رفتن به مطلب

عجیب‌ترین پیشگویی‌های مرگ(+تصاویر)

Recommended Posts

در کمال ناباوری باید گفت که درست سه ساعت بعد زمانی که فرانک در حال راندن در خیابان بود زنی که کنترل خودرویش را از دست داده بود با موتور وی برخورد و او را نقش بر زمین کرد!

9402-15t1272.jpg

اگر می‌توانستید آینده را پیش‌بینی کنید، دوست داشتید از زمان و علت مرگ خود آگاه شوید؟ یا این‌که اعتقادی به این‌گونه پیش‌بینی‌ها نداشته و آن را به حساب حس ششمی که مکرر دچار اشتباه می‌شود می‌گذارید؟ اما واقعیت این است که در طول تاریخ افرادی بوده‌اند که نحوه مرگ خود یا اطرافیانشان را به‌طور دقیق پیش‌بینی کرده‌اند.گرچه بعضی منتقدان این پیش‌بینی‌ها را امری تصادفی دانسته‌اند، اما هرآنچه اسمش را بگذارید آن‌قدر عجیب و باورنکردنی هستند که با دانستن آنها حیرت‌زده می‌شوید.

جام جم در این گزارش به شرح بعضی از آنها پرداخته است:

مرگ در تصادف
«فرانک پاستور»، یکی از بازیکنان معروف تیم بیسبال «سینسیناتی ردز» بود که پس از اتمام دوره ورزشی اش به یکی از محبوب ترین مجریان رادیوی لس آنجلس تبدیل شد. وی در یکی از روزهای اجرای برنامه اش، با موضوع زندگی پس از مرگ، برنامه را این گونه آغاز کرد: «گمانم، همه شما می دانید که من با موتورسیکلت رفت و آمد می کنم. بنابراین هر آن در حین راندن ممکن است راننده ای از لاینی دیگر وارد لاین من شده و در چشم برهم زدنی مرا زیر گرفته و به زندگی من پایان دهد.»

9402-15t1273.jpg

در کمال ناباوری باید گفت که درست سه ساعت بعد زمانی که فرانک در حال راندن در خیابان بود زنی که کنترل خودرویش را از دست داده بود با موتور وی برخورد و او را نقش بر زمین کرد! در این تصادف فرانک دچار ضربه مغزی شد و بعد درگذشت.گرچه ممکن است این اتفاق به صورت تصادفی رخ داده باشد اما عده ای معتقدند که فرانک در آن روز با آگاهی قبلی پایان سرنوشت خود را برای شنوندگان بیان کرده است.

نحسی 13
«آرنولد شوئنبرگ» آهنگساز و نقاشی معروف اما خرافاتی بود که در تمام عمرش به شکلی غیرمنطقی از عدد 13 واهمه داشت. از آنجا که وی در سیزدهم سپتامبر 1874 متولد شده بود، اعتقاد داشت در تاریخی که در آن عدد 13 وجود دارد خواهد مرد. این ترس به حدی در وجود او ریشه دوانده بود که اگر نام قطعه ای که می ساخت از 13 حرف تشکیل می شد، آن را عوض کرده یا با دیکته ای غلط آن را می نوشت تا اثر عدد خنثی شود.

از آنجا که شوئنبرگ همواره معتقد بود، در تاریخی که عدد 13 در آن وجود دارد، خواهد مرد در سال 1951 تصمیم گرفت که این فرضیه را با ستاره شناسی دانمارکی به نام رودیار درمیان بگذارد. اما رودیار پس از گرفتن فال شوئنبرگ چیزی گفت که وی را بیش از پیش آشفته و مضطرب ساخت. براساس فال رودیار، شوئنبرگ در سالی که مجموع ارقام سن آن 13 می شد جان خود را از دست می داد. این خبر به حدی برای شوئنبرگ هولناک بود که وی را در هم شکسته و به افسردگی و اضطراب شدیدی مبتلا کرد، تا جایی که اندکی بعد در شب سیزدهم جولای 1951 در هفتادوشش سالگی ( 13=7+6) هنگامی که از ترس به حقیقت پیوستن نحسی روز 13 بیدار مانده بود، ناگهان قلبش از کار افتاد و درگذشت.

