رفتن به مطلب

سوال در مورد بازی Call of Duty Advanced Warfare

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان آخرین ورژن بازی Call of Duty  همین  Advanced Warfare هست ؟ از نظر بهترین گرافیک منظورمه و جدیدترین .  چون می خوام دانلود کنم لطفا اگه لینک سالمی رو دارید که تست کردید بذارید . و نسخه کم حجمش چه فرقی داره نسبت به  کاملش ؟ دوستان نسخه codex

با black box چه تفاوتی داره و کدوم رو دانلود کنم ؟

لینک به دیدگاه

با سلام دوستان آخرین ورژن بازی Call of Duty  همین  Advanced Warfare هست ؟ از نظر بهترین گرافیک منظورمه و جدیدترین .  چون می خوام دانلود کنم لطفا اگه لینک سالمی رو دارید که تست کردید بذارید . و نسخه کم حجمش چه فرقی داره نسبت به  کاملش ؟ دوستان نسخه codex

blackbox مناسب است برای دانلود 

بازی  خوبیه و سیستم مناسب میخواد .dvd هاش توی بازار هست دانلود برای چی ؟

لینک به دیدگاه

blackbox مناسب است برای دانلود 

بازی  خوبیه و سیستم مناسب میخواد .dvd هاش توی بازار هست دانلود برای چی ؟

چند تا دی وی دی ؟ و قیمت ؟دوست عزیز این codex چه فرقی داره ؟

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

سلام نسخه codex رو میتونید با حجم 20 گیگ از http://fileniko.com/entry/33408 دانلود کنید

لینک به دیدگاه

سلام نسخه codex رو میتونید با حجم 20 گیگ از http://fileniko.com/entry/33408 دانلود کنید

دوست عزیز نسخه codex نزدیک به 38 گیگابایت هست ،نسخه black box   که کمتره از مراحل که زده نشده ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نسخه codex نزدیک به 38 گیگابایت هست ،نسخه black box   که کمتره از مراحل که زده نشده ؟

میبخشید فکر کردم پارتها یک گیگی هست توی همونجا نسخه 27 گیگی هم هست

لینک به دیدگاه

blackbox حجم بازی رو با حذف زبانهای غیر انگلیسی و کاهش کیفیت ویدیو ها یا حذف قسمتی از ویدیو ها کم میکنه 

در خود بازی دستی نمیزنه .شما میتونید نسخه ریلود و یا کودکس رو دریافت کنید اگر براتون زبانهای غیر انگلیسی و یا کیفیت ویدویو های بازی مهمه .در کیفیت و یا کم و زیاد کردن خود بازی تغییری ایجاد نمیشه در نسخه بلک باکس و انتخاب مناسب برای کسی هست که میخواد با 

اینترنت حجمی ایران دریافت کنه 

لینک به دیدگاه

میبخشید فکر کردم پارتها یک گیگی هست توی همونجا نسخه 27 گیگی هم هست

درسته دوست عزیز اما من منظورم نسخه codex  بود که فرموده بودند 20 گیگابایت .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...