رفتن به مطلب

راهنمای خرید هدفون بازی یا گیمینگ

ZigZag
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

مدتها بود که دنبال خرید یک هدفون برای بازی بودم چون یک Razer Electra داشتم که اصلا به لحاظ راحتی و کیفیت صدا اصلا راضیم نمی کرد بالاخره بعد از کلی جستجو و تحقیق هدفون مورد نظر خودم رو خریدم و میخوام یافته های خودم رو در این زمینه با دوستان به اشتراک بگزارم در همین راستا قصد دارم به شما مراجع مربوطه را معرفی کنم و یک سری نکات کلیدی که برای انتخاب کمکتون خواهد کرد رو یادآور بشوم و در انتها هم بهترین هدفون های موجود در بازار ایران رو به شما معرفی کنم و در مورد تست کردن اونها شما را راهنمایی کنم.

مراجع

برای خرید هدفون به نظر من بهترین سایت های مرجع و راهنما head-fi.org و headphone.com هستند، در این سایت ها متخصصان صدا هدفون ها را از برندهای متفاوت و با قیمت های مختلف و کاربردهای گوناگون به شما معرفی می کنند و البته می توانید نقد و نظرات کاربرهای حرفه ای رو هم در مورد اونها بخوانید.

همچنین تاپیک های زیر به عقیده من بهترین راهنما و مرجع موجود خرید هدفون بازی محسوب می شوند:

The Nameless Guide To PC Gaming Audio with binaural headphone surround sound

در این تاپیک هر انچه که در مورد کاربرد صدا در PC Gaming و 3DSound بخواهید در اختیار شما قرار می گیرد و خواهید فهمید، از API ها و نرم افزارهای مورد استفاده در بازی ها گرفته تا چیپ هایی که در کارت های صدا مرسوم gaming استفاده می شوند.

Mad Lust Envy's Headphone Gaming Guide

این تاپیک هم مختص نقد هدفون های مختلف در زمینه console gaming و بالاخص صدای سه بعدی هست و استارتر تاپیک هدفون هایی را که تا به حال تست و استفاده کرده را نقد و بررسی کرده و با قیمت رده بندی نموده است.

اگر به این لینک ها مراجعه کنید کار را برای خودتون و بنده و دیگر دوستان که در این تاپیک مشارکت خواهند کرد بسیار راحت تر خواهید کرد البته من سعی می کنم مطالبی که در این تاپیک ها هست رو بازگو کنم و توضیح بدهم و به سوالات شما در موردشون پاسخ بدهم.

راهنما

من شخصا سعی می کنم نکاتی که به طور کلی و تکنیکی برای خرید یک هدفون مخصوص gaming برای یک گیمر حرفه ای مخصوصا گیمرهای بازی های اول شخص (FPS) مثل سری بازی های cs, cod, bf, quake و غیره حائز اهمیت هست رو ذکر کنم و توضیح بدهم.

به طور کلی سه فاکتور راحتی، رقابتی و سرگرمی برای خرید هدفون بازی باید لحاظ بشوند و هر هدفون به لحاظ فنی و تکنیکی باید ویژگی هایی رو داشته باشه که این فاکتورها رو تامین و تضمین کنه.

راحتی (Comfort)

به عنوان کسی که 15 ساله مشغول انجام بازی های مختلف هست باید بگم راحتی مهم ترین فاکتور برای یک گیمر محسوب می شود که زمان طولانی رو صرف بازی میکند، شما به کیفیت بد یا خوب صدا عادت خواهید کرد اما عدم راحتی چیزی است که هیچوقت به آن عادت نخواهید کرد، اگر یک هدفون راحت نباشد از بازی و زمانی که برای اون صرف می کنید لذت نخواهید برد و عملکرد شما در بازی مخصوصا بازی های رقابتی تحت شعاع قرار خواهد گرفت به همین منظور همیشه سعی کنید به راحتی هدفون توجه ویژه داشته باشید.

