رفتن به مطلب

عجیب‌ترین پیشگویی‌های مرگ(+تصاویر)

Recommended Posts

دوستان اگر کس دیگه ای هم میدونه دوست داره میتونه پاسخ بده،،

حتی برای اون چیزی که در فکر شما به عنوان احساس وجود داره .حساب شده است من کاری ندارم با اینکه خدا به اون مفهومی که عامه میپذیرند هست یا نیست تنها اینومینویسم که کل این هستی بر اساس قانون و حساب است و راه برای فهمیدن کامل این قانون باز است و با جلوتر رفتن دانش بشر گره این قانونها باز میشه 

زمانی دست یافتن به الگوریتم rsa 128 بیتی جزو محالات بود ولی پردازنده های امروزی قادر به رمزگشایی الکگوریتم 128 بیتی که هیچ 256 بیتی هم هستند و این تنها با 

پیشرفت دانش امکان پذیر میشه شاید به این زودیها نه و گذشت سالها یا ده ها و قرن های دیگر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

اون آهو فقط به خاطر اینکه از ذکر خدا غافل میشه شکار میشه؛ البته به صورت خلاصه گفتم.

پس خدا خالق تمام هستی؛

از کجا فهمیدی اون حیون از ذکر خدا غافل شده؟؟؟  :D

اگه اهو رو نخوره چجوری زندگیشو بگدرونه با گیاه خواری؟؟؟ مگه گیاهان موجودات زنده نیستن؟؟؟ چرا اون اهو باید گیاه بدبخت رو که تلاش برای رشد و نمو کرده بخوره؟؟؟ چرا من و شما مرغ رو از تخم به جوجه تبدیل می کنیم و بعد می کشیم می خوریم اون مرغ بدبخت که تو تخم مرغ بوده و پروتئن بوده چجوری از یاد خدا غفلت رسیده بکنه که همچین بلایی سرش بیاد؟؟؟  ^_^

اینها دلیل خداشناسیه خاصی نمی خواهد بجز چرخه زندگی هست و تعامل موجودات باهم و خوی و سرشتشون ... و البته راهنمایی و هدایت انسانها اشرف مخلوقات !  ^_^

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

از کجا فهمیدی اون حیون از ذکر خدا غافل شده؟؟؟  :D

الان تو ذهنم نیست کدوم سوره است. ولی این مطلب تو قرآن هم اومده میتونید بررسی کنید و ببینید.

یه مقداری تحقیق بکنید؛ در رابطه با همه چیزهایی که فرمودید به همه جواباتون میرسید.

چون توضیحات و جواب هایی که شما میخواید تو یه سطر نمیشه توضیح داد.

بنده هم تحقیق کردم.

ویرایش شده توسط mrezaee
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان تو ذهنم نیست کدوم سوره است. ولی این مطلب تو قرآن هم اومده میتونید بررسی کنید و ببینید.

شنیده بودیم میگن تمام موجودات در هر نفسی تسبیح خدا رو می گن نمی دونم تو قران یا نه خلاصه شنیدم، اما اینکه بگی اهو چون از خدا غافل شد شکار میشه اصلا یک چیز دیگری ، اصلا مگه حیوانات اختیاری از خودشون دارند که بخواهند غفلت کنند یا نه !!!

لینک به دیدگاه

یه مقداری تحقیق بکنید؛ در رابطه با همه چیزهایی که فرمودید به همه جواباتون میرسید.

چون توضیحات و جواب هایی که شما میخواید تو یه سطر نمیشه توضیح داد.

بنده هم تحقیق کردم.

شنیده بودیم میگن تمام موجودات در هر نفسی تسبیح خدا رو می گن نمی دونم تو قران یا نه خلاصه شنیدم، اما اینکه بگی اهو چون از خدا غافل شد شکار میشه اصلا یک چیز دیگری ، اصلا مگه حیوانات اختیاری از خودشون دارند که بخواهند غفلت کنند یا نه !!!

