رفتن به مطلب

یک موس و یک کیبرد با این ویژگی معرفی کنید لطفا

Recommended Posts

سلام دوستان و اَساتید

یه موس و یک کیبردِ بی سیم میخوام که باتری قلمی نخورن و باتری لیتیومی داشته باشن و قابل شارژ باشه

بی سیم باشه

قیمت هم زیر 100 ت ترجیحا

لینک به دیدگاه

۱۰۰ تومان که فقط قیمت باتری لیتیوم هست. اگر نگرانی‌ت مصرف باتری هست، صفحه کلیدها معمولا مصرفی ندارند. یک جفت باتری قلمی‌شارژی برای موش بگیر و دو سه ماهی یک بار عوض کن. اگر با اینها موفق باشی لاجیتک k220 -mk260- mk270m  گزینه‌های مناسبی توی این محدوده قیمت هستند.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

۱۰۰ تومان که فقط قیمت باتری لیتیوم هست. اگر نگرانی‌ت مصرف باتری هست، صفحه کلیدها معمولا مصرفی ندارند. یک جفت باتری قلمی‌شارژی برای موش بگیر و دو سه ماهی یک بار عوض کن. اگر با اینها موفق باشی لاجیتک k220 -k260- k270 گزینه‌های مناسبی توی این محدوده قیمت هستند.

قیمت هر کدوم منظورم بود

یه نوس با این ویژگی سراغ دارم که حدود قیمتش 50 هست

کیبرد هم اگه بود عالی میشد

لینک به دیدگاه

قیمت هر کدوم منظورم بود

یه نوس با این ویژگی سراغ دارم که حدود قیمتش 50 هست

کیبرد هم اگه بود عالی میشد

برای صفحه کلید با باتری لیتیوم گزینه‌های کمی هست و قیمتها هم خیلی بالاست. لاجیتک  دو نمونه di novo داره که حدس می‌زنم بالای ۱.۵ در بیاد. علتش اینه که نیازی براش نیست چون صفحه کلید کم مصرف هست، مگر این‌که نورزمینه داشته باشه. k750  با نور شارژ می‌شه که باز بالای ۲۰۰ تومان هست. اگر با باتریهای معمولی کنار می‌آی من k360 رو با این حدود قیمت توصیه می‌کنم. ساده جمع و جور و خوشدست. 

اون موشی که باتری لیتیوم داره چی هست؟

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...