رفتن به مطلب

سؤال در مورد تخفیف شرکتی برای خرید مادربرد و کارت گرافیک گیگا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

حدود 1 ماه پیش با مشاوره‌ای که از عزیزان انجمن p30world گرفتم یک سیستم با مشخصات زیر خریدم:

Intel Core i7 4790K

Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3

GSkill TridentX 16GB DDR3 2400MHz

Seagate 1TB

Gigabyte GTX 980 OC WF 3X 4GB

Cooler Master Vanguard 750W

Asus 24X DRW

Enermax Thorex

قبل از خرید چند نفر از دوستان گفتن که با خرید مادربرد و کارت گرافیک گیگابایت میتونم از شرکت گارانتی کننده تخفیف بگیرم. تو جعبه مادربرد و کارت گرافیک یه کد بود که تو سایت آواژنگ ثبتشون کردم. همون موقع که سیستمو خریدم زنگ زدم که اطلاعات بگیرم. بهم گفتن که بعد از ثبت کد کارت هدیه بانکی برام ارسال میشه ولی تا الان خبری نشده...

میخواستم بدونم کسی از شما دوستان اطلاعی در این مورد داره؟ ترجیح دادم قبل اینکه دوباره زنگ بزنم شرکت پاپیچشون شم از شما بپرسم.

من همین سؤال رو در p30world هم مطرح کردم ولی کسی اونجا جوابمو نداد. به همینخاطر مزاحم شما شدم.

ممنون از وقتی که میگذارید.

لینک به دیدگاه

کسی نیست که اطلاعات داشته باشه؟

اگه لنگ این پول نبودم مزاحمتون نمیشدم دوستان...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

منم این تبلیغو دیدم ، اما خب زنگ بزن یبار دیگه چه اشکالی داره پیگیری کنی...  ^_^

راستی سیستم خوبی هست ایشاله خوب ازش لذت ببری جای یک ssd رو سیستمت خالیه بقول دوستمون اگه ببینه میاد میگه !  :D

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

مرسی از پاسختون نیما جان

قبلاً زنگ زده بودم ولی جواب دقیق بهم ندادن. امروز دوباره تماس گرفتم، گفتن اواسط اردیبهشت بعد از پایان جشنواره جوایز رو برای مشتری‌ها ارسال میکنن.

چون اینجا کسی نمیدونست فکر کردم شاید شما دوستان رو هم در جریان بزارم بد نباشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...