دوستان قرآن کلی کفته و رسیدن به نقاط ریز و تفسیر کار هر کسی نیست مگر عالم باشد ! :)  :D  شما از ریزترین موجود بکیر تا .... همه خداوند رو تسبیح و ذکر گویند! حتی این موضوع جن و انس رو خیلی بهش اعتقاد دارم البته شاید به بحثمون ربطی نداشته باشه ! :D

ویرایش شده توسط maysamsina
لینک به دیدگاه

متاسفانه این صحیت ها صرفا نقل قول هست و کسی مثل بچه آدم در مجامع آکادمیک که دانشمندان حضور دارند این روش پیدا کردن زمان مرگ و غیره رو ارائه نمیده . حقیقتش تا چندتا ژورنال معتبر علمی صحت چنین الگوریمی را تایید نکنن من به شخصه هیچ یک از این حرفا رو باور نمی کنم :D  و درستش هم همینه. نمی گم نمیشه ولی تا زمانی که چهارتا دانشمند درست حسابی تایید نکردن ارزشی برای این الگوریتم ها که همیشه نقل قول میشه و از نزدیک دیده نمیشه قائل نیستم. :D

لینک به دیدگاه

حتی برای اون چیزی که در فکر شما به عنوان احساس وجود داره .حساب شده است من کاری ندارم با اینکه خدا به اون مفهومی که عامه میپذیرند هست یا نیست تنها اینومینویسم که کل این هستی بر اساس قانون و حساب است و راه برای فهمیدن کامل این قانون باز است و با جلوتر رفتن دانش بشر گره این قانونها باز میشه 

زمانی دست یافتن به الگوریتم rsa 128 بیتی جزو محالات بود ولی پردازنده های امروزی قادر به رمزگشایی الکگوریتم 128 بیتی که هیچ 256 بیتی هم هستند و این تنها با 

پیشرفت دانش امکان پذیر میشه شاید به این زودیها نه و گذشت سالها یا ده ها و قرن های دیگر

همه این حساب گرها خداوند متعاله؛

شاید انسان ها به خیلی از چیزهایی که میخوان برسند ولی به کار خداوند نمیتونن آگاهی پیدا کنن؛

آیت الله بهجت علم کبریایی داشتن؛که البته به خواسته خدا اینجوری بود حتی چشم برزخی داشتند ایشون؛ که باز هم با خواسته خدا بود.

همون طور که تو پست اول یا دومم گفتم نمیخوام زیاد وارد جزئیات بشم.چون هم زمان بره هم اینکه تاپیک یه صد صفحه ای پیش میره؛ هم اینکه مجدد سوالاتی هست که بپرسم و اونوقت خودم باید جواب بدم.

لینک به دیدگاه

فکر کنم حرف بنده هم همین بود.

ولی اون آهوهم از ذکر خدا غافل شده که تو اون همه آهو؛حتی بعضی هاشون به اون پلنگ نزدیکترن؛ باز یه شکار دیگرو انتخاب میکنه ؛ چون به دستور خداونده؛

ویرایش شده توسط mrezaee
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متاسفانه این صحیت ها صرفا نقل قول هست و کسی مثل بچه آدم در مجامع آکادمیک که دانشمندان حضور دارند این روش پیدا کردن زمان مرگ و غیره رو ارائه نمیده . حقیقتش تا چندتا ژورنال معتبر علمی صحت چنین الگوریمی را تایید نکنن من به شخصه هیچ یک از این حرفا رو باور نمی کنم :D  و درستش هم همینه. نمی گم نمیشه ولی تا زمانی که چهارتا دانشمند درست حسابی تایید نکردن ارزشی برای این الگوریتم ها که همیشه نقل قول میشه و از نزدیک دیده نمیشه قائل نیستم. :D

باور نکن !  :D  کسی اجباری نکرده که شما باور کنید یا نکنید  =))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

فکر کنم حرف بنده هم همین بود.

