رفتن به مطلب

خرید رم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان و اساتید

دوستان 16 گیگ رم میخوام بگیرم

چی پیشنهاد میدین؟

لینک به دیدگاه

درود

واسه همین سیستم امضا؟

بودجه چقدر هستش؟

جرات نمی‌کنیم پست بدیم

ویرایش شده توسط #MESSI#
لینک به دیدگاه

بله واسه همیت سیستم امضا اما رم هاش فروش رفته

لینک به دیدگاه

کار بسیار اشتباهی کردی که رم هاتو فروختی بهترین کار این بود دقیقا عین همین رم هارو 2باره میگرفتی و 4کاناله میکردی حالا هم همین مدل رم رو 16اش رو بگیر یعنی Gskill TridentX 16GB 2400

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من 16GB رم Geil Evo Potenza دارم برای فروش که میشه 2 تا 8GB با فرکانس 2666 و تایمینگ 32-13-13-11 اگر خواستی در خدمتم قیمت را هم ماژولی 400 در نظر گرفتم

با این قیمت و تایمینگ سخت بتونی پیدا کنی گارانتی هم سازگار هست برای هماهنگی پ خ کن

تعویض هم دارم البته با مدل خاصی و نه با هر رمی و مقداری هم سر میگیرم

مدل رمی که تعویض میکنم HyperX Beast 2400 هست و پک 16 گیگ که شامل 2 عدد ماژول 8GB باشه

لینک به دیدگاه

سلام به دوستان و اساتید

دوستان 16 گیگ رم میخوام بگیرم

چی پیشنهاد میدین؟

مگه مشکل اینایی که داشتی چی بود؟من خودم الان 16 گیگش رو دارم...تنها مشکلی که باش دارم اینکه هیت سینکاش فوقالعاده تیزن موقع در آوردن و جا زدن دست آدم خیلی اذیت می شه.اگه برای اورکلاک رم می خوای آره چون اینا 2666 بیشتر اور نمی شن.بقیه رم ها هم هیچ فرق خاصی ندارن( اگه تایمینگ و فرکانسشون هم اندازه ی هم باشه.)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...