رفتن به مطلب

عمل نکردن سنسور گرافیک 290 رفرنس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

یه گرافیک 290 رفرنس دارم درست بود ولی حالا تستش میکنم زیر فشار که دماش میرسه به 95 بعد دور فن بالا میره مثلا تا 70 بعد از اینکه از برنامه خارج میشم دما میاد پایین اما دور فن نمیاد پایین باید به صورت دستی بیارمش پایین یا اینکه سیستم رو رستارت کنم

نمیدونم مشکل از چی هست اگه به چنین مشکلی برخوردین و تونستین درستش کنید من رو هم راهنمای کنید

لینک به دیدگاه

از MSIA FTERBURNER  برای کنترل فن استفاده کن.

چون یه قیمت داره مخصوص کنترل دور فن و میتونی بصورت دستی بهش برنامه بدی که تو دمای خاصی فن رو روی چند تنظیم کنه.

لینک به دیدگاه

از MSIA FTERBURNER  برای کنترل فن استفاده کن.

چون یه قیمت داره مخصوص کنترل دور فن و میتونی بصورت دستی بهش برنامه بدی که تو دمای خاصی فن رو روی چند تنظیم کنه.

مرسی

نمیشه کل سخت افزاری یا با برنامه های بایوس راش انداخت؟

لینک به دیدگاه

مرسی

نمیشه کل سخت افزاری یا با برنامه های بایوس راش انداخت؟

دوست عزیز

تغییر بایوس کارت گرافیک یا آپدیت کردن اون در صورتی که (با عرض پوزش)وارد نیستین توصیه نمیشه

چون در صورت عدم موفقیت یا  نسخه بایوس اشتباهی یا قطع برق، دیگه تصویر نخواهید داشت و گرافیک بوت نمیشه

در صورتی که دارای بایوس پشتیبان(دو بایوس) هست توصیه میشه با گرفتن بک آپ اقدام کنید

در هر صورت قبل از این کار راه حل های دیگه ای که دوستان میدن رو تست کنید و در نهایت اقدام به آپدیت بایوس کنید

ویرایش شده توسط xboyiut
لینک به دیدگاه

MSI FTERBURNER من استفاده میکنم رو حالت auto بذار خیلی راحت برنامه رو حالت minmaze قرار بده 

هنگام بازی روش کلیک کن یک بار بعد بازیم برنامه ببند 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...