رفتن به مطلب

فروش چند قطعه high end (رم ، اس اس دی ، پاور) (کاهش مجدد قیمت)

Recommended Posts

سلام
سیستمم رو چند وقت پیش فروختم همین چند قطعه مونده که برای فروش می ذارم. قطعات با ارزشی هستند و بنده رو هنگام استفاده راضی نگه داشتن. :D

قطعه اول 
رم

g.skill trident x 2400 cl9 2x4g

یکی از رم های کمیاب بازار هست . با رم های c10 موجود در بازار بسیار فرق داره. :D

قیمت پایه : 310

فوری : 330

فاقد گارانتی . از خارج وارد شده است. فاقد کارتن به علت کمرک در ایران

کلاک 2666 رو با تایمینگ فوق العاده 9 میزنه .  ضمنا 2800 رو با تایمینگ 10 هم میزنه فقط جهت اطلاع.

دوستان یه توضیحی در مورد این رم بدم. قیمت دلاری این رم ها در سایت Amazon دو برابر ترایدنت های معمولی در بازار هست. پس قیمت منصفانه هستش.
قیمت رم های پک 16 گیگ معمولی (البته اینها دوتا 8 گیگ هستش که قیمتش با 4 تا 4 گیگ زیاد فرقی نمیکنه)

http://www.amazon.com/G-Skill-PC3-19200-TridentX-10-12-12-31-F3-2400C10D-16GTX/dp/B0080FFZ8E

اینم لینک قیمت رم هایی که بنده برای فروش گذاشتم.

http://www.amazon.ca/G-Skill-PC3-19200-2400MHz-TridentX-9-11-11-31/dp/B00A3KHD0C

1sdbmagksjoibouoh68g_thumb.jpg wl703hk9jnh8al6iex4o_thumb.jpg yp5rcuyc1axxgg4zz35i_thumb.jpg owz7s462t0bq8pu87urw_thumb.jpg wrnm9zu3th50t99wq0li_thumb.jpg

قطعه دوم
Vertex 3 Max IOPS 120GB SATA3 SSD
یکی از ssd های خوب بازار هست . خودم برای لپتاپم یه سامسونگ پرو دارم که حقیقتش اختلاف سرعت چندانی بین این دو اس اس دی احساس نکردم. خلاصه اس اس دی خوبی هست. ضمنا این اس اس دی مدل Max IOPS هستش که از مدل معمولی خودش سریع تر هستش. فاقد گارانتی.
این قیمت مدل معمولیش که 30 تا 40 تومن از این مدلی که من برا فروش گذاشتم ارزون تره.
http://lioncomputer.ir/product/4053/OCZ+Vertex+3+120GB+SATA3+SSD/

پایه : 240
فوری : 260

g5pitg4ek5j5aqe27ob3_thumb.jpg y86jbt0r4vrq0tuc0z1j_thumb.jpg lgdz5e125b9vydemnamn_thumb.jpg

قطعه سوم :
پاور :

ENERMAX 750 PLATIMAX

پایه : 540
فوری : 560
قیمت نو پاور در سایت آریا کامپیوتر 790 هستش . gos805ydzk2i15z2ic28_thumb.jpg قیمت دلاری پاور در سایت Amazon و newegg هم 200 دلار هستش. لطفا با پاور های گرین مقایسه نشود. :D

گارانتی اصلی عقیق رایانه تک تا تیر سال بعد . فقط یه نکته یکی از حروف میانی شماره سریال روی کارت گارانتی با شماره سریال پاور نمی خوند (روی پاور و کارتن B بود و کارت گارانتی A) که زنگ زدم به شرکت گارانتی کننده گفت مشکلی نداره (اشتباه تایپی هستش) و شماره سریال پاور ثبت شده و خیالتون راحت و نیاز به تعویض کارت گارانتی نیست و از این حرفا :D . جدا از اینکه بعید هست این پاور کارش به گارانتی کشیده بشه :D
lsk6bp9sp1aqdmkza3yb_thumb.jpg m3nyx2cvjyig811m80r8_thumb.jpg ikbkjfeoffsqbq8pn1hq_thumb.jpg iu3prn4on6x7reua5t8w_thumb.jpg xfirfvdxxihglpsrwpuu_thumb.jpg ovy7mdgzv5agaxoujcv9_thumb.jpg wy3ps3gd1877h83xver9_thumb.jpg dji6kmkqvr5iyuuq7qcq_thumb.jpg upeakg7dnmhprp6nvxpp_thumb.jpg 3ecsax6jkdffv85nj3yz_thumb.jpg

دوستان ترجیح بر این هست قطعات باهم فروخته شود پس قیمت مجموع قطعات گذاشته میشه. (دوستان برای اینکه مشکلی پیش نیاد در حین فروش مثلا یکی یک قطعه رو به صورت فوری خریدار هست و یکی دیگه مثلا مجموع قطعات رو پایه خریدار هست. در اینگونه مواقع تصمیم با بنده هست که قطعات را به چه کسی بفروشم. امیدوارم دوستان درک کنن تا مشکلی حین فروش پیش نیاد.)