مرگ در هتل
«مایکی ویلز»، نقاش و نوازنده معروف گروه راک ویزر بود که سال 2011 پس از به اشتراک گذاشتن پیش بینی تاریخ مرگش در صفحه توییتر توجه بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کرد. گرچه در آن زمان بسیاری از مخاطبان به دلیل اختلال شخصیتی و سوءپیشینه وی در مصرف مواد مخدر ادعای او را کذب دانسته و آن را جدی نگرفتند، اما ولز معتقد بود که براساس این خواب چندی بعد می میرد. وی در بیست و ششم سپتامبر 2011 در صفحه توییتر خود نیز نوشت: «خواب دیده ام که دو هفته بعد در شیکاگو هنگامی که در خواب هستم بر اثر حمله قلبی می میرم. از این رو باید وصیت نامه ام را بنویسم.»وی علاوه بر این پیشگویی های عجیب، یکی از نقاشی های خود را به قیمت 250 دلار در فیسبوک به حراج گذاشت و پیرو آن نوشت: «این قیمت تا زمانی است که من زنده باشم، اما در صورت مرگ من، به شکل تصاعدی افزایش خواهد یافت!»

9402-15t1274.jpg

جالب است بدانید که دو هفته بعد ویلز در هتلی در شیکاگو درست به همان صورت که پیش بینی کرده بود از دنیا رفت. گرچه پلیس احتمال می داد که مواد مخدر باعث مرگ ویلز باشد، اما پس از گزارش کالبدشکافی مشخص شد که هیچ گونه اثری از مواد مخدر در بدن او وجود نداشته است. از این رو مرگ ویلز برای همیشه به شکلی اسرارآمیز باقی ماند.

پیش بینی مرگ حریف در رینگ
«شوگر ری رابینسون»، یکی از برابهت ترین قهرمانان بوکس آمریکا بود که وارد شدنش به رینگ رعشه بر تن حریف می انداخت. از جمله روایات مشهوری که درباره رابینسون وجود دارد این است که وی شب قبل از هر مسابقه یک لیوان خون گاو می نوشید تا در میدان بوکس به بهترین شکل از پس رقبایش بربیاید.

9402-15t1275.jpg

اما چیزی که او را تا همیشه بر سرزبان ها انداخت پیش بینی مرگ یکی از رقبا در رینگ مسابقه بود. در این باره نقل است که صبح روز یکی از مسابقات وی در حالی که لیوان خونش را سرکشیده بود خطاب به مربی اش گفت با وجود آمادگی بدنی قصد نبرد با حریف را نداشته و به میدان مسابقه نخواهد رفت. اما همان طور که انتظار می رفت با مخالفت شدید مربی روبه رو شد. اندکی پس از بحث و کشمکش بین این دو، رابینسون ادعا کرد که مدتی پیش در خواب دیده است که در همین تاریخ شخصی به نام «جیمی دویل» را در میدان مسابقه خواهد کشت و از قضا آن روز حریف رابینسون در میدان نبرد کسی نبود جز جیمی دیول!

این خواب به حدی رابینسون را مشوش کرده بود که وی از هیچ تلاشی برای سر باز زدن از نبرد مضایقه نکرد. از این رو مربی برای آرامش خاطر وی از کشیشی دعوت کرد تا با کلامش به رابینسون اطمینان دهد که این خواب به حقیقت نخواهد پیوست.در نهایت اصرار مربی به ثمر نشست و رابینسون برای نبرد وارد رینگ بوکس شد و در هشت مرحله پی درپی جیمی را شکست داد، اما در آخرین مرحله از نبرد چنان ضربه سختی به سر جیمی وارد کرد که وی بیهوش شد و قبل از رسیدن به بیمارستان جان سپرد و این گونه بود که در کمال ناباوری، در بیست و پنجم ژوئن 1947 کابوس سیاه رابینسون به حقیقت پیوست.

