رفتن به مطلب

سوختن سوکت فن مادربرد

POURIA.G
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشید ... قبل از هر چیز تشکر میکنم بابت کمک هایی که در تاپیک قبلی کردید :) (نمیدونم چرا وقتی میخوام مثبت بدم میگه شما مجوز این کار رو ندارید)

مشخصات سیستم من به شرح زیر است:
CPU : AMD FX-6350 3.9 Ghz  - COOLER : ThermalRight Silver Arrow IB-E Extreme
MAIN : MSI 970A-G43
RAM : KINSTONE 4 X 2 GB
PSU : SeaSonic 620w
GPU : EVGA GTX 970 FTW ACX 2.0
CASE : Green X+ EAGLE
دیشب من سیستمم رو تمیز کردم و وقتی کارم تموم شد و روشن کردم دیدم فن های بقل کیس که از طریق سوکت 4 پین کادربرد کار میکردن , روشن نیستن ... منم در کیس رو باز کردم و دیدم که اون سوکت رو یادم رفته بزنم و وقتی که اون رو زدم یهو از IC ای که در کنار اون سوکت بود اتیش زد بیرون و بعدش هم دود ... منم ترسیدم و سیستم رو خاموش کردم ... حالا دیگه اون سوکت کار نمیکنه و من مجبور شدم از یه سوکت دیگه استفاده کنم...
حالا به نظرتون این اتفاق مشکلی برای جا های دیگه سیستم به وجود نیاورده؟ آیا راهی هست تعمیر بشه؟

ظاهرا همین اتفاق برای یه کاربر دیگه هم افتاده .......

http://www.tomshardware.com/answers/id-1937229/fry-motherboard-fan-connector.html

اینم عکس از مادربرد خودم ...

http://8pic.ir/images/hgdmtbixn580x8pece0x.jpg

ویرایش شده توسط POURIA.G
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز، آی سی تغذیه فن مادربرد شما سوخته، این آی سی ها خیلی قوی هستن و تا 1.5 آمپر می تونن تحمل کنن، دو حالت بیشتر نداره، یا یه جسم فلزی به به بایه های خروجی ایت آی سی خورده و اتصال کوتاه کرده یا اینکه مشکل از فن شما بوده، بهتون پیشنهاد میکنم از اون فن استفاده نکنید، حداقل سیم های فن، یوکت فن و قسمت مدار داخلی فن رو بررسی دقیق کنید دوست عزیز...

این آی سی رو از پاساژ امجد به راحتی می تونید پیدا کنید.

لینک به دیدگاه

سلام
بله بعد از سوختن این آی سی فهمیدم که بین پایه های این سوکت اتصال کوتاه شده بود...
بعد میخواستم ببینم من مادر برد رو ببرم اونجا خودشون درست میکنن؟ هزینش چقدر میشه تقریبا؟ نزنن داغون ترش کنن... :)

لینک به دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید ... قبل از هر چیز تشکر میکنم بابت کمک هایی که در تاپیک قبلی کردید :) (نمیدونم چرا وقتی میخوام مثبت بدم میگه شما مجوز این کار رو ندارید)

مشخصات سیستم من به شرح زیر است:

CPU : AMD FX-6350 3.9 Ghz  - COOLER : ThermalRight Silver Arrow IB-E Extreme

MAIN : MSI 970A-G43

RAM : KINSTONE 4 X 2 GB

PSU : SeaSonic 620w

GPU : EVGA GTX 970 FTW ACX 2.0

CASE : Green X+ EAGLE

دیشب من سیستمم رو تمیز کردم و وقتی کارم تموم شد و روشن کردم دیدم فن های بقل کیس که از طریق سوکت 4 پین کادربرد کار میکردن , روشن نیستن ... منم در کیس رو باز کردم و دیدم که اون سوکت رو یادم رفته بزنم و وقتی که اون رو زدم یهو از IC ای که در کنار اون سوکت بود اتیش زد بیرون و بعدش هم دود ... منم ترسیدم و سیستم رو خاموش کردم ... حالا دیگه اون سوکت کار نمیکنه و من مجبور شدم از یه سوکت دیگه استفاده کنم...

حالا به نظرتون این اتفاق مشکلی برای جا های دیگه سیستم به وجود نیاورده؟ آیا راهی هست تعمیر بشه؟

ظاهرا همین اتفاق برای یه کاربر دیگه هم افتاده .......

http://www.tomshardware.com/answers/id-1937229/fry-motherboard-fan-connector.html

اینم عکس از مادربرد خودم ...

http://8pic.ir/images/hgdmtbixn580x8pece0x.jpg

درود

در مورد مثبت شما باید به 50 پست برسید تا مجوز اینکار به شما داده بشه !

در مورد IC اگر گارانتی دارید .. ببرید اونجا با هزینه بسیار اندک براتون تعمیر کنن .. اگر نه .. تهیه و تعویضش اصلا کار سختی نیست .. اگر کمک خواستید من در خدمتم 

لینک به دیدگاه

سلام ...

نگران نباش دوست عزیز اینی که سوخته یه ترانزیستور با تحمل آمپر بالا هست که براحتی میشه تعویضش کرد .... مراکزی که کار تعمیرات انجام میدن براحتی میتونن تعویضش کنن ... کارش فقط یه هیتره ...با بقیه قطعات کاری نداره  .

لینک به دیدگاه

درود

در مورد مثبت شما باید به 50 پست برسید تا مجوز اینکار به شما داده بشه !

در مورد IC اگر گارانتی دارید .. ببرید اونجا با هزینه بسیار اندک براتون تعمیر کنن .. اگر نه .. تهیه و تعویضش اصلا کار سختی نیست .. اگر کمک خواستید من در خدمتم 

ممنون دوست عزیز گارانتیش فکر کنم تموم شده باید ببرم همون پاساژ امجد :) شما آشنایی سراغ داری اونجا که کار رو تمیز انجام بدن؟ :)

سلام ...

نگران نباش دوست عزیز اینی که سوخته یه ترانزیستور با تحمل آمپر بالا هست که براحتی میشه تعویضش کرد .... مراکزی که کار تعمیرات انجام میدن براحتی میتونن تعویضش کنن ... کارش فقط یه هیتره ...با بقیه قطعات کاری نداره  .

ممنون دوست عزیز , منو از نگرانی در آوردید :) خیلی نگران بودم که نکنه روی چیزای دیگه تاثیر گذاشته باشه... ولی الان دیگه خیالم راحت شد :)

ویرایش شده توسط POURIA.G
لینک به دیدگاه

دوست عزیز، قیمت این قطعه در پاساژ امجد 2600 تومان می باشد...

اگر بدید به تعمیر کار، منصف باشه نباید بیشتر از 10 هزار تومان ازتون بگیره، کارش هم کمتر از 2 دقیقه طول میکشه...

:)

نگران چیزی نباشید... مشکلی نداره...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...