رفتن به مطلب

افزایش فریم و بنچ کارت های ati توسط دستکاری با گزینه های دایور 15.4

Recommended Posts

سلام دوست عزیز.

دوست من مهم اینه که خودتون از تنضیمات بازی و فریمی که بهتون میده لذت ببرین، بزارین یک مثال براتون بزنم.

مثلا شما توی دستت یک گردو دارید، دارید و مطمعن هستید که این گردو هست، حالا چند نفر در 10 متری شما ایستادند و چون که دقیق نمی بیند میگند این فندق هست نه گردو!

مهم خود شما هستید.

حالا بگذریم.... میتونم بپرسم اون بازی سنگینی که 14 گیگ رم احتیاج داشت چی بود؟؟؟

برقرار باشید.

علیک سلام

واقعا مثال جالبی زدید، از این به بعد بقیه رو لینک میکنم روی همین پست   :دی

در بازی کال او دیوتی ادونس واریفر بود که روی تنظیمات سوپرسمپلینگ 16x از سیستم من 14 گیگ رم کشید لامصب :D

لینک به دیدگاه

شما یک سری ویژگی هارو از توی درایور ورداشتی force disable کردی خوب معاومه که در نهایت فرم بهتری می گیر ....

اینی هم که شما فرقی میبینی یا نه با این که فرقی هست یا نه خیلی فرق داره شاید شما فرق توی بودن یا نبودن tesselation به چشمت نیاد یک دیگه بودن یا نیودن notion blur دیگه بستگی به چشم طرف داره...

یه نکته ی دیگه هم انکه از اونجای که شنا بازیت ارجینال نیست و به احتمال زیاد ویندوزت هم ارجینال نیست هیچ کدون از تست ها و نتایجی که میگیری معتبر نیست به هیچ وجه....

بازی ارجینال تند تند آپدیت براش میاد (حداقل اوایل لانچ) و این جور مشکلارو حل میکنن معمولا + خود این کرک هم که بعض جاها دیدم روی پرفورمنس اثر میزاره ....

+

برای اینکه ببینی cpu برا سیستمت bottleneck میشه یا نه موقع اجرای بازی منابعتو مانیتور کن اگر cpu رفت رو 100 درصد ولی بار gpu هات به 100 یا نزدیک 100 نرسیده بود بدون که cpu داره bottleneck مشه برای کارای پردازنده و اینکه کارت های گرافیک باهم فرق دارن همچنین درایوراشون و همچنین نرم افزار ها و نحوه ی بهینه شدنشون برای کارتای مختلف ممکنه دوست شما با 690 با پردازنده ی ضعیف تر مشکل bottleneck نداشته باشه ولی شما داشته باشی....

لینک به دیدگاه

علیک سلام

واقعا مثال جالبی زدید، از این به بعد بقیه رو لینک میکنم روی همین پست :دی

در بازی کال او دیوتی ادونس واریفر بود که روی تنظیمات سوپرسمپلینگ 16x از سیستم من 14 گیگ رم کشید لامصب :D

خیلی ممنون دوست عزیز.

این مثال رو به نقل از زبان حضرت امام علی ( ع ) گفتم.

اگر اشتباه نکرده باشم.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

شما یک سری ویژگی هارو از توی درایور ورداشتی force disable کردی خوب معاومه که در نهایت فرم بهتری می گیر ....

اینی هم که شما فرقی میبینی یا نه با این که فرقی هست یا نه خیلی فرق داره شاید شما فرق توی بودن یا نبودن tesselation به چشمت نیاد یک دیگه بودن یا نیودن notion blur دیگه بستگی به چشم طرف داره...

یه نکته ی دیگه هم انکه از اونجای که شنا بازیت ارجینال نیست و به احتمال زیاد ویندوزت هم ارجینال نیست هیچ کدون از تست ها و نتایجی که میگیری معتبر نیست به هیچ وجه....

بازی ارجینال تند تند آپدیت براش میاد (حداقل اوایل لانچ) و این جور مشکلارو حل میکنن معمولا + خود این کرک هم که بعض جاها دیدم روی پرفورمنس اثر میزاره ....