مخترع تاریخ مرگ
«آبراهام دموهاو»، ریاضیدانی فرانسوی است که سهم عمده ای در شکل گیری نظریه احتمالات داشت و ثمر عمر او خدمت بزرگی است که وی در هموار کردن مسیر پرپیچ و خم ریاضیات به جهانیان عرضه داشت. دموهاو نه تنها از علم ریاضیاتش در حل بسیاری از مسائل پیچیده استفاده کرد، بلکه به کمک آن توانست تاریخ دقیق مرگ خود را نیز پیش بینی کند.

9402-15t1276.jpg

زمانی که وی پا به سن گذاشت، بتدریج تمام بدنش رو به فرسایش و پیری رفت، اما او برخلاف دیگر سالمندان که این علائم را طبیعی دانسته و براحتی از کنار آن می گذرند، نبود و به نحوی می دانست که به پایان عمر خود نزدیک شده است. سیستم بدنی دموهاو به گونه ای بود که هرچه پیرتر می شد، زمان خواب او نیز به همان نسبت افزایش پیدا می کرد، به طوری که در هر روز 15 دقیقه به زمان خواب او اضافه می شد. از این رو وی با یک حساب سرانگشتی ساده دریافت که مجموع این 15 دقیقه ها در تاریخ بیست و هفتم نوامبر 1754 یک 24 ساعت کامل می شود و او در این روز تمام 24 ساعت را در خواب خواهد بود، بنابراین این تاریخ دقیقا روز مرگ او خواهد بود.

حیرت انگیز است که این مخترع تاریخ مرگ، بدون یک روز پس و پیش درست در همان روز تعیین شده دار فانی را وداع گفت!

منبع :

http://www.beytoote.com/news/selective-news/tnews29215.html

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پیداکردن زمان یک الگوریتم ریاضی داره استاد دانشگاه ما اون زمان دربارش صحبت میکرد ما باور نمیکردیم یک روز گفت فردا این اطلاعاتی که ازتون میخوام رو فردا بیارید اطلاعات شامل تاریخ تولد و اسم و اسم مادرپدر پدربزرگ یا مادربزرگ ما بود که فوت شده بودند

خلاصه جلسه بعد استاد تک تک مارو صدا کرد ما اطلاعات رو دادیم تاریخ فوت شدن رو ندادیم ولی میدونستیم استاد برای هرکدوم ما 10 دقیقه وقت گذاشت بعد 10 دقیقه زمان دقیق مرگ پدر بزرگ یا مادربزرگ ما حتی با شرایط اب و هوایی و دلیل مرگ رو بیان کرد

خب معمولا ما باید میپرسیدم زمان مرگ دیگه ای هم پاسخ بده که نداد حتی یکی از بچه ها حاضر بود ماشینش رو بده به استاد که ماشین گران قیمتی هم بود ولی استاد حاضر نشد من خودم بعد ازکلی تحقیق در کتابخونه های ایران و خارج

تونستم یک سری چیزهایی رو یادبگیرم چیزی تحت عنوان حروف ابجد هست و کاملا ریاضی انقدر جالب هست که شما هرچیزی درباره زندگی خودتون یا زندگی کسی بخواین رو میتونید بفهمید !

لینک به دیدگاه

پیداکردن زمان یک الگوریتم ریاضی داره استاد دانشگاه ما اون زمان دربارش صحبت میکرد ما باور نمیکردیم یک روز گفت فردا این اطلاعاتی که ازتون میخوام رو فردا بیارید اطلاعات شامل تاریخ تولد و اسم و اسم مادرپدر پدربزرگ یا مادربزرگ ما بود که فوت شده بودند

خلاصه جلسه بعد استاد تک تک مارو صدا کرد ما اطلاعات رو دادیم تاریخ فوت شدن رو ندادیم ولی میدونستیم استاد برای هرکدوم ما 10 دقیقه وقت گذاشت بعد 10 دقیقه زمان دقیق مرگ پدر بزرگ یا مادربزرگ ما حتی با شرایط اب و هوایی و دلیل مرگ رو بیان کرد

