتم تا این پاور رو پیدا کردم.. خلاصه پاور تکی هست. تو حالت پیک لود تا 825 وات خروجی میده . داخلش کلی خازن جامد به کار رفته که تو کمتر پاوری از این خازنا استفاده میشه .

قیمت نو پاور در سایت آریا کامپیوتر 790 هستش . gos805ydzk2i15z2ic28_thumb.jpg قیمت دلاری پاور در سایت Amazon و newegg هم 200 دلار هستش. لطفا با پاور های گرین مقایسه نشود. :D

قیمت پیشنهادیتون رو پخ کنید.

گارانتی اصلی عقیق رایانه تک تا تیر سال بعد . فقط یه نکته یکی از حروف میانی شماره سریال روی کارت گارانتی با شماره سریال پاور نمی خوند (روی پاور و کارتن B بود و کارت گارانتی A) که زنگ زدم به شرکت گارانتی کننده گفت مشکلی نداره (اشتباه تایپی هستش) و شماره سریال پاور ثبت شده و خیالتون راحت و نیاز به تعویض کارت گارانتی نیست و از این حرفا :D . جدا از اینکه بعید هست این پاور کارش به گارانتی کشیده بشه :D

اینم هولوگرام شرکت عقیق رایانه.
post-15516-0-03942800-1432804377_thumb.jpg

عکسای کلی پاور بنده
lsk6bp9sp1aqdmkza3yb_thumb.jpg m3nyx2cvjyig811m80r8_thumb.jpg ikbkjfeoffsqbq8pn1hq_thumb.jpg iu3prn4on6x7reua5t8w_thumb.jpg xfirfvdxxihglpsrwpuu_thumb.jpg ovy7mdgzv5agaxoujcv9_thumb.jpg wy3ps3gd1877h83xver9_thumb.jpg dji6kmkqvr5iyuuq7qcq_thumb.jpg upeakg7dnmhprp6nvxpp_thumb.jpg 3ecsax6jkdffv85nj3yz_thumb.jpg

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

اقا با پاور 380 گرین تعویض دارین؟؟

این پاور از پاور امضام چقد قوی تره؟

چرا با اینکه مارکشون یکی هست اینقد گرونتره؟؟

واسه کراس 2 تا 7970 جواب میده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حذف شود...

ویرایش شده توسط ـ۞ Devileytion ۞ـ
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • 2 هفته بعد...

قرار معامله گذاشته شد

تایید میشه. انشاالله پاور امروز تحویل ایشون داده میشه.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...