رفتن به مطلب

مشکل جدی از هارد یا چیز دیگر(لطفا کمک کنید)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز دیروز من برنامه HD TUNE رو نصب کردم و از هاردم تست سرعت و بد سکتور بودن گرفتم که همه مربع هایی که وجود داشت سبز بود و سرعت بیشترین سرعت هارد روی 126و کمترین سرعت روی36 بودکه مینگینش شد 82 و بعدش با سیستم کار کردم و سیستمو خاموش کردم امروز که رفتم سراغ سیستم روشن که کردم بعد از محیط خوش آمد گویی ویندوز ویندوز کاملا هنگ میکرد و چراغ هارد روی کیس به ص.رت ممتد روشن بود وبعد از چند دقسقه صفحه آبی مرگ میومد و کامپیوتر ریستارت میشد و دوباره همون قضیه پیش میومد....وچند با که این جوری شد دیگه اصلا بالا نمیادش ویندوز و یه صفحه میاد که میگه باید سی دی ویندوز رو بزاری و با استفاده از Repire ویندوز رو تعمیر کنی که وقتی سی دی وینروز رو میزارم بعد از لودینگ مرحله اول که یه خط پر مشه تو مرحله دوم که آرم ویندوزسون یا هشت(هر دوشو امتحان کردم) میاد که لود کنه بره واصه نصب ویندوز یا تعمیر کردن همون جا میمونه و گیر میکنه حدودا به از 8 الی 10 دقیقه صفحه مشکی میشه ولی مانیتور خاموش نمیشه و همون جور میمونه و چراغ روی کیس واسه هاردم همون جوری ممتد روشنه اینم بگم که اولاش که این آرم ویندوز میاد DVD RW کار میکنه و سی دی ویندوز داره میچرخه و چراغ هارد روشن خاموش میشه یعنی اینکه داره کارش رو درست انجام میدهوبعد از 1 دقیق مشکلی که گفتم پیش میاد ..... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ~x( ~x( ~x( %-( %-(

سیم ساتا رو هم عوض کردم نشد :wacko: :wacko: :wacko:

به نظر شما مشکل از چیه و آیا قابل حل هستش

آیا مشکل از هارده؟؟؟ یا قطعه دیگه؟؟؟ :-? :-? :-? :-?

ممنون میشم سریعا کمک کنید... :x :x :x  

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

زمانی که سیستم در حال لود کردن فایلها خصوصا زمان قبل از ورود به ویندوزهست سیستم رو خاموش یا ریستارت کنی 100 درصد ویندوز معیوب میشه و احتیاج به تعمیر داره

یکی از دلایل دیگه خراب شدن ویندوز خاموش کردن از طریق دکمه کیس هست و حتما باید برای خاموش کردن از خود ویندوز اقدام به این کار بکنب

احتمالا شما یکی از موارد بالا رو انجام دادید که ویندوز احتیاج به repaire کردن داره

نگران هارد نباش مشکل از هارد نیست

ویندوز رو از طریق سی دی تعمیر کن به امید خدا مشکل حل میشه

لینک به دیدگاه

مشکل اینکه من سی دی وندوز رو میندازم ولی تو لود شدن سی دی ویندوز گیر مینکه جایی گیر میکنه که آرم ویندوز میاد بعد از 5 دقیقه صفحه مشکی باقی میمونه

لینک به دیدگاه

سلام

بنظر هارد مشکل پیدا کرده

یه ویندوز لایو تهیه کنید و سیستم رو راه اندازی کنید اگه باز هم بالا نیومد هارد رو جدا کنید وخبرشو بدین تا بقیه کارهارو انجام بدیم

اگر با ویندوز لایو هم سیستم راه اندازی نشد وگیر کرد هاردتون ایراد پیدا کرده مخصوصا اگه هارد رو جدا کنید وسیستم براحتی بیاد بالا

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

منظورتون اینه که سی دی ویندوز لایو رو بندارزم اگه بالا نیومد هارد رو جدا کنم و دوباره سی دی لایو رو بزارم بدون هارد اجرا کنم؟؟؟

لینک به دیدگاه

منظورتون اینه که سی دی ویندوز لایو رو بندارزم اگه بالا نیومد هارد رو جدا کنم و دوباره سی دی لایو رو بزارم بدون هارد اجرا کنم؟؟؟

بله دقیقا

خبرشو بده

لینک به دیدگاه

من الان سی دی لایو رو گذاشتم و اون مرحله رو بعد مدت طولانی رد کرد الانم صفحه مشکی هستش و فقط آرم موس دیده میشه....نظرتون چیه؟؟

الان خبر انداختن سی دی لایو بدون هاردو بهتون میدم

لینک به دیدگاه

بدون هارد سی دی لایو ویندوز سون بدون مشکل وسریعا بالا امد حالا چی کار کنم؟؟؟

ویرایش شده توسط mehdi0910
لینک به دیدگاه

بدون هارد سی دی لایو ویندوز سون بدون مشکل وسریعا بالا امد حالا چی کار کنم؟؟؟

رو یه سیستم دیگه هاردتون رو وصل کنید و از اونجا اقدام به حذف پارتیشن وتست دوباره اون بکنید

اگه با وجود این هارد سیستم دوم بالا نیومد باید ببرید پیش تعمیرکار

لینک به دیدگاه

توی هارد اطلاعات زیادی دارم نمیشه کاریش کرد؟؟؟

ویرایش شده توسط mehdi0910
لینک به دیدگاه

توی هارد اطلاعات زیادی دارم نمیشه کاریشکرد؟؟؟

باهمون ویندوز لایو هارد رو وصل کنید دوباره امتحان کنید.این بار صبر بیشتری داشته باشید تا سیستم بیاد بالا.اگه اومد سریعا اطلاعاتتون رو به هارد دیگه یا هارد اکسترنال منتقل کنید

لینک به دیدگاه

شما یه هارد دیگه بذارید و تست بکنید ببینید مشکل حل میشه!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...