هدفون هایی که پد اونها اطراف گوش قرار می گیرد و از نوع باز و نیمه باز هستند و وزن کمی دارند در این زمینه بهترین هستند به این خاطر که پدهای هدفون اطراف گوشت شما قرار می گیرد و هیچ فشاری به گوش شما وارد نمی شود و چون فضای آکوستیک پشت هدفون باز هست هوا بین گوش شما و هدفون حبس نمیشود و گوش ها تنفس دارند و داغ نمی شوند و عرق نمی کنند البته این هدفون ها نویز کنسلینگ خوبی ندارند و دارای نشت صدا هستند اما اگر قصد استفاده در محیط های پر سر و صدا رو ندارید برای شما مشکلی بوجود نخواهد آمد.

رقابتی (competitive)

اگر شما هم مثل من اغلب اوقات مشغول بازی های اول شخص مثل CS:GO هستید به هدفونی نیاز دارید که صدایی طبیعی داشته باشد و جزئیات صدا رو خوب نشون بدهد و از Soundstage و positional audio accuracy خوبی برخوردار باشد تا از طریق علائم شنیداری مثل صدای پا یا شلیک اسلحه و ... دشمنانتون رو راحتتر پیک کنید.

هدفونی که soundstage خوبی داشته باشه شما رو در فضای بازی قرار می دهد و لذت بازی رو دوچندان می کند و علاوه بر شنیدن صداهای بازی می توانید فاصله آنها را درست تخمین بزنید.

سرگرمی (Fun)

مطمئنا هر چقدر هم مشغول بازی کردن باشید قسمتی از وقت خودتون رو صرف دیدن فیلم و گوش دادن به موسیقی خواهید کرد بنابراین به هدفونی نیاز دارید که در این موارد هم عملکرد خوبی داشته باشند، معمولا هدفون هایی که باس بهتر و قدرتمندی دارند شما رو از این نظر بهتر ارضاء خواهند کرد هرچند هدفون هایی که عملکرد خوبی در بازی های رقابتی دارند ممکنه در این زمینه ضعیف عمل کنند در واقع بعضی از بهترین هدفون های از این دست فاقد باس هستند اما در نهایت تصمیم با شماست که کدام فاکتور برای شما نقش مهمتری ایفا می کند.

معرفی

حال میخواهم چند هدفون به شما معرفی کنم که این فاکتورها رو در حد قابل قبولی داشته باشند و بتونید آن ها را از داخل ایران تهیه کنید.

50 تا 100 هزارتومان

Philips SHP2000-2500

2-750x750.jpg

با این قیمت داخل ایران هیچ هدفونی بهتر از این نمی توانید پیدا کنید، خیلی راحت است و soundstage قابل قبولی دارد و کیفیت صدا هم نسبت به قیمت قابل قبول هست.

100 تا 200 هزارتومان

Superlux HD681

img_HD681_front_web_l.jpg

این مدل پرفروش ترین هدفون ساخت این شرکت هست، می توانم بگویم بهترین هدفونی که با قیمت پایین یک گیمر می تواند داشته باشد، soundstage خیلی خوب، صدای شفاف و با وضوح بالا و خیره کننده و باس قابل قبول.

فقط برادران چینی قادر هستند یک هدفون با چنین کیفیت صدا و قیمتی تولید کنند(در واقع این مدل رو از روی AKG 240 کپی کردند) البته طراحی و کیفیت ساخت چنگی به دل نمیزند ولی در این رنج قیمت نمی شود انتظار بیشتر از این هم داشت ضمنا این را هم بگویم که خیلی راحت است و تا 5-4 ساعت اصلا احساس نمی کنید روی سر شما هست اما بعدش یک خورده گوشتان رو اذیت می کند که البته با گذشت زمان بهتر می شود.

من خودم مدل 681EVO رو دارم که نسخه بهبود یافته همین مدل هست و یک مقدار از این مدل گرانتر هست.

