رفتن به مطلب

کمک برای بر طرف کردن مشکل نویز خط adsl

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام واحترام خدمت دوستان بزرگوار فروم

خدمتتون عرض شود خط ای دی اس ال بنده مطابق تصویری که درذیل گذاشتم نویز داره.با اطلاعاتی که ازاینترنت گرفتم مودم رو بردم روی کابل ورودی منزل امتحان کردم اونجا وضعیت بهتر بود یعنی snr بین 20 تا 15 بود وLine Attenuation  روی 47 می اومد ولی الان ملاحظه می فرمایید که snr بین 12 تا9 واون یکی بین 53 تا36 می باشد.سیم ورودی به داخل منزل رو کلا قطع کردم ویک کابل نومستقیما" وصل کردم بدون خط تلفن و طول مسیر تا مودم هم حدود8 تا10 متر می باشد ولی بازهم افاقه نکرد.از دوستان عزیز میخوام بنده رو راهنمایی کنن برای حل این مشکل وبفرمایند بهترین نوع کابل برای استفاده دراین مسافت، کابلی که واقعا" نویز نداشته باشه چه نوعی هست واز کجا میشه تهیه کرد. باتشکر از همگی

post-11116-0-62866900-1429900904_thumb.png

ویرایش شده توسط mohammad.amin89
لینک به دیدگاه

عزیزان کمک کنن دیگه!

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز کسی نمی خواد در راه خدا راهنمایی کنه!!

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز،

من هم دقیقا همین مشکل رو 5 ماه پیش داشتم،

یه میکرو فیلتر بگیری بزنی اول خط تلفنتون که توی ساختمون اومده همه چی درست میشه، واقعا که تاثیر خیلی زیادی داره...

قیمتشم حدود 5 ~ 7 تومنه...

@};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من بهترین کابلی که دیدم کابل . مس کرمان روکش داره ، مدل دقیقشو یادم نیست . 14 متر کشیدن کوچکترین نویزی مشاهده نکردم ، البته نویزی که مودم بتونه بشناسه . ولی مشکل شما فکر نکنم به کابل باشه

شما DSL modulation مودم رو بزار رو G.dmt ببین نت اپ میشه یا نه اگر آپ شد ببین snr فرقی کرده یا  نه

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز،

من هم دقیقا همین مشکل رو 5 ماه پیش داشتم،

یه میکرو فیلتر بگیری بزنی اول خط تلفنتون که توی ساختمون اومده همه چی درست میشه، واقعا که تاثیر خیلی زیادی داره...

قیمتشم حدود 5 ~ 7 تومنه...

@};-

دوست عزیز ممنون از کمکتون

میشه بفرمایید این میکرو فیلتر همون اسپیلیتر هست؟ اگه همنظورتون همونه از اینم استفاده کردم

لینک به دیدگاه

من بهترین کابلی که دیدم کابل . مس کرمان روکش داره ، مدل دقیقشو یادم نیست . 14 متر کشیدن کوچکترین نویزی مشاهده نکردم ، البته نویزی که مودم بتونه بشناسه . ولی مشکل شما فکر نکنم به کابل باشه

شما DSL modulation مودم رو بزار رو G.dmt ببین نت اپ میشه یا نه اگر آپ شد ببین snr فرقی کرده یا  نه

داداش میتونید زحمت بکشید ومدل اون کابل رو برام پیدا کنید وبفرمایید ازکجا تهیه کردید؟

واینکه در مورد اون قسمت دوم هم راهنمایی کنید از کدوم قسمت مودم باید انجامش بدم؟ باتشکر

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من خطم خیلی نویز داشت  - بعد از مدتها مشکلم حل شد- اول اینکه از جای که جعبه تقسیم سیم تلفن اونجاست سیم جداگونه بکش واسه مودمت بعدشم مودم smcبخر چون من 8مودم مختلف تست کردم   فقط smc خوب بود

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من خطم خیلی نویز داشت  - بعد از مدتها مشکلم حل شد- اول اینکه از جای که جعبه تقسیم سیم تلفن اونجاست سیم جداگونه بکش واسه مودمت بعدشم مودم smcبخر چون من 8مودم مختلف تست کردم   فقط smc خوب بود

والا داداش جعبه تقسیم که نداره یه زوج سیم اصلی مخابرات هست که یه اسپیلیتر سر راهش گذاشتم ویک زوج جداگانه اومده رو مودم. این مودمی که فرمودید قیمتش چند هست ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش میتونید زحمت بکشید ومدل اون کابل رو برام پیدا کنید وبفرمایید ازکجا تهیه کردید؟

واینکه در مورد اون قسمت دوم هم راهنمایی کنید از کدوم قسمت مودم باید انجامش بدم؟ باتشکر

من هرچی نیگاه کردم کابل که روی کار اومده بود رو مدلی نتونستم روش پیدا کنم . از همین مغازه های معمولی الکترونیکی هم میتونید بگیرید ، از اینا به عنوان کابل ایفون خونه هم استفاده میکنند

راستش Tp link ندارم که بتونم دقیق کمکتون کنم ولی خودتون هم نیگا کنید تو شاتی که گذاشتین modulation روی ADSL 2PLus تنظیم شده ، فکر کنم تو Advance بگردین بتونین یه گزینه پیدا کنین که بشه ADSL 2 PLUS رو تغییر داد

لینک به دیدگاه

دوستان با راهنمایی دوست بسیار عزیزمون جناب امیر محمد مشکل بنده همانطور که مشاهده میکنید حل شد .آرزوی موفقیت وشادکامی دارم برای این دوست بسیار بزرگوار وتمامی دوستان دیگه

post-11116-0-02144600-1429907298_thumb.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...