خب معمولا ما باید میپرسیدم زمان مرگ دیگه ای هم پاسخ بده که نداد حتی یکی از بچه ها حاضر بود ماشینش رو بده به استاد که ماشین گران قیمتی هم بود ولی استاد حاضر نشد من خودم بعد ازکلی تحقیق در کتابخونه های ایران و خارج

تونستم یک سری چیزهایی رو یادبگیرم چیزی تحت عنوان حروف ابجد هست و کاملا ریاضی انقدر جالب هست که شما هرچیزی درباره زندگی خودتون یا زندگی کسی بخواین رو میتونید بفهمید !

این وسط خدا چیکارس که کفته زمان مرگو فقط ما میدونیم؟؟؟ :-?

ویرایش شده توسط maysamsina
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این وسط خدا چیکارس که کفته زمان مرگو فقط ما میدونیم؟؟؟ :-?

نمیدونم بجز از طریق ااعداد از طریق ماه و ستاره هم میشه فهمید 

لینک به دیدگاه

نمیدونم بجز از طریق ااعداد از طریق ماه و ستاره هم میشه فهمید 

رفیق آدمو بکار خدا شک میندازی ؟ با خواب موافقم ! ولی قرار باشه هرکی بیاد اعداد بزنه که نمیشه ؟ :-?  ستاره و ماه چطوری ! میکن فرشته مرگ هست که زمانش تعیین بشه میاد سراغمون ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

رفیق آدمو بکار خدا شک میندازی ؟ با خواب موافقم ! ولی قرار باشه هرکی بیاد اعداد بزنه که نمیشه ؟ :-?  ستاره و ماه چطوری ! میکن فرشته مرگ هست که زمانش تعیین بشه میاد سراغمون ؟

همه چی در کل جهان بر اساس ریاضی است از افتادن برگ درخت گرفته تا امواج اب 

لینک به دیدگاه

درود ممنون بابت خبر

جالب بود @};-  نمیدئنم چرا لایک غیر فعال هست تو این تاپیک :mad:

درود

به خاطر  انجمن مطالب کپی شده از سایتهای دیگر  لایک غیر فعاله؛

ویرایش شده توسط mrezaee
لینک به دیدگاه

همه چی در کل جهان بر اساس ریاضی است از افتادن برگ درخت گرفته تا امواج اب 

بنده میکم این وسط خدا چیکار مکینه ؟ برام سوال شده حرف شماهم قبول دارم ریاضی هست! :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنده میکم این وسط خدا چیکار مکینه ؟ برام سوال شده حرف شماهم قبول دارم ریاضی هست! :-?

خدا چیزی نیست که وجود داشته باشه مثل یک ادم خدا یک نیرو است یک قادر مطلق بیان اینکه خدا چیست کمی سخته ولی خدا فقط یک نیرو است بعضی ها فکر میکنند خدا انسان است ولی اینطور نیست خدا فقط یک نیرو است 

لینک به دیدگاه

درود

به خاطر  انجمن مطالب کپی شده از سایتهای دیگر  لایک غیر فعاله؛

اها ممنون

همیشه واسم سوال بود چرا بعضی وقتا این مشکل پیش میاد:)

لینک به دیدگاه

مرگ و زندگی فقط دست خداست.هیچ کسی نمیتونه مرگ و آینده رو پیش بینی کنه!
:)

لینک به دیدگاه

خدا چیزی نیست که وجود داشته باشه مثل یک ادم خدا یک نیرو است یک قادر مطلق بیان اینکه خدا چیست کمی سخته ولی خدا فقط یک نیرو است بعضی ها فکر میکنند خدا انسان است ولی اینطور نیست خدا فقط یک نیرو است 