200 تا 400 هزار تومان

واقعیتش در این بازه قیمت، هدفون مناسبی پیدا نکردم که داخل ایران موجود باشد، دوستان اگر میشناسند معرفی کنند تا اضافه بشود.

400 تا 800 هزار تومان

Beyerdynamic DT990 Pro

beyerdynamic-dt990pro-kopfhoerer-1_1_1.j

می شود گفت بهترین گزینه موجود در ایران، راحتترین هدفونی که تا به حال روی سرم گذاشتم، soundstage واید عالی، صدا و باس فوق العاده، با این هدفون معنی یک صدای با کیفیت رو خواهید فهمید و تجربه خواهید کرد. این هدفون ساخت المان هست و کیفیت ساخت بی نظیری دارد و سازنده آن یکی از قدیمی ترین فعالان حوزه ساخت تجهیزات صدا هست، فقط یک عیب دارد و آن اینکه برای خوب درایو کردن آن به یک آمپ لامپی نیاز دارید و در زمینه صدای سه بعدی هم عملکرد خوبی ندارد البته اگر برای تهیه آمپ مشکل دارید می توانید مدل DT880 روخریداری کنید که تقریبا عملکردی مشابه همین هدفون دارد.

Sennheiser HD598

square_louped_hd_598_01_sq_sennheiser.pn

یکی دیگر از بهترین ها، کیه که تا به حال نام برند خوش آوازه سنهایزر به گوشش نرسیده باشه؟! این هدفون soundstage فوق العده عالی دارد و صدای گرمی دارد و جزئیات صدا را به خوبی منتقل می کند البته این مدل بیشتر برای کسانی که دوستدار موسیقی یا عشق موزیک هستند طراحی شده است اما از عملکرد بسیار عالی در بازی نیز برخوردار هست و بسیار سبک و راحت هست.

همه این هدفون ها برای بازی بسیار عالی هستند اما این چند مدل که ذکر می کنم بهترین هستند و متاسفانه داخل ایران موجود نیستند و دوستان اگر خواستند می توانند از خارج ایران تهیه کنند.

Audio-Technica AD700-AD700X-AD900

ath_ad700_1_sq.jpg

AKG K701-K702-Q701

356.gif

دوستان شاید بپرسند که چرا هیچ هدفون یا هدستی از برندهای معروف گیمینگ معرفی نشد؟! در جواب باید بگویم که هیچ کدام از محصولات این برندها برای بازی های اول شخص و رقابتی عملکرد خوبی ندارند.

ضمنا دوستان فراموش نکنند که برای گرفتن بهترین خروجی قطعا به یک کارت صدا و آمپ خوب نیاز خواهند داشت و همینطور یک میک خوب برای ارتباط با دیگر گیمرها الزامی هست.

من شخصا برای کارت صدا

Creative Sound Blaster Z

sbz_pdtimg1.png

و برای آمپ

FiiO E11 یا E12

fiio-e12-front-500.jpg

و برای میک هم

ModMic

ANT-MODMIC-la.jpg

را پیشنهاد می کنم البته میک را متاسفانه خودم نتوانستم داخل ایران پیدا کنم.

تست و بنچمارک

برای تست هدفون ها قبل ازخرید می توانید به این لینک ها مراجعه کنید:

Evaluating Headphones

در این لینک نحوه بنچمارک کردن هدفون ها را خواهید دید و درک درستی از عملکرد یک هدفون پیدا خواهید کرد.

Headphones Soundtests

در این لینک هم یک سری فایل صوتی وجود دارد که می توانید آن ها را دریافت بفرمایید و همراه خودتان داشته باشید و موقع خرید هدفون برای تست استفاده کنید.

البته در این سایت هم یک سری برنامه برای تست وجود دارد.

Audio Rightmark

ویرایش شده توسط ZigZag
لینک به دیدگاه

حالا چرا فقط هدفون.....

