رفتن به مطلب

لطفا کمک کنید!

Mehrdad OC
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام

دوستان عزیز دیشب ویندوز سیستم رو عوض کردم ( سون 64 بیتی )

بعد از نصب درایورها متوجه شدم دو دقیقه بعد از روشن کردنم سیستم سیستم هنگ میکنه و نوار وظیفه کلا از کار می افته مخصوصا وقتی میخوای یه برنامه اجرا کنی و بعضی وقتا هم که باید دکمه پاور رو بزنی

حتی alt +control+delete هم کار نمیکنه به نظر شما مشکل از چیه

لینک به دیدگاه

ببینید دمای سی پی یو چنده؟ احتمال داره فن پردازنده کار نکنه و سی پی یو زیادی داغ میشه و هنگ میکنه

مشخصات سیستم؟

اگه سیستم ضعیف باشه میتونه کار ویزوس هم باشه

ویرایش شده توسط #MESSI#
لینک به دیدگاه

میتونه از ram هم باشه چند روز پیش کاربر qozmyox همین مشکل و داشت تقریبا با عوض کردن ram حل شده مثل اینکه

لینک به دیدگاه

ممکنه از ویندوزی که نصب کردی باشه و یا درایو اشتباه همینطور ویروس و.......بهتره هاردت رو کامل فرمت کنی و دوباره ویندوز قدیمی سالم رو نصب کنی......و یه نسخه معتبر دیگه از ویندوز رو نصب کنی...

لینک به دیدگاه

سلام ویندوزی که نصب کردم نسخه قبلی هست

درایورها هم همون قبلی ها رو نصب کردم فقط سیستم بعد از 5 دقیقه فریز میشه یا عملکردش خیلی خیلی کند میشه

لینک به دیدگاه

سلام ویندوزی که نصب کردم نسخه قبلی هست

درایورها هم همون قبلی ها رو نصب کردم فقط سیستم بعد از 5 دقیقه فریز میشه یا عملکردش خیلی خیلی کند میشه

معمولا باید کارهایی که دوستان گقتن و انجام بدید :-? 

به سوالات پاسخ بدید :-?

کسی علم غیب نداره اینجا :-?

لینک به دیدگاه

میتونه از ram هم باشه چند روز پیش کاربر qozmyox همین مشکل و داشت تقریبا با عوض کردن ram حل شده مثل اینکه

سلام ببخشید دیر جواب دادم سیستمم خرابه  هنگ میکنه رم  رو هم چک کردم بازم ممنون

لینک به دیدگاه

معمولا باید کارهایی که دوستان گقتن و انجام بدید :-?

به سوالات پاسخ بدید :-?

کسی علم غیب نداره اینجا :-?

ببخشید سیستم تا بالا میاد هنگ میکنه  نمیتونم کاری انجام بدم

نت هم که دیگه همش قطع و وصل میشه :whew: :whew:

لینک به دیدگاه

ببینید دمای سی پی یو چنده؟ احتمال داره فن پردازنده کار نکنه و سی پی یو زیادی داغ میشه و هنگ میکنه

مشخصات سیستم؟

اگه سیستم ضعیف باشه میتونه کار ویزوس هم باشه

سلام دمای سی پی یو بالای 45 نمیره

یس پی یو i7هستش انتی ویروی هم بروزه هارد هم اس اس دی

بازم ممنون از وقتی که گذاشتید

لینک به دیدگاه

من مشکلی شبیه این داشتم به این صورت که وقتی هم هنگ میکرد صفحه هرجا که بود فریز میکرد و هیچ چیز تکون نمیخورد و مجبور بودم از پاور کیس خاموش کنم . رم هامو روی یک سیستم دیگه تست کردم و اون سیستم هم دقیقا همین اتفاق براش افتاد . گفتم این موضوع رو شاید کمکتون کنه .

لینک به دیدگاه

شما یه بار دیگه ویندوز رو عوض کن ولی درایور ها رو با all driver نصب نکن با سی دی خود قطعات نصب کن

ویرایش شده توسط omidvar777
لینک به دیدگاه

شما یه بار دیگه ویندوز رو عوض کن ولی درایور ها رو با all driver نصب نکن با سی دی خود قطعات نصب کن

سلام

من همیشه برنامه ها رو از روی سی دی خودش نصب میکنم ولی فکر کنم باید ویندوز رو دوباره نصب کنم

لینک به دیدگاه

من مشکلی شبیه این داشتم به این صورت که وقتی هم هنگ میکرد صفحه هرجا که بود فریز میکرد و هیچ چیز تکون نمیخورد و مجبور بودم از پاور کیس خاموش کنم . رم هامو روی یک سیستم دیگه تست کردم و اون سیستم هم دقیقا همین اتفاق براش افتاد . گفتم این موضوع رو شاید کمکتون کنه .

سلام ممنون دوست عزیز چشم حتما امتحان میکنم      -----        بازم ممنون

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

راستی اینم بگم وقتی موس رو حرکت میدم و یه صفحه رو پایین وبالا میکنم خیلی با تیک حرکت میکنه و وقتی هنگ میکنه چراغ چشمک زن هارد ثابت میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...