کی گفت خدا انسان اه ؟ مخلوق همه موجودات زنده و ... ! منظور بنده اینه فرشته مرگ این وسط چیکار مکینه زمان مرگو خدا تعیین مکینه! البته تو اخبار گوش دادم دانشمندان راهی پیدا کردن که میشه فهمید سلولهای بدن در حال مردن و پیر شدن هستن از این صحبتها بود

ویرایش شده توسط maysamsina
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کی گفت خدا انسان اه ؟ مخلوق همه موجودات زنده و ... ! منظور بنده اینه فرشته مرگ این وسط چیکار مکینه زمان مرگو خدا تعیین مکینه! البته تو اخبار گوش دادم دانشمندان راهی پیدا کردن که میشه فهمید سلولهای بدن در حال مردن و پیر شدن هستن از این صحبتها بود

نمیدونم در این باره 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوستان ،

اینکه بگیم جهان ریاضی هست خیلی خوشایند هست برامون چون ما انسان ها ایده عال گرا هستیم و دوست داریم همه چیز تو دستمون قابل به محاسبه باشه حتی کل دنیا . خوب حالا به این فکر کردید اگه همه چیز ریاضی باشه منطقا شما هم نباید باشید و اختیاری نباید داشته باشید :D .

اصلا کوچکترین جزء چی هست که بخواهد محاسبات روی اون انجام بشه ؟ اصلا کوچکترین جزئی وجود داره ؟

لینک به دیدگاه

چیزی که مشخص هست این هست تمام ما و این دنیا و ... دقیق محاسبه شده و با هم در ارتباطه . یکی از عجایب قرآن اینه کلماتی که نوشته شده بر اساس قانون ریاضی هست حتی حرفاش . اینجاست که آدم سر تعظیم در برابر خالقش باید فرودبیاره.

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوستان ،

اینکه بگیم جهان ریاضی هست خیلی خوشایند هست برامون چون ما انسان ها ایده عال گرا هستیم و دوست داریم همه چیز تو دستمون قابل به محاسبه باشه حتی کل دنیا . خوب حالا به این فکر کردید اگه همه چیز ریاضی باشه منطقا شما هم نباید باشید و اختیاری نباید داشته باشید :D .

اصلا کوچکترین جزء چی هست که بخواهد محاسبات روی اون انجام بشه ؟ اصلا کوچکترین جزئی وجود داره ؟

مثلا تخصص شما الکترونیک هست ولی کسی تخصص خوبی در زمینه کائنات و کرات داره میتونه خیلی این موضوع رو بفهمه چون حرکت کرات و سیاره و ... همه منطق ریاضی داره من یکبار فرمول محاسبه حرکت یکی از سیاره هارو دیدم واقعا شکه شدم انقدر زیبا

با الگوریتم دو دویی حرکت میکنه

بعضی از دوستان میگن ما در اینده هستیم ! بعضی میگن ما در گذشته هستیم . و خودمون هم فکر میکنیم در حال هستیم شما چی فکر میکنید ایا ما در گذشته هستیم ؟ مثل سیاه چاله 

یعنی زمانی که در اون هستیم یک میلی ثانیه است برای خارج از این بعد یعنی وقتی از این بعد خارج بشیم و داخل بشیم زمان داخل به پایان رسیده 

مثلا منی که الان دارم اینجا این مطلب رو مینویسیم خودم هزاران سال پیش بودم این کامپیوتر و اینترنت هم برای هزار سال پیشه و این اتفاق هم برای هزار سال پیش است ولی روح ما رفته توی زمان ما 

به طور کلی من این نظریه رو قبول ندارم ولی از طرفی هم فکر کنم همینطور باشه ! چون بعضی وقت ها اینده رو میبینم یعنی از وقتی بدنیا اومدم اتفاق چندروز بعد رو انگار مثلا تو خواب دیدم اتفاق که میوفته میفهمم اره این صحنه رو قبلا دیدم

پس یا ما در حال هستیم روح میره به اینده یا اینکه روح در حال هست و از گذشته خبر داره و ما در گذشته هستیم 

لینک به دیدگاه

اینهم مس الگوریتم کدگذاری میمونه وقتی الگوریتم درست باشه و کد اصلی دستت باشه همه چیز برات روشن میشه 

کل این جهانی که ما داریم در اون زندگی میکنیم بر اساس ریاضیات پیاده شده .