من از هدست هایی مثل a40 و a50 تعریفای زیادی شندیم.... کهبه شخصه برای من بی سیم بودن یه هدست یه مزیت خیلی خیلی مهمه....

البته اینم بگم توی کیفیت بالای برند هایی مثل سنهایزر و akg هیچ شکی نیست....

لینک به دیدگاه

حالا چرا فقط هدفون.....

من از هدست هایی مثل a40 و a50 تعریفای زیادی شندیم.... کهبه شخصه برای من بی سیم بودن یه هدست یه مزیت خیلی خیلی مهمه....

البته اینم بگم توی کیفیت بالای برند هایی مثل سنهایزر و akg هیچ شکی نیست....

تو یه بازه قیمت همیشه هدفون+میک حرفه ای عملکرد و خروجی بهتری نسبت به یک هدست معادل دارند مخصوصا اگه یه هاردکور گیمر باشید، من شخصا این هدست هایی که اسم بردی رو تست نکردم ولی با توجه به تجربه ای که از دیگر برندهای تولید کننده هدست گیمینگ دارم بهتون اطمینان میدم که این هدست ها به هیچ عنوان برای بازی های رقابتی و هاردکور گیمرها مناسب نیستند البته اگه صرفا برای سرگرمی بازی می کنید و لذت بردن از بازی مساله شماست و بالاخص کنسول گیمر هستید و همینطور پرتابل بودن براتون مهم هست این هدست ها برای شما مناسب خواهد بود ولی همینطور که گفتم هدف این راهنما در اصل راهنمایی گیمرهای حرفه ای بازی های اول شخص رقابتی هست.

لینک به دیدگاه

سلام خیلی ممنون  از وقتی که گذاشتید  . فقط چنت سئوال برام پیش اومد

یعنی شما واقعا 15   ساله که گیم میزنی  خسته نشدی

یعنی شما  یا ریزر الکترا حال نکردی ؟ ما که میزاریم رو گوشمون میریم مریخ

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز و تشکر بابت تلاش شما.

فقط موردی را میخواستم خاطر نشان کنم که هدفون Philips SHP2500 پیشنهادی شما واقعا صدای کمی داره و بیشتر واسه Tv‏ استفاده میشه.

کامروا باشید.

ویرایش شده توسط Legend Killer
لینک به دیدگاه

الکترا خیلی عالیه،چه مشکلی داره؟

کارت صدا خوب باشه الکترا هم عملکرد فوق العاده ای داره نسبت به قیمتش

ویرایش شده توسط Nima.Rampage
لینک به دیدگاه

سلام خیلی ممنون  از وقتی که گذاشتید  . فقط چنت سئوال برام پیش اومد

یعنی شما واقعا 15   ساله که گیم میزنی  خسته نشدی

یعنی شما  یا ریزر الکترا حال نکردی ؟ ما که میزاریم رو گوشمون میریم مریخ

خواهش، مگه درسه که ادم ازش خسته بشه؟! D:

با الکترا حال نکردم به چند دلیل، اول اینکه اصلا راحت نیست و یک ساعتم نمیتونم تحملش کنم ثانیا جنس صداش رو دوس ندارم از این لحاظ که مدل بسته هست و سانداستیج خوبی هم نداره البته شاید واسه اونایی که باس دوس دارن صداش خوش آیند به نظر بیاد ولی واسه من که شخصا دنبال صدای طبیعی هستم جالب نیست.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز و تشکر بابت تلاش شما.

فقط موردی را میخواستم خاطر نشان کنم که هدفون Philips SHP2500 پیشنهادی شما واقعا صدای کمی داره و بیشتر واسه Tv‏ استفاده میشه.

کامروا باشید.

بیشتر مد نظرم مدل shp2000 بود ولی خب تو اون رنج قیمت 2500 کیفیت بسیار بهتری داره نسبت به مدل های دیگه هر چند گفته شما رو تایید میکنم که صدای 2500 یکم ضعیف هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...