ولی اون آهوهم از ذکر خدا غافل شده که تو اون همه آهو؛حتی بعضی هاشون به اون پلنگ نزدیکترن؛ باز یه شکار دیگرو انتخاب میکنه ؛ چون به دستور خداونده؛

اصلا قبول ندارم حرفتون رو... شما اگه به چگونگی انتخاب و نحوه ی حمله و شکار حیوانات درنده خو بنگرید متوجه میشید که این پلنگ میاد یک اهو رو از اینهمه اهو با توجه به حس و دقت ی که داره در نظر میگیره و سر یک لحظه خاص به اون حمله می کنه و این دلیلی بر این هست که اهوی نزدیکتر رو شاید شکار نکنه، یا مثلا میبینه اون پشتی هواسش نیست اما این جلویی دیدتش و اگه بره دنبالش شاید اماده فرار باشه... و تجربه حیوان باعث میشه تا دنبال گزینه مناسب تر باشه تا دمه دست تر... 

خلاصه که اون بستگی به پلنگ داره نه اهو ...  :-?

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

اصلا قبول ندارم حرفتون رو... شما اگه به چگونگی انتخاب و نحوه ی حمله و شکار حیوانات درنده خو بنگرید متوجه میشید که این پلنگ میاد یک اهو رو از اینهمه اهو با توجه به حس و دقت ی که داره در نظر میگیره و سر یک لحظه خاص به اون حمله می کنه و این دلیلی بر این هست که اهوی نزدیکتر رو شاید شکار نکنه، یا مثلا میبینه اون پشتی هواسش نیست اما این جلویی دیدتش و اگه بره دنبالش شاید اماده فرار باشه... و تجربه حیوان باعث میشه تا دنبال گزینه مناسب تر باشه تا دمه دست تر... 

خلاصه که اون بستگی به پلنگ داره نه اهو ...  :-?

فکر کنم شما عرایض بنده رو متوجه نشدید بنده هیچ توضیحی برای شما ندارم جز اینکه بگم برید یه مقداری تحقیق و جستجو و مطالعه کنید.

لینک به دیدگاه

باور نکن !  :D  کسی اجباری نکرده که شما باور کنید یا نکنید  =))

=)) =)) =)) :D :D :D نه تو رو خدا توقع داری باور کنم :D :D :D =)) =)) =))

حالا جدا از شوخی خیلی دوست داشتم استادتون رو می دیدم. مچش رو به احتمال زیاد می گرفتم یا ارجاعش می دادم  به بنیاد جیمز رندی که مچش رو بگیرن (بعضی از کلک ها خیلی استادانه هستش و فقط متخصص این امر رو میطلبه و از توانایی خیلی ها من جمله بنده خارجه). :D جدا از اینکه معلوم نیست قضیه کامل تعریف شده یا نه  :D  مخصوصا اون کسی که حاضر بود ماشین گرون قیمت خودش رو برای این ماجرا بفروشه از شاهکارهای روزگار هستش. آدم دویست تا تک تومنی هم برای این چیزا که پایه علمی نداره نباید بده :D

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

فعلا wormhole یا کرم چاله یک نظریه هست مانند کامپیوترهای امروزی که یک نظریه بود در اول 

انسان به دانش حرکت در بین کرم چاله ها دست پیدا میکنه دیر یا زود و این یعنی مفهوم زمان از بین میره 

و شما میتونید زندگی خودتونو نه پیش بینی بلکه ببینید فعلا نظریه است 

http://en.wikipedia.org/wiki/Wormhole

لینک به دیدگاه

فعلا wormhole یا کرم چاله یک نظریه هست مانند کامپیوترهای امروزی که یک نظریه بود در اول 

انسان به دانش حرکت در بین کرم چاله ها دست پیدا میکنه دیر یا زود و این یعنی مفهوم زمان از بین میره 

و شما میتونید زندگی خودتونو نه پیش بینی بلکه ببینید فعلا نظریه است 

http://en.wikipedia.org/wiki/Wormhole

رفیق این نظریه و به واقیعت نپیوسته ! تا اثبات نشه نمیشه کفت ....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...