رفتن به مطلب

آیا حافظه 5870 کافیه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من یکجا خوندم gta iv برای اینکه نقاط دورترو بشه خوب دید و روان اجرا شه به بیش از 1 gb حافظه نیازه آیا مقدار حافظه 5870 کافیه

بعد اینکه 5870 از اجرای تمام بازی ها مثل crysis2 در رزولیشن 1080* 1920بر میاد یا کم میاره

ویرایش شده توسط سینا
لینک به دیدگاه

بابا بذار کرایسیس 2 بیاد تا ببینیم چی میشه احتمال داره حتی روانتر از crysis1 هم بشه چون خبرایی هست که واسه کنسول هم بیاد چه خبره 1920*1080 !!!!!!!

ویرایش شده توسط amirekhm
لینک به دیدگاه

بله GTA IV اینتور بود. با 4870X2 و پچ 1.04 راحت اجرا میکردم. هنوز روی 5870 تست نکردم ولی از اونجا که این دو کارت تقریبن از لحاظ قدرت توی یه ردن فک نکنم مشکلی برای 5870 پیش بیاد.

لینک به دیدگاه

منم 4870x2 دارم ولی تو بازی 1 گیگ نشون میداد !!!

لینک به دیدگاه

سلام به همگی کم میاره دیگه چیه !!! این چه حرفیست !!!

5870 بسیار قوی است به تست های زیر نگاه کنید و توجه داشته باشید که 25 فریم برای بازی کافی و 30 فریم خوب است

http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-cards-charts-2009-high-quality/Far-Cry-2,1811.html

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-5870,2422-13.html

لینک به دیدگاه

منم 4870x2 دارم ولی تو بازی 1 گیگ نشون میداد !!

آره چون ظاهرن کراس رو نمیشناسه.

لینک به دیدگاه

با تشکر از همه

یک سوال دیگه 

یه چیز هایی شنیدم درباره این که کارتت خوب فریم بده تو iv نیاز به درایور مخصوص gta iv هست.

پس در این صورت اگه من اون درایور رو نصب نکنم کارت 5870 نمیتونه iv رو در رزولیشن 1080*1920 اجرا کنه

ویرایش شده توسط سینا
لینک به دیدگاه

دوستان خواهشاً نظرات شاذ اینجا ندید

اولا کی گفتهه 25 فریم کافی و 30فریم خوب هست!! 30 فریم حداقل سرعت لازم برای بازی هست و 60فریم بازی کاملاً روان اجرا میشه

دوماً بازی gtaگرافیک قابل طرحی در مقابل بازی های جدید مثل مترو2033و dirt2و... نداره و کارت 5870 به راحتی از پس این بازی بر میاد

سوما کارت5870 کارت خیلی قوی هست واین که شما میگید از پس هربازی بر نمیاد درسته چون توی رزولوشن فول اچ دی و اخرین تنظیمات حتی 2تا کارت gtx480 هم توی بازی مثل مترو 2033 نمیتونه بیشتر از 60فریم بده پس بازی کاملا اجرا نمیشه در نتیجه هیچ کارت گرافیکی (desktop)در کره زمین وجود نداره که بتونه از پس هر بازی و هر تنظیماتی توی رزولوشن فول hd یا حتی کم تر از اون بر بیاد

لینک به دیدگاه

دوستان خواهشاً نظرات شاذ اینجا ندید

اولا کی گفتهه 25 فریم کافی و 30فریم خوب هست!! 30 فریم حداقل سرعت لازم برای بازی هست و 60فریم بازی کاملاً روان اجرا میشه

دوماً بازی gtaگرافیک قابل طرحی در مقابل بازی های جدید مثل مترو2033و dirt2و... نداره و کارت 5870 به راحتی از پس این بازی بر میاد

سوما کارت5870 کارت خیلی قوی هست واین که شما میگید از پس هربازی بر نمیاد درسته چون توی رزولوشن فول اچ دی و اخرین تنظیمات حتی 2تا کارت gtx480 هم توی بازی مثل مترو 2033 نمیتونه بیشتر از 60فریم بده پس بازی کاملا اجرا نمیشه در نتیجه هیچ کارت گرافیکی (desktop)در کره زمین وجود نداره که بتونه از پس هر بازی و هر تنظیماتی توی رزولوشن فول hd یا حتی کم تر از اون بر بیاد

حتما میدونید که فیلم های سینمایی که نگاه میکنیم همه 25 تا 30 فریم هستندو کاملا روان هستند .

واین که فرکانس برق شهری 50 هرتز است و ما نور لامپ های رشته ای را پیوسته میبینم چون مغز ما این فاصله اندک بین

فریمها راتشخیص نمی دهد و چشم قادر به دیدن این فاصله خاموش و روشن شدن نیست .

البته مگس میتونه ببینه!

روان اجرا نشدن و گیر کردن میتونه علل دیگه ای داشته باشه.

من با 5870 crysis رو روان و 1920* 1080 بازی میکنم گیر هم نمی کنه کاملا روان.

لینک به دیدگاه

خدایا دیگه ما باید سر چی بحث کنیم!!!به قسمت a word about fps یه نگاهی بنداز

http://www.guru3d.com/article/inno3d-geforce-gtx-480-ichill-black-series-review/12

ادم!!!میتونه تفاوت 30 فریم با 60فریم تشخیص بده براحتی!!!

بله شما تو اون رزولوشن روان اجرا میکنی اما با چه تنظیماتی!!من تو پستم گفتم بالا ترین تنظیمات 5870 با بهترین سخت افزار توی رزولوشنfull hd توcrysis فقط 28فریم میده!!

شما شدیدا احتیاج به کسب اطلاعات داری!

لینک به دیدگاه

سامان جان درست میگه !!!! آدم بالاتر از 30 فریم در ثانیه رو میتونه تشخیص بده منتها از نظر چشم خیلی غیر طبیعی میاد !!! به خاطر همینه که شرکت های تلفن همراه وقتی گوشی خودشونو به فیلمبرداری HD مجهر میکنن اون روی روی 25 فریم تنظیم میکنن چون بیشتر از این مقدار واسه HD در نظر انسان غیر طبیعی به نظر میاد !!

ببخشید اگه بحث رو منحرف کردم !!!

لینک به دیدگاه

سامان جان درست میگه !!!! آدم بالاتر از 30 فریم در ثانیه رو میتونه تشخیص بده منتها از نظر چشم خیلی غیر طبیعی میاد !!! به خاطر همینه که شرکت های تلفن همراه وقتی گوشی خودشونو به فیلمبرداری HD مجهر میکنن اون روی روی 25 فریم تنظیم میکنن چون بیشتر از این مقدار واسه HD در نظر انسان غیر طبیعی به نظر میاد !!

ببخشید اگه بحث رو منحرف کردم !!!

غیر طبیعی!!واقعا که ادم توی این سایت حس میکنه که انگار توی دنیای دیگه ای قرار داره!

من این توضیح واضحات را بیخیالش میشم ولی اگه بازم این پستا بدید متنش را امضاء میذارم!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...