+

برای اینکه ببینی cpu برا سیستمت bottleneck میشه یا نه موقع اجرای بازی منابعتو مانیتور کن اگر cpu رفت رو 100 درصد ولی بار gpu هات به 100 یا نزدیک 100 نرسیده بود بدون که cpu داره bottleneck مشه برای کارای پردازنده و اینکه کارت های گرافیک باهم فرق دارن همچنین درایوراشون و همچنین نرم افزار ها و نحوه ی بهینه شدنشون برای کارتای مختلف ممکنه دوست شما با 690 با پردازنده ی ضعیف تر مشکل bottleneck نداشته باشه ولی شما داشته باشی....

سلام دوست عزیز.

دوست عزیزم اگر شما از قدرت i5‎ ‎4690 اگاهی داشتید اینو میدونستید که 7990 که هیچی برای r9‎ ‎295x2 هم کم نیست و کم نمیاره.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

دوست عزیزم اگر شما از قدرت i5‎ ‎4690 اگاهی داشتید اینو میدونستید که 7990 که هیچی برای r9‎ ‎295x2 هم کم نیست و کم نمیاره.

دوست عزیز من نگفتم چیزی باتل نک میشه یا نه گفتم میتونن تست کنن نتیجه رو ببینن...

لینک به دیدگاه

+

دوست گرامی نه من عینک ته استکانی میزنم نه دوستام که نشستیم باهم تست کردیم و فرقی ندیدیم، کسایی هم که عکس رو گذاشتم و دیدن بازهم هیچ تفاوتی ندیدن، شماهم که قاعدتا نتونستی تشخیص بدی پس فقط این گذینه میمونه که هیچ تفاوتی نداره (دوست گرامی من از زمان میکرو و بازی های شینوبی گیمر بودم پس میتونم اختلاف هارو تشخیص بدم نه مثل کسایی که 3 4 ساله فهمیدن گیم چیه :cool:

دوست گرامی فک نمیکنم ویندوز شما هم اورجینال 399 دلاری باشه یا هر کدوم از بازی هات رو 69 دلار میخری و بازی میکنی که من میگین مال من یا مال بقیه بچه های فروم اورجینال نیست :)

درثانی این چیزی که میگی بازی براش سریع اپدیت میاد هیچ فرقی با بازی های کرک نداره و بر روی هردوتاشون نصب میشه و موضوع دیگه تمام دنیا میدونه که کرک بازی باعث افت فریم میشه نه افزایش پرفورمنس

من بلدم کار بکنم که تست گرفتم و ببینم سی پی من گلوگاه میشه یا نه :)

این حرف اخر شما من دیوونه کرده :eek:  (چطور میشه با پردازنده ضعیف روی گراف دو هسته ای گلوگاه نشه ولی با 4690 گلوگاه بشه؟!؟!؟ فقط این رو توضیح بدین خواهشا :wacko:

موفق باشی انشاا..

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من نگفتم چیزی باتل نک میشه یا نه گفتم میتونن تست کنن نتیجه رو ببینن...

چطور ممکنه تست نکرده یا بدون هیچ تحقیقی این تاپیک رو گذاشته باشم یا تست از سی پی خودم نگرفته باشم؟!

لینک به دیدگاه

دوست گرامی نه من عینک ته استکانی میزنم نه دوستام که نشستیم باهم تست کردیم و فرقی ندیدیم، کسایی هم که عکس رو گذاشتم و دیدن بازهم هیچ تفاوتی ندیدن، شماهم که قاعدتا نتونستی تشخیص بدی پس فقط این گذینه میمونه که هیچ تفاوتی نداره (دوست گرامی من از زمان میکرو و بازی های شینوبی گیمر بودم پس میتونم اختلاف هارو تشخیص بدم نه مثل کسایی که 3 4 ساله فهمیدن گیم چیه :cool:

دوست گرامی فک نمیکنم ویندوز شما هم اورجینال 399 دلاری باشه یا هر کدوم از بازی هات رو 69 دلار میخری و بازی میکنی که من میگین مال من یا مال بقیه بچه های فروم اورجینال نیست :)

درثانی این چیزی که میگی بازی براش سریع اپدیت میاد هیچ فرقی با بازی های کرک نداره و بر روی هردوتاشون نصب میشه و موضوع دیگه تمام دنیا میدونه که کرک بازی باعث افت فریم میشه نه افزایش پرفورمنس

من بلدم کار بکنم که تست گرفتم و ببینم سی پی من گلوگاه میشه یا نه :)

این حرف اخر شما من دیوونه کرده :eek:  (چطور میشه با پردازنده ضعیف روی گراف دو هسته ای گلوگاه نشه ولی با 4690 گلوگاه بشه؟!؟!؟ فقط این رو توضیح بدین خواهشا :wacko:

موفق باشی انشاا..