قیمت :

رم +اس اس دی + پاور

پایه : 939

فوری : 959

بنده در انتخاب اینکه قطعات رو به چه کسی بفروشم مختار هستم. @};-

لینک فروش در پرشین تولز

http://forum.persiantools.com/threads/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D9%82%D8%B7%D8%B9%D9%87-high-end-%D8%B1%D9%85-%D8%8C-%D8%A7%D8%B3-%D8%A7%D8%B3-%D8%AF%DB%8C-%D8%8C-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1.687643/

دوستانی که تمایل به خرید از طریق واسطه لیون دارند با هزینه خودشان بلامانع هست. هزینه پست با خریدار محترم . ارسال با پست ، تیپاکس یا ترمینال انجام خواهد شد. معامله به صورت حضوری تنها در مترو کرج انجام می پذیرد.

باتوجه به اینکه برخی از عزیزان با پیشنهادات فیک خودشون و غیب شدنشون وقت من رو گرفتن . دوستان بعد از اعلام خریدشون در تایپیک 12 ساعت وقت دارن نحوه خریدشون رو مشخص کنن . در صورتی که تو این مدت مشخص نکنن بدون اطلاع قبلی قطعه از رزرو در اومده و به خریدار بعدی فروخته خواهد شد. لطفا قبل از پیشنهاد خودتون خوب فکر کنید و بعد پیشنهاد خودتون رو بدید. @};- @};- @};-

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

سلام بزرگوار

رمهارو با patriot 2*4 2133 cl11 تعویض دارید؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با عرض شرمندگی از فروشنده محترم آقا سعید گل بنده یه مشکلی برام پیش اومده و از خرید رم منصرف شدم. خیلی شرمندم سعید جان  @};-

لینک به دیدگاه

با عرض شرمندگی از فروشنده محترم آقا سعید گل بنده یه مشکلی برام پیش اومده و از خرید رم منصرف شدم. خیلی شرمندم سعید جان  @};-

مشکلی نداره بهمن عزیز . انشاالله قطعات بعدی . :)

لینک به دیدگاه

سلام بر هم رشته ای عزیز :D

یه گراف 290 دارم ایشالا خدا خدا میکنم فروش بره تا اینکه بیام این رمای نازنین رو بگیرم 

فقط دعا میکنم رما فروش نره  :(

ببینم شنبه میتونم یه بیانه بزنم برات تا نگش داری یا نه.

ویرایش شده توسط Hardware Terminator
لینک به دیدگاه

سلام بر هم رشته ای عزیز :D

یه گراف 290 دارم ایشالا خدا خدا میکنم فروش بره تا اینکه بیام این رمای نازنین رو بگیرم 

فقط دعا میکنم فروش نداره  :(

ببینم شنبه میتونم یه بیانه بزنم برات تا نگش داری یا نه.

عزیز قابل شما رو نداره. (دیگه مکانیکا باید هوای هم رو داشته باشن :D)  سیستم ندارم وگرنه عمرا نمی فروختم.  تا جایی که می شد قیمت رو کم کردم. خودم رم ها رو 350 خریدم از آقا بهزاد که معولا ایشون قیمتاشون مناسبه . پس قیمت من دیگه می شه گفت عالیه. :)

ضمنا عزیزان این تایپیک به علت اینکه اس اس دی رو برای بنده خدایی خارج فروم کنار گذاشتم بسته میشه و برای رم تایپیک جداگانه ای توی انجمن مخصوص خودش ایجاد میشه.

لینک به دیدگاه

عزیز قابل شما رو نداره. (دیگه مکانیکا باید هوای هم رو داشته باشن :D)  سیستم ندارم وگرنه عمرا نمی فروختم.  تا جایی که می شد قیمت رو کم کردم. خودم رم ها رو 350 خریدم از آقا بهزاد که معولا ایشون قیمتاشون مناسبه . پس قیمت من دیگه می شه گفت عالیه. :)

ضمنا عزیزان این تایپیک به علت اینکه اس اس دی رو برای بنده خدایی خارج فروم کنار گذاشتم بسته میشه و برای رم تایپیک جداگانه ای توی انجمن مخصوص خودش ایجاد میشه.

آقاییی :D  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...