رفتن به مطلب

اشتباهی وصل کردن کابل سی پی یو

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من داشتم سیستم اسمبل میکردم که هواسم پرت بود و کابلی که از cpu مییاد به مادربرد رو زدم جای cha-fan به جای cpu-fan

حالا سیستم استارت نمیخوره بنظرتون کدوم قسمتشو ترکوندم؟ لطفا راهنمایی کنید خیلی نیازهمه این سیستم

لینک به دیدگاه

سلام.احتمالا مشکل از جای دیگه ای هست.چون این مشکل مهمی نیست و ایجوری هم کار میکنه.مگه اینکه موقع وصل کردن جرقه زده باشه و به مین آسیب رسونده باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کابل برق رو دربیارید و چندبار دکمه استارت رو بزنید بعد کابل برق رو بزنید به احتمال زیاد درست میشه 

لینک به دیدگاه

وقتی که داشتم با پیچ گوشتی دوتا پین پاور رو میزدم یه جرقه کوچکی زد همون قسمت ایا میتونه اسیب جدی دیده باشه که بی استفاده بشه؟ :-(

لینک به دیدگاه

بهتره قبل از اینکه بیشتر اسیب برسونید به برد به گارانتی مین بورد مراجعه کنید 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست من اشتباه زدن فن پردازنده کاري نيست که سيستم بخاطر اون مشکل به هم بزنه !

مشکل رو از جاي ديگه پيگيري کنيد.

به نظر بنده سيستم رو بيرون روي يه سطح عايق مجدد اسمبل کنيد و همه وسايل اضافي رو هم جدا کنيد. اگر تصوير نداد بايد دونه دونه آزمون و خطا کنيد ! اول پاور رو با يکي ديگه تست کنيد. بعد پردازنده رو يکبار در بياريد و دوباره جا بزنيد. رم ها و در نهايت برد ....

لینک به دیدگاه

دوست من اشتباه زدن فن پردازنده کاري نيست که سيستم بخاطر اون مشکل به هم بزنه !

مشکل رو از جاي ديگه پيگيري کنيد.

به نظر بنده سيستم رو بيرون روي يه سطح عايق مجدد اسمبل کنيد و همه وسايل اضافي رو هم جدا کنيد. اگر تصوير نداد بايد دونه دونه آزمون و خطا کنيد ! اول پاور رو با يکي ديگه تست کنيد. بعد پردازنده رو يکبار در بياريد و دوباره جا بزنيد. رم ها و در نهايت برد ....

کاملا تایید میشه

اگه جواب نداد گارانتی

لینک به دیدگاه

وقتی که داشتم با پیچ گوشتی دوتا پین پاور رو میزدم یه جرقه کوچکی زد همون قسمت ایا میتونه اسیب جدی دیده باشه که بی استفاده بشه؟ :-(

با چی میزدی؟

شما اول برق پاور رو وصل میکنی بعد اسمبل رو شروع میکنی؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهتربود قبل از روشن کردم سیستم وبعداز اتمام اسمبل،تمام کابلها رو چک میکردید که درست باشن. احتمالا پاورت نیم سوز شدهبایه پاور دیگه تست کنید.،حالا دوستان شمارروبهترراهنمایی خواهند کرد...

لینک به دیدگاه

سلام مجدد

با تشکر از راهنمایی کاملا درست و منطقی

یه بار جامپر کلیر رو جابجا کردم و بعد از نیم ساعت با یه پاور دیگه تست کردم سیستم روشن شد ولی دوباره که اسمبل کردم با پاور خودش دوباره روشن نشد بعد پاور نو زدم باز روشن نشد حالا گزاشتم یه مدتی بگذره گفتم شاید بخاطر شارج مین هست.

والا همیشه اسمبل میکنم ولی این بار خیلی هول هولکی بود دوست عزیزمون که گفتن اخر کار چک کنید کابلارو واقعا حرف درستیه

ممنونم از همه عزیزان

Maxwell   Extreme Plus Operator   Yosef Faraji HeX   DEnnIES
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...