دوست عزیز اولا که من همه ی بازی هامو ارجینال می خرم و بازی می کنم هم به خودم و هم به سازنده احترام می زارم آپدیت هم نم نمیدونم شما از کجا داری میگی که روی پرفورمنس تاثیر نداره من نمیدونم..

همین چند وقته پیش bf4 یه آپدیت داد فریم بازی یکم بهتر شد و کمتر هم cpu استفاده می کرد اصلا شاید بازی شما vram leak داشته باشه و الان با آپدیت این مشکلم رفع شده باشه ...

وقتی یه شرکت یه بازی میده بیرون حداقل سیستم و سیستم پیشنهادی میده اگر روی سیستم پیشنهادی یا قویتر از اون کاربر به مشکل بخوره سازنده مسئول جواب بده حالا یکی سریع fix میده یکی دیر یکیم یواش یواش تیکه تیکه (مثال آخری هم dice برای bf4 ) ....

+

من نگفتم با کرک فریم بیشتر میگیری گفتم شاید بخاطر کرک بوده که توی حالت عادی بازی فریم مناسب نمیداده...

اصلا به نظر من هردو عکس بسیار بی کیفیت هستن خصوصا دومی که با tesselation off هست بازی قشنگ انگار یه aa کم داره + انگار رزولوشن پایین بوده و upscale شده...

در مورد بخش اخر گفتم که هیچ وقت شرایط دقیقا یکسان نمیتونه باشه مثل مقایسه ی نتایج آزمایشگاهی با real world هست معلومه هیچ وقت نتیجه اون چیزی که پیش بینی شده نیست.....

لینک به دیدگاه

شما دقیقا هر تنظیماتی که در داخل بازی انجام میدی همونو میتونی تو داخل درایور انجام بدی تا حالا که اینطوری بوده با درایور های انویدیا البته ....از جمله گزینه vsync & anti aliasing وغیره شما محض ازمایش گزینه vsync رو داخل بازی فعال کن بیا بیرون از درایور غیر فعال کن مشاهده میکنی که با اون داخل بازی فعاله اما کار نمیکنه دقیقا همین کار رو نرم افزار nvidia experience داره انجام میده و تنظیمات رو از بیرون رو بازی اعمال میکنه شما اینو که گفتم امتحان کن جوابشو بهم خبر بده چون من خودم خیلی از گزینه هارو مثلا همین vsync  که بعضی از بازیها مثل کرایسیس که داخل بازی نداره رو از بیرون براحتی فعال میکنم . این تظیمات در واقع اپشن های کارت گرافیک هستند که حتی خیلی از اونها رو از طریق درایور رو بازی های قدیمی هم میتونی اجرا کنی مثل مولتی سمپلینگ که روی sli باید غیر فعال باشه  و میبینی درایور اونو فعال کرده وبه مشکل بر میخوری تا اپدیت جدید تر بیاد خودت از درایور میتونی غیر فعال کنی همین کاری که شما کردی و تغییری هم در بازی نمیبینی چون زیاد تاثیری رو بازی نداره ومهم نیست البته رو بعضی از بازیها...... :)

لینک به دیدگاه

این هم رو یه نگاه بنداز کمک میکنه 

http://lioncomputer.ir/article/49/

لینک به دیدگاه

شما دقیقا هر تنظیماتی که در داخل بازی انجام میدی همونو میتونی تو داخل درایور انجام بدی تا حالا که اینطوری بوده با درایور های انویدیا البته ....از جمله گزینه vsync & anti aliasing وغیره شما محض ازمایش گزینه vsync رو داخل بازی فعال کن بیا بیرون از درایور غیر فعال کن مشاهده میکنی که با اون داخل بازی فعاله اما کار نمیکنه دقیقا همین کار رو نرم افزار nvidia experience داره انجام میده و تنظیمات رو از بیرون رو بازی اعمال میکنه شما اینو که گفتم امتحان کن جوابشو بهم خبر بده چون من خودم خیلی از گزینه هارو مثلا همین vsync  که بعضی از بازیها مثل کرایسیس که داخل بازی نداره رو از بیرون براحتی فعال میکنم . این تظیمات در واقع اپشن های کارت گرافیک هستند که حتی خیلی از اونها رو از طریق درایور رو بازی های قدیمی هم میتونی اجرا کنی مثل مولتی سمپلینگ که روی sli باید غیر فعال باشه  و میبینی درایور اونو فعال کرده وبه مشکل بر میخوری تا اپدیت جدید تر بیاد خودت از درایور میتونی غیر فعال کنی همین کاری که شما کردی و تغییری هم در بازی نمیبینی چون زیاد تاثیری رو بازی نداره ومهم نیست البته رو بعضی از بازیها...... :)

