رفتن به مطلب

مشاوره در امر خرید کنسول و کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان هدف از ایجاد این تایپیک اینه که دوستان عزیز و گرامی برای این که بین خرید کنسول و کامپیوتر در شک هستن یک کمکی برای اونها بشه تا از حیرت و نگرانی در بیان . ببخشید که تنظیمات نوشته درهم برهم چون از تبلت دارم مینویسم و کامپیوتر ندارم

از خودم شروع میکنم .

دوستان بنده بودجه در حد ۴ میلیون دارم الان با توجه به بازی های انحصاری که برای کنسول ps4 هست ادم نمیتونه ازش دل بکنه از طرفی دیگر هم بازی هاش یه خورده گرونه الان یک بازی اک بیاد بازار ۲۳۰ تومن قیمتشه برای خرید کمتر هم میتونیم بازی های دست دوم بخریم که مناسب ماست واقعا من دوستدار انحصاری های ps4 هستم خب از طرفی دیگر هم من به یک کامپیوتر احتیاج دارم هم واسه بازی هم واسه تحقیقات و غیره چون کامپیوتر چیزی فراتر از کنسوله هم امکاناتش هم قدرتش با توجه به این که بازیهاش ارزونن و همچنین دایرکتس ۱۲ هم واسش میاد که نور علی نور میشه الان تو حیرتم که چه کنم ایا کامپیتور بخرم و قید کنسول بزنم یا هر دو رو بخرم ولی کامپیوتر در حد سیستم متوسط باشه که بتونه بازی های جدید رو رو حالت مدیوم بالا بیاره از تمامی دوستان خواهشمندم کمکم کنن چون چند روز پیش خواستم از لیون کامپیوتر سفارش قطعات بکنم دیدم تو حیرتم نمیدونم چکار بکنم پس دوستان با تمام اندیشه های خودتون کمکم کنین ممنون منتظرم

لینک به دیدگاه

دوسته عزیز شک نکن که کام\یوتر خیلی بهتره خریدش تا PS4 چون هم میتونی کار های تحقیق تو انجام بدی وهم میتونی گیم بزنی...

حالا هرچقدرم عاشق انحصاری هاش باشی...با بوله یک انحصاری PS4 می تونی 50 تا بازی خوب PC بگیری

لینک به دیدگاه

دوسته عزیز شک نکن که کام\یوتر خیلی بهتره خریدش تا PS4 چون هم میتونی کار های تحقیق تو انجام بدی وهم میتونی گیم بزنی...

حالا هرچقدرم عاشق انحصاری هاش باشی...با بوله یک انحصاری PS4 می تونی 50 تا بازی خوب PC بگیری

حرفت متین و درست ولی the last of us or God of war or uncharted درسته واسه سه تا بازی نباید خیلی خرج کرد ولی نمیدونم ممنون از نظرت تا الان یک نفر رای کامپیوتر داده

لینک به دیدگاه

اگر از بازی کردن روی PS4 لذت میبری هر 2. ولی بعدا PC رو آپدیت کن (مثلا گرافیک برای PC بگیر)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

100% pc

یواش یواش دوران کنسول ها داره سر میاد

لینک به دیدگاه

سلام، پولت رو مقداری بیشتر کن،  ps4 بگیر با یک apple macbook air و ازشون لذت ببر. برای ps4 اپدیت dx12 میاد , کنسول برای بازی و laptop برای کارهای شخصی.

لینک به دیدگاه

فقط pc

به چند دلیل

1. همون طور که خودتون هم اشاره کردید وجود pc توی هر خونه ای لازمه ( پولی رو که برای خریده کنسول و 4 ، 5 تا بازیش رو میدید بزارید روی پول pc الانتون ( یا اونی که ناچار به خریدش هستید ) یه غول دارید که بازی ها رو در فول اچ دی 60 فریم میده !!!!

2. درسته که کنسول ها بازی های انحصاری دارن اما به بازی های مشترک یک نگاه بندازید ! در برابر اون چیزی که در pc اجرا میشه کنسول نسخه دمو به حساب میاد . در واقع با داشتن کنسول شما میتونید بازی های انحصاری رو داشته باشید ( که البته او هم انحصاری همون کنسول نه همه کنسول ها مثلا اگر شما ps4 بگیرید انحصاری های ایکس باکس وان رو ندارید ) اما از داشتن بهترین کیفیت بازی های مشترک محروم میشید ! نمونش توی قدیمی ها کرایسیس 3 و توی جدید ها هارد لاین !

3. گرون بودن بازی هاش اگر بازی رو برای افلاین بخواهید میتونید  با هزینه خیلی کم داشته باشد اما اگر آنلاین بخواهید هزینه شما با کنسول تفاوتی نداره ( البته کرک آنلاین بعضی از بازی ها منتشر شده مثل Motal Kombat X ) اما در کنسول حتما باید نسخه اصل بخرید .

4. نوع بازی بسیار مهمه . به طور مثال بین قوتبال در pc و کنسول فرقی نیست چون گرافیک خیلی بالایی نداره و با دسته راحت تره اما بازی هایی مثل COD که گرافیک بالایی دارن و با موس و کیبرد بازی میشن تفاوت و برتری pc به چشم میاد

5. کنسول خر است !!!!

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

ممنون از نظراتون تا الان فعلا برتری با پی سی هست بازم نظر بدین تا نتیجه نهایی رو بگیرم

لینک به دیدگاه

ممنون از نظراتون تا الان فعلا برتری با پی سی هست بازم نظر بدین تا نتیجه نهایی رو بگیرم

دوسته عزیز نتیجه ایی وجود نداره که..!

مقایسه گیمینگ کنسول و pc کاملا کلیشه ایی هست و همه میدونن کیفیت یعنیpc

گیمر جماعت هم که هرسه تارو باهم داره..

اینکه شما الان pc ندارید و فکر خرید کنسول هستید هم عجیبه!!

به هر حال پیشنهاد من یک کامپیوتر هست

اگر میخواین وارد دنیای گیمینگ بشین یک کنسول و یک آلترابوک شدیدا توصیه میشه.(باهمون4تومن)

درمورد قیمت بازی هم که تو شهر ما یک بازی رو میخری وقتی تموم کردی میبری عوضش میکنی!! دیگه نمیدونم جاهای دیگه هم اینجوریه یا نه.. +یک فوتبال که ثابت همیشه باید باشه!

ویرایش شده توسط nvidia oc
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Only PC 

console کنسل 

:x

لینک به دیدگاه

کنسول ارزون هست قابل حمل هست بازیهای انحصاری ولی چون بازی هاش هک نیست برای افلاین جالب نیست.ولی انلاین عالی.

کامپیوتر گران قیمت .قابلیت حمل ندارد. بازی های انحصاری کنسول ندارد . سرو کله زدن با نصب بازی و کرک و افت فریم !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...