لینک به دیدگاه

مرگ و زندگی فقط دست خداست.هیچ کسی نمیتونه مرگ و آینده رو پیش بینی کنه!

:)

این دستانا برا قدیما بود هرچه دانش به جلوتر میره شناخت بالاتر میره 

الان میتونند بگند جهان چگونه پدید اومده .زندگی و مرگ حر کت به آینده و گذشته هم با پیشرفت دانش امکان پذیر میشه 

لینک به دیدگاه

الان میتونند بگند جهان چگونه پدید اومده .زندگی و مرگ حر کت به آینده و گذشته هم با پیشرفت دانش امکان پذیر میشه 

رفیق حتی خداوند عالم هستی کفته : اگه یهودیا بخواهند عمر 1000 ساله کنن هرگز ! منظور یعنی اگر کسی بخواهد بکار خدا پی ببرد کفته هرگز چنیین نخواهد شد! شناخت بالاتر میره ولی مطمئن ن تاحدی که بخواهند .... 

لینک به دیدگاه

درسته دانش مهمه؛ و الان خیلی چیزها فرق کرده و ما رو به پیشرفت هستیم و خیلی چیزهای دیگه؛

نمیخوام خیلی توضیح بدم و وارد جزئیات بشم.

ولی ازتون یه سوال میپرسم مختصر:

چرا یه آهوی نازنین و به این قشنگی باید به دست یه پلنگ یا یه ببر درنده شکار بشه؟؟ واقعا چه گناهی کرده میدونید؟؟ میتونید جواب بنده رو بدید؟؟  البته مختصر پرسیدم.

لینک به دیدگاه

حتی انیشتن میکن زمانی که اتم رو کشف کرد کفت همه اینا فقط یه چیزهست و ان نگاه کردن به قدرت هستی یعنی خدواند است ! قدرت خدا رو بفهمیم !

لینک به دیدگاه

اون آهو فقط به خاطر اینکه از ذکر خدا غافل میشه شکار میشه؛ البته به صورت خلاصه گفتم.

پس خدا خالق تمام هستی؛

شاید تو بعضی کارها مثلا بگید معادلات ریاضی داره بله درسته،ولی تو کار خدا قضیه فرق میکنه؛

یا برای مثال بعضی ها میگن کریس آنجل یه جادوگر واقعیه؛ اون برمیگرده به یه سری کارهای غیر خدا و . . . ) پس به هر حال خدا وجود داره،و از همه چی آگاهه؛

علم پیشرفت کرده چون خود انسان خواسته دنبال علت و . . .بوده به خاطر همینه که دانشمند و خیلی کسایی که کاردرست هستن و؛تو دنیا داریم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اینکه جهان هستی رو میشه بر اساس ریاضی فیزیک توجیح کرد درست اما اینکه بگیم ریاضی فیزیکی که ما میشناسین با اونی که واقعا هست خیلی فراتر هست چون علت و معلول های زیادی در دنیا هست که انسان ها نمی تونند هنوز محاسبه بکنند و خیلی چیزها برای ماها ناشناخته هست و هنوز قطره ای از این دریای بیکران علم رو بهش پی بردیم ...!  ^_^

این پیش بینی های مرگ هم بنظر من چیز بی خودی هست چون بر فرض مثال فشار های روحی خودش باعث سکته ها و عوارضی میشه که ممکنه طرف رو از پا دربیاره یا باعث بشه فلان حرکتی رو انجام بده...

این عواملی که گفتم روزانه خیلی ها باهاش دستو پنجه نرم می کنند و حالا یکی که بمیره از این همه ادم میان میگن طرف میدونست داره میمیره ... !  :D (همون قضیه انرژی مثبت و منفی هست که به فشار روحی روانی بر میگرده)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...