متوجه هستین من دارم روی ati تست میگیرم نه انویدیا :)

ati گزینه vscnce نداره در تنظیماتش، درضمن بجز کرسیس 1 تمام کرایسیس های بعدی v scne رو تو آپشن خودشون داشتن

این هم رو یه نگاه بنداز کمک میکنه 

http://lioncomputer.ir/article/49/

فقط میتونم از شما بپرسم شما اصلا گراف ati داری که اومدی اون با انویدیا مقایسه میکنی؟؟؟!! اصلا رفتی یه تست کنی ببینی چی به چی هست؟!؟! اصلا به همین مقاله ای که لینک دادی توجه کردی که توی خود عکساش که حتی 30kb هم حجم نداشتن میشد تفاوت هارو فهمید ولی توی عکس  های 500kb من که توسط fraps شات گرفته شده هیچ تفاوتی نیست بین حالت های دیفالت و شخصی سازی؟!؟!

فقط میتونم بگم» سلام علیکم

موفق باشید

ویرایش شده توسط vampirekain
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

استارتر عزیز در هر صورت پیگیری در رفع مشکل پرفورمنس گیمینگ توسط شما ستودنیست.

لینک به دیدگاه

استارتر عزیز در هر صورت پیگیری در رفع مشکل پرفورمنس گیمینگ توسط شما ستودنیست.

حقیقتا من تاپیک رو زدم ببینم برو بچی که گراف های ati دارن یه تست بزنن ببین به چه منوال پیشرفت داشتن، ولی بعضیا میان فقط برای اینکه پست بزارن و عریضه خالی نباشه!!!! مینویسن و میرن

هرچی هم میگم اول کامل بخونین چی نوشتم، عکس گذاشتم اونم با اسکرین شات از خود بازی!!! اگر مشکلی هست بهم نشون بدین میگن عکسات کیفیتشون بده!؟ خدا وکیلی اگه بلد بودم pm میدادم به برو بچی که برنامه fraps رو نوشتن میگفتم عاقا یه سری ها میگن برنامه شما کیفیت اسکرین شات بدی داره لطفا سعی کنین طوری عکس بگیره که از بازی بهتر بیفته :)

در هرصورت مرسی جناب

شما هم اگه گراف ati داری وقت کردی یه چندتا تست بزار که همه استفاده کنیم

یا علی

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز 

تاپپیک زدی که دوستان رو راهنمایی کنی حالا چرا گرز و تبر میکشی ما اینجا هستیم تا  تجربه واطلاعات همدیگه رو به اشتراک بزاریم که هم دوستان ومن وشما استفاده کنیم . بعله ati  290 داشتم که به خاطر همین افت فریم ها در بازیها فروختم و 970 گرفتم .

در ضمن درایورها چه انویدیا و ای ام دی اکثر تنظیماتشون شبیه به همه حالا با اسمهای دیگه . من اون پست گذاشتم تا بگم از درایور هم میشه براحتی تنظیمات رو عوض کرد . موفق باشی

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز 

تاپپیک زدی که دوستان رو راهنمایی کنی حالا چرا گرز و تبر میکشی ما اینجا هستیم تا  تجربه واطلاعات همدیگه رو به اشتراک بزاریم که هم دوستان ومن وشما استفاده کنیم . بعله ati  290 داشتم که به خاطر همین افت فریم ها در بازیها فروختم و 970 گرفتم .

در ضمن درایورها چه انویدیا و ای ام دی اکثر تنظیماتشون شبیه به همه حالا با اسمهای دیگه . من اون پست گذاشتم تا بگم از درایور هم میشه براحتی تنظیمات رو عوض کرد . موفق باشی

من اگه میخواستم گرز و تبر بکشم فقط یه بار جواب میدادم و دیگه به فکر + جمع کردن بودم، ولی دارم پست میزارم ببین هرکسی که داره و تست کرده چقدر کارایی گرافش افزایش یافته، چقدر از گرافیک بازیش کم شده، آیا اصلا چیزی عوض شده یا خیر

منم این تاپیک رو گذاشتم که تنظیمات بیخود درایور رو غیر فعال کنن و فقط از داخل بازی کم و زیاد کنن که علاوه بر تجربه بازی کردن با گراف بهتر فریم بیشتری هم بگیرن

مرسی به هرحال از نظرتون

شما هم موفق باشین انشاا..

لینک به دیدگاه

عزیز زحمت کشیدی بابت این پست ولی با آف کردن تسلیشن فریم  بالا میره چون کیفیت پایین میاد

لینک به دیدگاه

تو پست قبلی هم گفته بودم یکسری از تنظیمات  فقط بار گرافیک رو زیاد میکنند و خیلی تاثیری هم رو بازی ندارند که شما بصورت دستی این کار رو انجام دادی و نتیجه خوبی هم گرفتی که معمولا د ر حالت کراس فایر و اس ال ای بیشتر اتفاق میوفته .من خودم با بازی بتلفید 4 و رایس تو حالت اس ال ای مشکل پرش تصویر در جاهایی که دود و نور افتاب بود این مشکل رو داشتم که از درایور گزینه سمپلینگ رو غیر فغال کردم و درست شد در صورتیکه از داخل بازی نمیشد . البته با درایورهای بعدی مشکل رو خود انویدیا حل کرد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حقیقتا من تاپیک رو زدم ببینم برو بچی که گراف های ati دارن یه تست بزنن ببین به چه منوال پیشرفت داشتن، ولی بعضیا میان فقط برای اینکه پست بزارن و عریضه خالی نباشه!!!! مینویسن و میرن

هرچی هم میگم اول کامل بخونین چی نوشتم، عکس گذاشتم اونم با اسکرین شات از خود بازی!!! اگر مشکلی هست بهم نشون بدین میگن عکسات کیفیتشون بده!؟ خدا وکیلی اگه بلد بودم pm میدادم به برو بچی که برنامه fraps رو نوشتن میگفتم عاقا یه سری ها میگن برنامه شما کیفیت اسکرین شات بدی داره لطفا سعی کنین طوری عکس بگیره که از بازی بهتر بیفته :)

در هرصورت مرسی جناب

شما هم اگه گراف ati داری وقت کردی یه چندتا تست بزار که همه استفاده کنیم

یا علی

شما یه زحمتی بکش عکسهایی که با fraps انداختی رو یه جای دیگه مثل picofile.com آپلود کن

چون فروم لیون کیفیت عکس رو کاهش میده

لینک به دیدگاه

شما یه زحمتی بکش عکسهایی که با fraps انداختی رو یه جای دیگه مثل picofile.com آپلود کن

چون فروم لیون کیفیت عکس رو کاهش میده

این خدمت شما

http://s3.picofile.com/file/8187744768/ACU_2015_05_09_12_46_28_74.jpg

http://s3.picofile.com/file/8187744792/ACU_2015_05_09_12_50_28_27.jpg

http://s6.picofile.com/file/8187744850/DyingLightGame_2015_05_05_23_28_30_90.jpg

http://s3.picofile.com/file/8187744900/%D8%A8%D8%A7_%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA_%D8%AF%DB%8C%D9%81%D8%A7%D9%84%D8%AA.jpg

ویرایش شده توسط vampirekain
لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

3dmark ندارم که تست کنم اما تو gtav تا 5-10 فرم بیشتر بهم داده

لینک به دیدگاه

توی بازیه Witcher3 گزینه ی HairWorks رو فعال کن اون موقع میبینی که اعمال این تغییرات در Catalyst چه تاثیری روی بازی میزاره . یارو کچل میشه . یعنی کلا موهاش محو میشه :D

توی اکثر بازیها زیاد مشخص نیست. و فقط فریم بالا میره اما توی Witcher3 خیلی واضحه

خدا وکیلی نشستم 2 ساعت خندیدم به قیافه ی نقش اول Witcher3 :laughing:

ویرایش شده توسط warcraft2010
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...